Spørgsmål om motoriserede integrerede persienner og hvordan de virker

Indhold

Motoriserede integrerede persienner gør det nemt at hæve, sænke og vippe enheden uden manuel betjening af lednings- eller magnetstyrede persienner.
 
Til store spændvidder af ruder, rækker af dobbelt- eller skydedøre og endda vinduer på højt niveau, kan en motoriseret elektrisk rullegardin være praktisk og et godt udstillingsstykke til en ny installation. Vi besvarer nogle almindelige spørgsmål om motoriserede integrerede persienner.
 

Hvilke motorer har motoriserede integrerede persienner?

En kvalitetsmotoriseret integreret rullegardin vil have en lydsvag motor. MB-systemet har endda en plug-in diagnosefunktion. I det usandsynlige tilfælde, hvor motoriserede integrerede persienner ikke virker, er det let at identificere årsagen og kilden til fejlen.
 

Er motoriserede integrerede persienner stille?

En motoriseret integreret rullegardin af høj kvalitet bør have en børsteløs motor, der er langt mere støjsvag end den tidligere generation af persiennemotorsystemer. Effekten af ​​en mere støjsvag motor er mindre friktion, mindre slid og dermed større pålidelighed.
 
Mange kvalitets integrerede persienner har fået deres motorer udsat for intensiv cyklustest. Igen ved at bruge den førende Screenline Integral Blind fra Morley Glass som eksempel, er motoren blevet testet på det internationalt anerkendte IFT Rosenheim Institute i Tyskland. Der blev motoren underkastet cyklustest og oversteg mere end 60.000 cyklusser.
 

Hvordan fungerer motoriserede persienner i flere paneler sammen?

En dobbeltfoldede dør er et glimrende eksempel på en dør med to til seks eller endda syv paneler. Det er op til kunden, om alle persienner i alle paneler fungerer sammen eller uafhængigt.
 
Med en motoriseret integreret rullegardin kan motorerne programmeres til at køre med den ønskede hastighed. Typisk i en bifold ønsker husejeren at se persiennerne hæve og sænke på en synkroniseret måde.
 

Hvilke metoder er der til at betjene motoriserede integrerede persienner?

Der er tre hovedmåder, du kan vælge at køre motoriserede integrerede persienner på, selvom andre muligheder også er tilgængelige.
 

  • Hårdt forbundet til lysnettet.
  • Betjening af fjernbetjening.
  • Solar styret.
  •  

Der er endda muligheder for også at forbinde integrerede persienner til de nyeste Home Automation-systemer.
 

Hvordan leveres motoriserede integrerede persienner?

For at gøre installationen nem, skal du forvente, at den integrerede persienne har en formonteret kontrolboks for nem installation. Dette muliggør, at kun en enkelt ledning fra persiennerne kan tilsluttes ejendommen. Derfor kan komplikationer med installationen undgås. Rådgivning bør altid søges hos en kvalificeret elektriker.
 
Motoriserede integrerede persienner kommer med alle produktets egenskaber, såsom farvevalg, samt glasenheder fra 28 mm tykkelse og derover, inklusive tredobbelt rude.

Flere artikler

Besøg vores blog for flere artikler, vi skriver både sjove, lærerige og hjælpsomme artikler og guides.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Kontakt vores serviceteam for spørgsmål eller konsultation

Gør brug af vores ekspertrådgivning Uforpligtende produktrådgivning og vejledning til et specifikke projekt Siden 2016 har vi hjulpet tusindvis af boligejere, artiketekter, fabrikker samt glas- og byggefagfolk.

This is popup title

You don't need to waste your time and money anymore.

We know your demands for building a perfect website. You will find all the functionalities of your imagination here.

Oplys med dagslys

Nye produkter i webshoppen

Efterlad en kommentar

FREMSTILLES UDFRA DINE ØNSKER

KVALITETSGARANTI

ELEKTRISK SOLAFSKÆRMNING

EUROPÆISK KVALITET & DESIGN