Spørgsmål om motoriserede integrerede persienner og hvordan de virker

Indholdsfortegnelse

Motoriserede integrerede persienner gør det nemt at hæve, sænke og vippe enheden uden manuel betjening af lednings- eller magnetstyrede persienner.
 
Til store spændvidder af ruder, rækker af dobbelt- eller skydedøre og endda vinduer på højt niveau, kan en motoriseret elektrisk rullegardin være praktisk og et godt udstillingsstykke til en ny installation. Vi besvarer nogle almindelige spørgsmål om motoriserede integrerede persienner.
 

Hvilke motorer har motoriserede integrerede persienner?

En kvalitetsmotoriseret integreret rullegardin vil have en lydsvag motor. MB-systemet har endda en plug-in diagnosefunktion. I det usandsynlige tilfælde, hvor motoriserede integrerede persienner ikke virker, er det let at identificere årsagen og kilden til fejlen.
 

Er motoriserede integrerede persienner stille?

En motoriseret integreret rullegardin af høj kvalitet bør have en børsteløs motor, der er langt mere støjsvag end den tidligere generation af persiennemotorsystemer. Effekten af ​​en mere støjsvag motor er mindre friktion, mindre slid og dermed større pålidelighed.
 
Mange kvalitets integrerede persienner har fået deres motorer udsat for intensiv cyklustest. Igen ved at bruge den førende Screenline Integral Blind fra Morley Glass som eksempel, er motoren blevet testet på det internationalt anerkendte IFT Rosenheim Institute i Tyskland. Der blev motoren underkastet cyklustest og oversteg mere end 60.000 cyklusser.
 

Hvordan fungerer motoriserede persienner i flere paneler sammen?

En dobbeltfoldede dør er et glimrende eksempel på en dør med to til seks eller endda syv paneler. Det er op til kunden, om alle persienner i alle paneler fungerer sammen eller uafhængigt.
 
Med en motoriseret integreret rullegardin kan motorerne programmeres til at køre med den ønskede hastighed. Typisk i en bifold ønsker husejeren at se persiennerne hæve og sænke på en synkroniseret måde.
 

Hvilke metoder er der til at betjene motoriserede integrerede persienner?

Der er tre hovedmåder, du kan vælge at køre motoriserede integrerede persienner på, selvom andre muligheder også er tilgængelige.
 

  • Hårdt forbundet til lysnettet.
  • Betjening af fjernbetjening.
  • Solar styret.
  •  

Der er endda muligheder for også at forbinde integrerede persienner til de nyeste Home Automation-systemer.
 

Hvordan leveres motoriserede integrerede persienner?

For at gøre installationen nem, skal du forvente, at den integrerede persienne har en formonteret kontrolboks for nem installation. Dette muliggør, at kun en enkelt ledning fra persiennerne kan tilsluttes ejendommen. Derfor kan komplikationer med installationen undgås. Rådgivning bør altid søges hos en kvalificeret elektriker.
 
Motoriserede integrerede persienner kommer med alle produktets egenskaber, såsom farvevalg, samt glasenheder fra 28 mm tykkelse og derover, inklusive tredobbelt rude.

Flere artikler

10 fordele og muligheder med integrerede persienner

Salget af integrerede persienner vinder mere og mere frem. Udviklingen skyldes i høj grad de mange fordele og muligheder de integrerede persienner giver. Denne blog beskriver 10 fordele du kan opnå med integrerede persienner.

Besøg vores blog for flere artikler, vi skriver både sjove, lærerige og hjælpsomme artikler og guides.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Kontakt vores serviceteam for spørgsmål eller konsultation

Gør brug af vores ekspert-rådgivning, uforpligtende produktrådgivning og vejledning til et specifikt projekt. Siden 2017 har vi hjulpet tusindvis af virksomheder, offentlige institutioner, boligejere, arkitekter, fabrikker samt glas- og byggefagfolk.

Efterlad en kommentar

icon_specialfremstillet solafskræmning


FREMSTILLES UDFRA DINE ØNSKER

icon_kvalitetsgaranti

KVALITETSGARANTI

icon_elektrisk_solafskrærmning

ELEKTRISK SOLAFSKÆRMNING

EUROPÆISK DESIGN

Hvor finder jeg typen og størrelsen på mit VELUX ovenlysvindue?

1

Hvis du åbner dit VELUX ovenlysvindue, vil du finde et typeskilt foroven i enten højre eller venstre side.

2

Typeskiltets udseende afhænger af, hvilket ovenlysvindue du har. Find dit typeskilt herunder for at se, hvor du kan finde de rette informationer om dit vindue.

3

Vælg vinduestype og -størrelse i felterne: = vinduestype, f.eks. GGL, GGU eller VE … = vinduesstørrelse, f.eks. M08, MK06, 304 eller 4 …

0
Ingen produkter i kurven