Hvor meget koster integrerede persienner?

Indholdsfortegnelse

Hvor meget koster integrerede persienner til tofoldede døre, franske døre eller vinduer? Prisen du betaler for disse persienner afhænger af farven, størrelserne og om du vælger de manuelle, magnetiske eller fuldelektriske modeller. Der er også flere mærker af persienner, og disse varierer fra de grundlæggende til de bedre mærker, også afspejlet i prisen.

Læs videre for en forklaring omkring integrerede persienner priser samt få nogle budgetpriser på nogle typiske arrangementer med integrerede persienner.

Er integrerede persienner det værd?

Integrerede persienner udfører en værdifuld funktion. Men de kommer også med fordele og ulemper. Inden vi kommer til disse, anbefaler vi også en helt anden løsning. Det er Centor Screening System. Det fjerner stort set alle ulemperne ved integrerede persienner, og du vil muligvis finde dette en bedre løsning for dig.

Vores råd er i det mindste at finde ud af mere som et alternativ og få et tilbud på disse. Og hvis du er bekymret for kvalitet, er Centor-mærket et af de bedste i verden til dobbeltfoldede døre, og deres skærme er også ret specielle. Den væsentlige fordel ved Centor persienner og gardiner er, at de let dækker skydedøre, hvor de fleste integrerede persienner ikke fungerer med dem på grund af skydepanelstørrelse eller dørkonfiguration.

Er integrerede persienner pålidelige? Det afhænger af, hvordan de bruges. Nogle installatører vil ikke tilbyde dem med deres bifolds på grund af historiske problemer. Andre elsker dem og har aldrig problemer. Hvor der opstår problemer, skyldes det normalt ikke at bruge disse persienner korrekt (og forsigtigt). Men nogen, der ikke er bekendt med deres drift, kan hurtigt bryde dem eller forårsage en fejl. Generelt er det ned til kvaliteten af ​​produktet og virksomheden, der fremstiller dem.

Fordele ved integrerede persienner

Praktisk ved ikke at have eftermarkedsgardiner eller persienner og nyde æstetikken i dine moderne nye bifolds. De overdrevne marketingbudskaber samler ikke støv, blæser i vinden og behøver aldrig rengøring. Det er sandt. Bekvemmeligheden ved manuelle, automatiske og solfangere.

Ulemper ved integrerede persienner

En grim ramme omkring glasenheden, der kompromitterer synet, når persiennerne er åbne
Garantien på disse persienner varierer meget og er typisk kun fem år

Pålideligheden af ​​disse persienner er god, men heller ikke god, når brugerfejl bryder dem, hvilket ofte kan være. Når persiennerne svigter, bliver du også nødt til at udskifte hele glasenheden i de fleste tilfælde

At finde reservedele er et mareridt på ældre produkter, hvor mærket ikke er kendt.
At regne ud, hvor meget integrerede persienner koster.

Før vi giver en indikation af, hvor meget du kan forvente at betale for integrerede persienner, er der nogle væsentlige ting omkring produktet, som alle påvirker den pris, du betaler.

Først og fremmest påvirker størrelsen af ​​persienner prisen. Ældre persienner var kun mulige for døre med et minimum på 28 mm rudehulrum. Nu kommer integrerede persienner med tyndere lameller, hvilket betyder, at flere typer døre og vinduer passer til dem. For eksempel kommer Pellini Screenline persienner med 10 mm lameller. Som et resultat får du nu persienner i kompositdøre eller ethvert glashulrum så smalt som 16 mm.

Generelt er den maksimale størrelse af en integreret rullegardin 2,5 m bred og 2,5 m høj med de fleste systemer. Den mindste integrerede persiennestørrelse er cirka 450mmx450mm. Størrelser på persienner varierer betydeligt fra leverandør til leverandør og på tværs af de forskellige mærker. Så det kan være muligt, at din glasstørrelse måske ikke passer til persienner, hvis størrelserne er for brede eller for høje.

Hvor meget koster integrerede persienner

Som hovedregel tager vi en typisk integreret persienne monteret i kvalitets bifold-døre med følgende specifikation. Over to kvadratmeter i areal.

  • Manuelt betjent med en magnetstyring og valgfri Solar Controlled
  • Integrerede persienner i en standard lagerfarve, f.eks. hvid eller grå.
  • Glasspecifikationen er en 28 mm hærdet glasenhed med en Low-E-belægning og en varm kantafstandsstang.
  • Det er vigtigt, at prisen på vores integrerede persienner er omtrentlige og kun er en generel vejledning.
  • Eksemplerne bruger populære systemer
  • Ovenstående vejledende priser er for låger med standardbredde og højst 2100 mm høje.


Priserne er inklusiv moms og montering.

Faktorer, der påvirker den pris, du betaler for integrerede persienner

Ovenstående priser er kun vejledende. Der er andre faktorer, der påvirker prisen på integrerede persienner.

Hvorfor mærket med integreret rullegardin påvirker omkostningerne
Der findes en række integrerede persiennesystemer uden noget “dårligt” produkt på markedet. Fremstillingskvalitet og individuelle funktioner varierer dog med de forskellige mærker. Frem for alt er kvalitet alt med integrerede persienner. Det bedste integrerede blindprodukt er fra Pellini.

Vores forskning viser, at prisen på integrerede persienner stemmer overens med de store producenter. Købekraft, avancer og andre kommercielle faktorer påvirker dog alle den endelige salgspris.

Ud over dette, hvordan persiennerne fremstilles, glasspecifikationerne, farven og betjeningsmetoden påvirker også prisen. Frem for alt er den generelle forsyningsrute de største producenter af integrerede persienner, som alle leverer deres produkter direkte til husforbedringsfirmaer. Disse virksomheder køber persienner fra deres valgte leverandør og monterer dem derefter på døren eller vinduet.

Husk også, at din leverandør af dobbeltdøre køber persienner og ikke laver dem.

Hvordan farve påvirker pris på integrerede persienner

Integrerede glasgardiner kommer i et udvalg af farver, hvoraf nogle er lagerfarver. Typisk kommer integrerede persienner i følgende populære farver. 

 • hvid
 • Sort
 • Flere grå farver såsom antracit
 • Sølv såvel som metallisk sølv
 • Grøn
 • Beige

Andre farver fås ved specialbestillinger og en stigning i prisen i forhold til standard lagerfarver.

Hvordan integrerede persienner åbner og lukker påvirker prisen
Integrerede persienner fås med flere åbnings-, lukke- og vippemuligheder. Der er ledningsstyring, magnetstyret, elektrisk åbning, fjernstyret åbning og endda solcellestyret. Alle disse forskellige åbningsmetoder vil påvirke den betalte pris.

Hvorfor dit projekt også påvirker omkostningerne til integrerede persienner
Vi lever i en kommerciel verden, hvor gode virksomheder ønsker at sikre din ordre.

Det er ofte tilfældet, at vinduesfirmaet ønsker at holde deres priser skarpe, så prisen på integrerede persienner kan også blive påvirket af den samlede ordreværdi. Dette er normalt gode nyheder for boligejeren, der modtager en konkurrencedygtig pris med integrerede persienner inkluderet eller til en reduceret pris.

Det er også værd at huske på, at der er store og små dør- og vinduesvirksomheder. Nogle får bedre rabatter fra producenter af integralgardiner end andre, fordi de køber mere. Igen kan dette påvirke den pris, boligejeren vil betale.

Sådan får du et tilbud på døre og vinduer med integrerede persienner

Mange gode udstillingslokaler rundt omkring i Storbritannien, hvordan produkter monteres med integrerede persienner, og vi kan hjælpe med at bringe dig i kontakt med disse.

Nogle installatører vil afholde dig fra disse påstande om upålidelighed og driftsproblemer. Det er sandt for dem, som vi har forklaret tidligere i denne artikel.

Køb ikke den billigste, spørg altid hvilket mærke af integrerede persienner du køber, og hvem der fremstiller dem. Så lav din research på dem, eller kontakt os. Den overvældende feedback er, at produkterne, der anvendes korrekt, er pålidelige.

Husk at spørge om garantien på gardinerne specifikt, og tjek derefter din kontrakt – du vil opdage, at det ikke er det samme som dine døre.

Flere artikler

10 fordele og muligheder med integrerede persienner

Salget af integrerede persienner vinder mere og mere frem. Udviklingen skyldes i høj grad de mange fordele og muligheder de integrerede persienner giver. Denne blog beskriver 10 fordele du kan opnå med integrerede persienner.

Besøg vores blog for flere artikler, vi skriver både sjove, lærerige og hjælpsomme artikler og guides.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Kontakt vores serviceteam for spørgsmål eller konsultation

Gør brug af vores ekspert-rådgivning, uforpligtende produktrådgivning og vejledning til et specifikt projekt. Siden 2017 har vi hjulpet tusindvis af virksomheder, offentlige institutioner, boligejere, arkitekter, fabrikker samt glas- og byggefagfolk.

Efterlad en kommentar

icon_specialfremstillet solafskræmning


FREMSTILLES UDFRA DINE ØNSKER

icon_kvalitetsgaranti

KVALITETSGARANTI

icon_elektrisk_solafskrærmning

ELEKTRISK SOLAFSKÆRMNING

EUROPÆISK DESIGN

Hvor finder jeg typen og størrelsen på mit VELUX ovenlysvindue?

1

Hvis du åbner dit VELUX ovenlysvindue, vil du finde et typeskilt foroven i enten højre eller venstre side.

2

Typeskiltets udseende afhænger af, hvilket ovenlysvindue du har. Find dit typeskilt herunder for at se, hvor du kan finde de rette informationer om dit vindue.

3

Vælg vinduestype og -størrelse i felterne: = vinduestype, f.eks. GGL, GGU eller VE … = vinduesstørrelse, f.eks. M08, MK06, 304 eller 4 …

0
Ingen produkter i kurven