Projektsalg af solafskærmning til erhverv, offentlig og privat

Står du med et nybyg, ombyg, udvidelse eller ønsker du ny solafskærmning i jeres eksisterende rammer? Så tilbyder ShadowWindows® projektsalg af solafskærmning, hvor vi indgår i dit projekt som underleverandør.

Indholdsfortegnelse

ShadowWindows® leverer engros eller giver tilbud til dig på et 360 graders serviceprojekt, som inkluderer installation, idriftsættelse og servicering. Vi leverer projektsalg af solafskærmning til elektriske rullegardiner, persienner samt integrerede persienner og plisségardiner fra en bred vifte af leverandører og producenter, hvor fællesnævneren er produkter og løsninger i høj kvalitet.

Projektsalg - ShadowWindows - Nærum Gymnasium

Send en e-mail eller bliv ringet op af en ekspert

Rådgivning, service og salg. Send en e-mail eller aftal en uforpligtende snak med os og gør brug af vores ekspertise i integreret solafskærmning.

Indholdsfortegnelse

Send en e-mail eller bliv ringet op af en ekspert

Står du med et projekt eller vil høre mere om hvad vi kan tilbyde? Så send en e-mail eller aftal en uforpligtende snak med vores eksperter i elektrisk solafskærmning.

Projektsalg

360 graders servicepartner på projektsalg af solafskærmning

Med ShadowWindows® som 360 graders servicepartner af din projektering, kan vi sammen skabe et overblik over, hvordan din klimaskærm optimeres.

Vores projekter starter typisk længe inden leverancen påbegyndes, og bygger på stor faglig ekspertise med en effektiv og præcis projektering.

Vi har en lang, branchespecifik erfaring, og derfor får du ekspertrådgivning, som altid er velargumenteret og kvalificeret.

Vi rådgiver dig fra A-Z gennem hele projektet

Vi tager typisk en runde for at klarlægge målsætningen samt danne os et overblik over den bygning som solafskærmningen skal etableres på. Vi rådgiver dig fra A til Z i alle typer og størrelse af projekter og afdække problemstillinger, så vi sikrer, at du får de rigtige produkter til en god og fremtidssikret løsning. 

  • Du får et konkurrencedygtigt tilbud på en komplet indvendig eller udvendig solafskærmning.

  • Du får besøg af en erfaren konsulent, som kan rådgive dig i vinduer, glas, solafskærmning, materialevalg, udførelse og montage.

  • Vi assisterer arkitekter, bygmestre, ejendomsadministrationen, bygningsejere, husejere osv. Dette uanset om projektet omfatter 1, 100 eller 1.000 vinduer.
Projektsalg
Projektsalg solafskærmning indeklima

Markante besparelser med energirenovering og optimal solafskærmning

Under projekteringen har du samtidig mulighed for at energirenovere jeres bygning, hvor korrekt anvendelse af solafskærmning understøtter og forbedre jeres energireduktion.

Med optimal solafskærmning er det muligt at undgå solblænding og regulere varmeindtrængningen i en bygning og derved reducere behovet for køling og opvarmning samt brug af kunstigt lys.

Analyser viser, at virksomheder og offentlige bygninger kan sænke deres energiforbrug med 10-14 procent. Det giver en markant besparelse på energiregningen, som alene tjener investeringen hjem. 

 

Få et godt indeklima året rundt

Med automatisk styring af din solafskærmning kan du sikre en behagelig temperatur året rundt. Om sommeren består styringen i at køle bygningen ned, som gøres ved at regulere mængden af solvarme, der trænger ind i bygningen.

Om vinteren gælder det om at opvarme bygningen. Det opnås ved at lade solens naturlige varme trænge ind i bygningen om dagen og holde på varmen om natten med solafskærmningens isolerende effekt i vinduer og døre.

En korrekt anvendelse af solafskærmningen sikrer et optimalt indeklima for ansatte og beboere. ShadowWindows® er klar til at rådgive dig om, hvordan du skaber det bedste indeklima året rundt.  

Træpersienner køkken
Projektsalg

Kontakt os og få en dialog om jeres projekt

Vores rådgivning tager altid udgangspunkt i det aktuelle projekts forhold og omfang samt dine ønsker og behov. Kontakt os for nærmere dialog om dit projekt.

  • ShadowWindows® har gennemført hundredvis af solafskærmningsprojekter.

  • Vi laver leverancer på projektsalg af solafskærmning i ind- og udland.

  • Vi finder altid de gode løsninger – også når det bliver svært. Derfor har vi også stor erfaring med at overtage projekter, som er blevet for svært for andre.
 

Få service og support af dine persienneruder

ShadowWindows® udfører ekspertservice og support af dine persienneruder. Med en serviceaftale forebygger og vedligeholder vi dine persienneruder, og gennem fjernservice får du hurtigt hjælp med vores super nemme og avanceret softwareløsning.

Hvor finder jeg typen og størrelsen på mit VELUX ovenlysvindue?

1

Hvis du åbner dit VELUX ovenlysvindue, vil du finde et typeskilt foroven i enten højre eller venstre side.

2

Typeskiltets udseende afhænger af, hvilket ovenlysvindue du har. Find dit typeskilt herunder for at se, hvor du kan finde de rette informationer om dit vindue.

3

Vælg vinduestype og -størrelse i felterne: = vinduestype, f.eks. GGL, GGU eller VE … = vinduesstørrelse, f.eks. M08, MK06, 304 eller 4 …

0
Ingen produkter i kurven