Elektrisk rullegardin er smart, funktionelt og giver et stilrent design 

Rullegardiner er et af de mest populære produkter til kontormiljøer og boligindretning. Med sin alsidighed, elegante og rene stil, giver et elektrisk rullegardin mulighed for funktionelt og i designet at komplementere ethvert rum på din arbejdsplads eller i dit hjem.

Indholdsfortegnelse

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål om valg af rullegardin eller vores andre produkter, kan du gøre brug af vores uforpligtende ekspertrådgivning.

Her på siden kan du få nyttig viden om rullegardiner. Hvis du ønsker at gå direkte til webshoppen, så klik på Webshop-knappen.

Med vores rullegardiner kan du lege med lys og skygge. På den måde skaber du den perfekte atmosfære i alle husets rum og på arbejdspladsen. Du kan vælge mellem forskellige typer af stof, der har hver sin karakter og struktur.

Du kan f.eks. vælge et mørklægningsstof til mødelokalet eller soveværelset, der kan blokere for lyset udefra. Til kontoret eller stuen kan du med fordel vælge et semi-transparent gardinstof, som både giver privatliv og udsyn samt skaber en hyggelig indendørs stemning.

Når du skal vælge et rullegardin skal du have fokus på fem overordnede punkter:

  • Designet og stilen i rummet

  • Rullegardin med eller uden motor

  • Mørklægning eller lysgennemstrømning

  • Rullegardinets egenskaber, struktur og kvalitet

  • Rullegardinets farve(r)

Indholdsfortegnelse

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål om valg af rullegardin, vores produkter eller andet, kan du gøre brug af vores uforpligtende ekspertrådgivning.

Her på siden kan du få nyttig viden om rullegardiner. Du kan også gå direkte til webshoppen og se vores rullegardiner.

Forslag til overvejelser

Rullegardiner med nyttige egenskaber

Rullegardinets alsidighed kommer til udtryk gennem de mange egenskaber, som de forskellige stofmaterialer har. Her er nogle eksempler på en række egenskaber, som er vigtige at tage højde for inden du køber elektrisk rullegardin til arbejdspladsen eller til dit hjem:

Rullegardiner med forskellige lysgradueringer

Komplementerer fx kontorrum og private hjem og bringer karakter til helheden. Lysgradueringer giver et filtreret lys, som skaber mulighed for at nyde en perfekt lysstyrke og samtidig sikre et privat rum.

Mørklægnings-rullegardinet

Et perfekt valg af elektrisk rullegardin i kontorbygninger til mørklægning af mødelokaler fx ved oplæg med projekter. Derudover er mørklægning bl.a. helt ideel til soveværelset, som med totalt mørke forbedrer din søvn.

Rullegardiner med brandhæmmende materiale

Øger brandsikkerheden på arbejdspladsen og i hjemmet. Rullegardiner kan med brandhæmmende materiale modstå meget høj varme og dermed forebygge og reducere omfanget af en brand.

Rullegardiner med lydabsorberende materiale

Reducerer efterklangen af lyd i indendørs rum. Det gør dette rullegardin ideel til at skabe en behagelig atmosfære og en følelse af velvære, som reducerer træthed og stress og forbedre produktiviteten.

Vandtætte rullegardiner

Er ideelle i rum, hvor der bruges vand. Her er særligt badeværelse og vaskerum udsat for høj fugt, og derfor er vandtætte rullegardiner den klart bedste løsning for at undgå råd og mug i gardinet.

Varmereflekterende rullegardiner

De reflekterende tekstiler fra kombinationen af bomuld og metalliseret overflade giver en helt unik egenskab til rullegardinet ved at beskytte mod indkommende solvarme og dermed  undgår du overophedning af rummene.

Elektrisk Rullegardin

RULLEGARDIN MED ELLER UDEN MOTOR?

Fordele ved elektriske rullegardiner

I webshoppen kan du også vælge om du ønsker rullegardin med eller uden motor.

Med et elektrisk rullegardin med motor kan du betjene rullegardinet mere fleksibelt med en fjernbetjening, og motoren i vores rullegardiner er særligt støjsvag, ligesom den har en optimal bremseevne, så selv store gardiner bliver i den position, du ønsker.

Hvis du ikke ønsker et elektrisk rullegardin, kan du også vælge et (uden motor) med snoretræk.

Derudover kan du vælge om motoren eller det manuelle snoretræk, skal placeres til højre eller venstre for rullegardinet.

På den måde tilpasses funktionen til rummets og møblernes indretning.

Sammensæt dine rullegardiner med de egenskaber og funktioner du ønsker, så de passer præcist til de forskellige rum på din arbejdsplads eller i din bolig.

RULLEGARDIN MED ELLER UDEN MOTOR?

Intelligent og fleksibel betjening af dine elektriske gardiner

Med en motor får du et rullegardin med en intelligent og smart betjening med stor komfort og fleksibilitet. Du kan bl.a. fjernbetjene dine rullegardiner ved at installere en SMART HOME app i din smartphone. Hvis vejret ændre sig, mens du er på arbejde og solen vil overophede din stue, kan du via appen rulle dit gardin ned og sikre en behagelig temperatur i dit hjem.

Du kan også programmere med faste tidspunkter, så gardinerne fx rulles ned i vinduerne på jeres kontorbygning når det den tid på dagen, hvor solens stråler giver for meget lys og varme på kontoret.

Elektrisk rullegardin mørklægning
Elektrisk Rullegardin

Reguler varmen med SMART HOME

SMART HOME kan bruges til at fremme energibesparelse. Med SMART HOME kan du udnytte rullegardinets varmeregulerende egenskab, så din bolig ikke bruger unødvendig energi. Hvis vejret skifter og temperaturen falder udenfor når du fx er på ferie eller når der ikke er folk på arbejde, kan du langt bedre holde på hjemmets og kontorbygningens varme.

Samtidig kan du udnytte solens varme når det aktuelt. Det giver en reduktion i varmeregningen og en mere klimavenlige boliger og bygninger.

Ud over at styre dine rullegardiner med SMART HOME appen, kan du også vælge en fjernbetjening, en vægkontakt eller en automationsløsning fx med en timer eller en sensor.

Originalt design

Altid originale og specialudviklede produkter

Håndlavet

Vi producerer dine rullegardiner som du har bestilt dem

Europæisk

Moderne europæisk design, farver, mønstre og strukturer

Holdbart

Vores rullegardiner holder i mange år

Kvalitetsgaranti

Vi giver dig kvalitetsgaranti så du kan være tryg ved dit køb

Elektrisk rullegardin er holdbart

Et elektrisk rullegardin er ekstremt holdbart

Rullegardinet er ekstremt holdbart og holder sig i god form i lang tid. Et elektrisk rullegardin bidrager også til at øge levetiden, fordi et motordrevet rullegardin er mere skånsomt når rullegardinet skal rulles op og ned.

Samtidig gør de materialer, der bruges, rullegardinet mere holdbare end et almindeligt gardin, ligesom de fleste rullegardiner har en smudsafvisende overflade.

Derudover behandles rullegardiner normalt til at være modstandsdygtige overfor UV-stråler, som beskytter dem mod at blive slidt eller falme.

Farver, struktur og design

Design og farver til elektriske rullegardiner

Sammen med valgene af de funktionelle egenskaber, kan du sætte dit personlige præg med design og farver af jeres rullegardiner til arbejdspladsen og i hjemmet.

Med en stor variation af forskellige mønstre, strukturer i stoffet og moderne farver kan du komplementer rummenes stil og design og styrke arbejdsmiljøet og velværet i din bolig. Her giver rullegardinet som solafskærmning mange muligheder med minimalistiske, klassiske eller industrielle designs.

Hvis du går efter et cool, moderne look, så vælg friske hvide, cremer eller bløde grå, der let kan blandes med din øvrige
indretning. Hvis du ønsker at skabe lidt mere energi som på et kontor eller køkken, kan noget mere modigt som en gul eller slående blå gøre jobbet.

I vores webshop kan du designe rullegardiner med de farver og strukturer du ønsker og vælge rullegardin-stoffer efter de egenskaber, som er velegnet til fx kontorer og mødelokaler eller de forskellige rum i hjemmet.

Design og farver til elektrisk rullegardin
Opmåling af elektrisk rullegardin

Rullegardiner efter mål

Specialmål giver den bedste solafskærmning

Du opnår altid det bedste resultat ved at købe et elektrisk rullegardin på mål, der matcher størrelserne på vinduerne og dørene på din arbejdsplads eller i hjemmet.

På den måde er du sikret en optimal solafskærmning, som ikke efterlader sprækker. Samtidig opnår du bl.a. en bedre regulering af indendørstemperaturen og dermed en større energioptimering.  

Hos ShadowWindows bliver alle vores rullegardiner produceret efter specialmål, så du altid får den bedste løsning.

Hvor finder jeg typen og størrelsen på mit VELUX ovenlysvindue?

1

Hvis du åbner dit VELUX ovenlysvindue, vil du finde et typeskilt foroven i enten højre eller venstre side.

2

Typeskiltets udseende afhænger af, hvilket ovenlysvindue du har. Find dit typeskilt herunder for at se, hvor du kan finde de rette informationer om dit vindue.

3

Vælg vinduestype og -størrelse i felterne: = vinduestype, f.eks. GGL, GGU eller VE … = vinduesstørrelse, f.eks. M08, MK06, 304 eller 4 …

0
Ingen produkter i kurven