Elektriske træpersienner

Leverandører af elegant og energibesparende solafskærmning i den bedste kvalitet

ShadowWindows® ambition og mission er at være førende leverandører af elegant og energibesparende solafskærmning i den bedste kvalitet til virksomheder, offentlige institutioner og private.

Vores vision er, at vi altid leverer kvalitetsprodukter hvor design, materialer og funktionalitet matcher dine individuelle krav, behov og farveønsker.

ShadowWindows® har et skarpt fokus på at levere innovativ solafskærmning til dig. Vi vil altid tilbyde rullegardiner, persienner, plisségardiner samt integrerede persienner, som er nemme at indstille og lette at rengøre.

Vision om energibesparende solafskærmning i den bedste kvalitet

VISION

ShadowWindows® vil løbende flytte grænserne for et komfortabelt indendørs arbejds- og opholdsmiljø.

Vi vil samtidig forbedre energieffektiviteten i alle nybyg og bygningsrenoveringer til forbedring af bygningens energieffektivitet og økonomi.

Om ShadowWindows

PRODUKTION

ShadowWindows® bruger de bedste delkomponenter fra anerkendte producenter i produktionen i et højautomatiseret produktionsmiljø.

Al ShadowWindows® elektronikproduktion foretages på ISO certificerede fabrikker.

icon_kvalitetsgaranti

KVALITETSKONTROL

Hos ShadowWindows® er kvalitet og driftssikkerhed i højsæde.

Der udføres 100 procent kvalitetskontrol på alle ShadowWindows® produkter og løsninger.

Innovativ solafskærmning med intelligente løsninger

Vi leverer smarte løsninger, hvor elegant design, automatiske funktioner og materialernes egenskaber sikrer dig den bedste helhedsløsning til private boliger samt offentlige- og erhvervsbygninger. Med kombinationen af smarte løsninger og solafskærmning, der passer præcist til målene på vinduer og døre, opnår du den optimale solafskærmning samt energibesparelse. Samtidig optimeres komforten indendørs i sommerhalvåret ved at kontrollere temperaturen via din solafskærmning og hermed undgå overopvarmning fra solen. På samme måde minimeres varmeudstrømningen i vinterhalvåret med nedrullet og lukket solafskærmning, som sikrer et. unødigt varmetab. Med vores intelligente solafskærmning kan du som virksomhed, offentlig institution eller privat boligejer også sikre privatliv og diskretion efter mørkets frembrud. Dette kan sikres automatisk via en skumringssensor eller tidsstyring, så udsyn til aktivitet og dyrt udstyr mv. holdes fra nysgerrige personer.
Soveværelse med vindue med persienner
elegant og energibesparende solafskærmning

Mere end 30 års erfaring med integrerede persienneløsninger

ShadowWindows® er særligt eksperter inden for integreret solafskærmning, som samtidig giver energibesparelse af alle typer bygninger. Vi er fuldservice leverandør både før anskaffelsen og i løsningens levetid. ShadowWindows® leverer højkvalitetsprodukter til kunder i hele Europa, og er et dansk internationalt brand i kraftig vækst med ambitioner. Vores moderne teknologi har en solid position i markedet, som øges gennem markedskonsolideringsopkøb. ShadowWindows® vil løbende flytte grænserne for et komfortabelt indendørs arbejds- og opholdsmiljø og samtidig reducere energiforbruget med 10-15% i alle nybyg og bygningsrenoveringer, hvor naturens energi og rytme anvendes proaktivt til forbedring af bygningens energieffektivitet og økonomi. Det betyder, at unødig varme ikke ”lukkes ind” for bagefter at måtte nedkøles af aircondition/køling, og at varmen ikke unødigt ”lukkes ud” når udsyn ikke er nødvendig.

Få mere viden om elegant og energibesparende solafskærmning her på siden

Som leverandør af elegant og energibesparende solafskærmning bestræber vi os altid på at give vores kunder og besøgende på hjemmesiden en god oplevelse. Rundt på vores hjemmeside kan du læse om fordele og få mere nyttig viden om solafskærmning, og hvad der passer til dine behov. Du kan også besøge vores webshop og sammensætte det rullegardin, persienne eller plisségardin, der matcher dine ønsker og behov. På webshoppen kan du også læse mere om vores integrerede persienneløsninger. Du er altid velkommen til at kontakte os og få svar fra vores professionelle rådgivere.
elegant og energibesparende solafskærmning i den bedste kvalitet

Hvor finder jeg typen og størrelsen på mit VELUX ovenlysvindue?

1

Hvis du åbner dit VELUX ovenlysvindue, vil du finde et typeskilt foroven i enten højre eller venstre side.

2

Typeskiltets udseende afhænger af, hvilket ovenlysvindue du har. Find dit typeskilt herunder for at se, hvor du kan finde de rette informationer om dit vindue.

3

Vælg vinduestype og -størrelse i felterne: = vinduestype, f.eks. GGL, GGU eller VE … = vinduesstørrelse, f.eks. M08, MK06, 304 eller 4 …

0
Ingen produkter i kurven