Elegant og energibesparende solafskærmning

Leverandører af elegant og energibesparende solafskærmning i den bedste kvalitet

ShadowWindows® ambition og mission er at være førende leverandører af elegant og energibesparende solafskærmning i den bedste kvalitet for private, offentlig og privat virksomhed.

Vores vision er, at vi altid leverer kvalitetsprodukter, hvor design, materialer og funktionalitet matcher dine individuelle, krav, behov og farveønsker.

ShadowWindows® har et skarpt fokus på at levere innovativ solafskærmning til dig. Vi vil altid tilbyde rullegardiner, persienner, plisségardiner samt integrerede persienner, som er nemme at indstille, og lette at rengøre.

Vision om energibesparende solafskærmning i den bedste kvalitet

VISION

ShadowWindows® vil løbende flytte grænserne for et komfortabelt indendørs arbejds- og opholdsmiljø.

Vi vil samtidig forbedre energieffektiviteten i alle nybyg og bygningsrenoveringer til forbedring af bygningens energieffektivitet og økonomi.

Om ShadowWindows

PRODUKTION

ShadowWindows® bruger de bedste delkomponenter fra anerkendte producenter i produktionen i et højautomatiseret produktionsmiljø.

Al ShadowWindows® elektronikproduktion foretages på ISO certificerede fabrikker.

icon_kvalitetsgaranti

KVALITETSKONTROL

Hos ShadowWindows® er kvalitet og driftssikkerhed i højsæde.

Der udføres 100 procent kvalitetskontrol på alle ShadowWindows® produkter og løsninger.

Innovativ solafskærmning med intelligente løsninger

Vi leverer smarte løsninger, hvor elegant design, automatiske funktioner og materialernes egenskaber sikrer dig den bedste helhedsløsning til private boliger samt offentlige- og erhvervsbygninger.

Med kombinationen af smarte løsninger og solafskærmning, der passer præcist til målene på vinduer og døre, opnår du den optimale solafskærmning samt energibesparelse.

Samtidig optimeres komforten indendørs i sommerhalvåret ved at kontrollere temperaturen via din solafskærmning og hermed undgå overopvarmning fra solen. På samme måde minimeres varmeudstrømningen i vinterhalvåret med nedrullet og lukket solafskærmning, som sikrer et. unødigt varmetab.

Med vores intelligente solafskærmning kan du som virksomhed, offentlig institution eller privat boligejer også sikre privatliv og diskretion efter mørkets frembrud. Dette kan sikres automatisk via en skumringssensor eller tidsstyring, så udsyn til aktivitet og dyrt udstyr mv. holdes fra nysgerrige personer.

Soveværelse med vindue med persienner
elegant og energibesparende solafskærmning

Mere end 30 års erfaring med integrerede persienneløsninger

ShadowWindows® er særligt eksperter inden for integreret solafskærmning, som samtidig giver energibesparelse af alle typer bygninger.

Vi er fuldservice leverandør både før anskaffelsen og i løsningens levetid. ShadowWindows® leverer højkvalitetsprodukter til kunder i hele Europa, og er et dansk internationalt brand i kraftig vækst med ambitioner. Vores moderne teknologi har en solid position i markedet, som øges gennem markedskonsolideringsopkøb.

ShadowWindows® vil løbende flytte grænserne for et komfortabelt indendørs arbejds- og opholdsmiljø og samtidig reducere energiforbruget med 10-15% i alle nybyg og bygningsrenoveringer, hvor naturens energi og rytme anvendes proaktivt til forbedring af bygningens energieffektivitet og økonomi. Det betyder, at unødig varme ikke ”lukkes ind” for bagefter at måtte nedkøles af aircondition/køling, og at varmen ikke unødigt ”lukkes ud” når udsyn ikke er nødvendig.

Få mere viden om elegant og energibesparende solafskærmning her på siden

Som leverandør af elegant og energibesparende solafskærmning bestræber vi os altid på at give vores kunder og besøgende på hjemmesiden en god oplevelse.

Rundt på vores hjemmeside kan du læse om fordele og få mere nyttig viden om solafskærmning, og hvad der passer til dine behov. Du kan også besøge vores webshop og sammensætte det rullegardin, persienne eller plisségardin, der matcher dine ønsker og behov. På webshoppen kan du også læse mere om vores integrerede persienneløsninger.

Du er altid velkommen til at kontakte os og få svar fra vores professionelle rådgivere.

elegant og energibesparende solafskærmning i den bedste kvalitet
Edit Content

ENOCEAN

GREEN. SMART. WIRELESS. ENERGY HARVESTING SENSOR SOLUTION FOR BUILDINGS, SMART HOMES AND THE INTERNET OF THINGS.

Indenfor trådløs kommunikation anvender vi EnOcean alliance standarden, som fremmer intelligente grønne bygninger gennem en bred vifte af standarder for trådløs kommunikation med grøn strømføring, i stedet for batterier, ved hjælp af energy harvesting princippet.

 

Sensorer i små kompakte vejrstationer, batteriløse betjeningstryk mm. gør bygninger mere energieffektive, fleksible og lavere omkostninger.

 

Fordi det er en åben alliance standard, så er der mange producenter af bl.a. trådløse vejstationer, LUX målere, CO2 målere, betjeningstryk mm.

 

The EnOcean Alliance is a consortium of companies working to further develop and promote self-powered wireless monitoring and control systems for sustainable buildings by formalising the interoperable wireless standard. The EnOcean Alliance has the largest installed base of field-proven wireless building automation networks in the world.

Om ShadowWindows
Edit Content

SHADOWWINDOWS ENVIRONCONTROL®

Standalone og fuldintegreret styresystem til kontrol og overvågning af indeklima i bygninger.

Vores ambition er at være førende leverandør til bæredygtige og smart buildings med energibesparelser hele året. Derfor investerer vi kontinuerligt i det intelligente ShadowWindows Environcontrol styresystem for at skabe den optimale balance mellem bygningens komfort for hver enkelt person, der anvender bygningen, og bygningens energieffektivitet som helhed. Vi har specielt fokus på at undgå overopvarmning og unødig nedkøling i de lange tidsperioder, hvor der ikke er personer i rum. Tænk blot på hvor meget energi, der kan spares i en bygning med flere hundrede vinduer.

 

ShadowWindows Environcontrol styresystemet fungerer som stand alone, samt fuldt integreret i en bygnings Centrale Tilstands og kontrol System (CTS), hvor man fra ét sted kan kontrollere og overvåge, hvad der sker i bygningens rum.

Om ShadowWindows
Edit Content

KNX

DEN ENESTE ÅBNE STANDARD FOR BOLIG- OG BYGNINGSAUTOMATION

I integrerede løsninger hvor ShadowWindows™ systemet kommunikerer med bygningens styresystem (CTS) anvendes den åbne KNX standard. KNX er en OSI-baseret netværks kommunikations protokol inden for bolig- og bygningsautomatik. KNX er en europæisk standard (EN50090) og en verdensstandard specificeret i ISO/IEC 14543. KNX Association udvikler, producerer og markedsfører komponenter baseret på en fælles teknologi til bygningsautomation.

 

Hvad enten det er i et enfamiliehus eller et kontorkompleks, vokser behovet for bekvem og fleksibel styring af aircondition, belysning og systemer til adgangskontrol. Samtidigt bliver det vigtigere og vigtigere med effektiv brug af energien. Mere komfort og sikkerhed kombineret med lavere energiforbrug kan kun opnås med intelligent styring og overvågning af alle de involverede funktioner.

 

Dog indebærer dette, at der skal trækkes flere kabler, der løber fra sensorer og aktuatorer til styrings- og overvågningscentralerne, hvilket til gengæld kan blive dyrt og øge brandrisikoen.

 

For at kunne overføre styringsdata til alle komponenter i bygningen kræves der et system, hvor alle komponenter kan kommunikere via ét og samme sprog: kort sagt et system såsom KNX-bussen, som er uafhængig af producent og anvendelsesområde. Denne standard er baseret på over 20 års erfaring på markedet med forgængerne til KNX-systemet: EIB, EHS og BatiBUS. Via KNX-mediet, som alle busenheder forbindes til (enten via parsnoede kabler, trådløs, 230V-net eller IP/Ethernet), kan der udveksles informationer.

Busenhederne kan enten være sensorer eller aktuatorer brugt til styring af bygningsautomation såsom: belysning, solafskærmning, sikkerhedssystemer, energistyring, ventilations- eller airconditionsystemer, signalerings- eller overvågningssystemer, interfaces til vedligeholdelse og bygningsovervågning, fjernstyring, måling, audio-/videostyring, hårde hvidevarer etc. Alle disse funktioner kan styres og overvåges gennem ét system.

Om ShadowWindows