Elektriske persienner er fleksible og giver en effektiv solafskærmning

Persiennegardinet er det klassiske valg af gardin til vinduer og døre

Indholdsfortegnelse

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål om valg af persienner eller vores andre produkter, kan du gøre brug af vores uforpligtende ekspertrådgivning.

Her på siden kan du få nyttig viden om persienner. Du kan også gå direkte til webshoppen og se vores persienner.

Elektriske persienner kombinerer et moderne stilrent design og understøtter en stram grafisk indretning. Her er det samtidig vigtigt, at dit valg af persienner matcher stemningen og indretningen i fx kontorummet eller stuen.

Samtidig har elektriske persienner høj funktionalitet og effektiv solafskærmning. Med sin fleksible egenskaber har du med persienner fuld kontrol over lysindfaldet. Blot ved at rotere lamellerne manuelt eller elektronisk styres afskærmningen, og kan variere lysindfaldet, så det passer perfekt, eller lukke helt af for sollyset og omverdenen. Således kan elektriske persienner med sine forskellige egenskaber både pynte og tjene et praktisk formål, som både gør dem velegnet til kontorbygninger og dit private hjem.

Indholdsfortegnelse

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål om valg af persienner, eller vores andre produkter, kan du gøre brug af vores uforpligtende ekspertrådgivning.

Her på siden kan du få nyttig viden om persienner. Du kan også gå direkte til webshoppen og se vores persienner.

Fordele ved elektriske persienner

Intelligent løsning

Med elektriske persienner får du en intelligent løsning, som kun skal installere én gang. En løsning, hvor dine persienner automatisk indstilles præcist efter dit ønske i forhold til lys og varme. På den måde slipper du for, at du manuelt skal vippe og rulle dine persienner samt tænde og slukke lyset flere gange om dagen.

Stor sikkerhed

Med elektriske persienner får du en større sikkerhed i forhold til dit hjem eller arbejdsplads. Ved at programmere persiennerne med SMART HOME til automatisk at have forskellige indstillinger i løbet af døgnet når du fx er på ferie, ser det ud som om du er hjemme. Det vil sammen med andre tiltage omkring din bolig give dig større sikkerhed og forebygge indbrud når du ikke er hjemme.

Energibesparelser

Elektriske persienner er mere energibesparende gennem persiennens termiske effekt. Med SMART HOME appen kan du sikre, at din bolig ikke bruger unødvendig energi når du ikke er hjemme. For med appen kan du handle ved skiftende vejr, hvor du kan åbne eller lukke persiennerne til i forhold til kulde og varme. På den måde kan du sikre en mere ensartet temperatur i dit hjem uden brugen af klimaanlæg og andre energikilder.

Elektriske persienner med aluminiumslameller

De mest anvendte persienne-lameller er aluminium og træ, som er tilgængelig i mange farver og finish.

Alu-persienner giver et enkelt og tidløst udseende og er det fortrukne valg af persienne i de danske hjem og på arbejdspladser. Udvalget af persienner stort. De laves i mange variationer med forskellige størrelser, og farver og behandling (bl.a. mat, glans og perforeret). hjem.

Derfor er der god mulighed for at finde flere alu-persienner, som matcher dine specifikke krav til arbejdspladsen eller hjemmet.

Samtidig har elektriske persienner en isolerende effekt. Den opnås ved at vende de hule sider af lamellerne indad om vinteren, så der strømmer varm luft ind i værelset. Om sommeren skal de hule sider af lamellerne vende udad, så den varme luft strømmer opad.

Elektriske persienner
Elektriske persienner

Elektriske persienner med trælameller

De mest anvendte persienne-lameller er aluminium og træ, som er tilgængelig i mange farver og finish.

Træpersienner fås i forskellige farver og strukturer, og med dens elegante stilfuldhed giver træpersienner et mere luksuriøst udseende. Samtidig er træpersiennen funktionel og robust med en lang holdbarhed.

Derudover giver træpersienner en rigtig god isolering pga. det naturlige materiale, hvor varmen holdes ude om sommeren, der gør det behageligt køligt i rummet. Om vinteren reduceres varmetabet og giver mere varme i rummet når træpersiennerne lukkes for.

Persienner med og uden motor

Elektriske persienner styres af en motor. Med motor kan du betjene persiennen mere fleksibelt med en fjernbetjening, og motoren i vores elektriske persienner er særligt støjsvag, ligesom den har en optimal bremseevne, så du kan ramme det lysindfald, du ønsker.

Du kan også vælge en klassisk persienne uden motor med snoretræk og betjeningsstang.

I webshoppen kan du vælge om du ønsker persienner med motor eller med snoretræk, og du kan bestemme om motor eller snoretræk skal placeres i højre eller venstre for persiennen.

Når du vælger styreredskab og placering kan du se, se hvordan det ser ud. På den måde tilpasses funktionen til rummet og møblernes indretning.

Elektriske persienner
Elektriske persienner

Rengøring af traditionelle persienner

Det største problem med persienner er rengøring. Med de mange lameller, som samler støv og snavs er det både en udfordring i kontorbygninger og i hjemmet. Men rengøringen kan optimeres med brug af en støvsuger med det rette mundstykke eller alternativt en persiennebørste, som er produceret til formålet.

Dog skal persiennerne også vaskes med en våd klud eller vådservietter i ny og næ.

Rengøringen afhænger også af om det er persienner med aluminium eller træ. For med den forkerte rengøring vil træpersiennerne tage skade i form af pletter, vandskader el.lign. på lamellerne. Så træd varsomt ved rengøring af træpersienner. De tåler nemlig ikke for meget vand og er yderst følsomme overfor rengøringsmidler.

Derfor skal du bruge rent vand uden rengøringsmidler. Heldigvis skal træpersienner ikke vaskes ofte.

Med aluminiumspersienner kan du uden problem bruge løs af både vand og rengøringsmidler. Hertil kan du klikke persiennen af ophænget og skylle under bruseren. Det er en god idé at starte oppe fra, så støvet skubbes ned på de lameller som ikke er rengjort endnu.

Slip for rengøring af persiennerne med en integreret løsning

Hvis du ønsker en persienneløsning til din arbejdsplads eller hjem, hvor du/I slipper for at bruge ressourcer på rengøringen, så er løsningen indbyggede persienner i vinduer og glasdøre.

Med integreret persienner undgås snavsede persienner, støv og allergi-gener. Derudover har indbygget persienner en meget lang holdbarhed.

Cafe med persienner

Specialmål giver den bedste solafskærmning til vinduer

Du opnår altid det bedste resultat ved at købe solafskærmning efter de præcise mål, der matcher størrelserne på vinduerne og dørene på din arbejdsplads eller i hjemmet. På den måde er du sikret en optimal solafskærmning, som ikke efterlader sprækker.

Hos ShadowWindows bliver alle vores persienner produceret efter specialmål, så du altid får den bedste løsning. Du kan købe persienner, der er op til 3 meter i højden og bredden i webshoppen. Hvis du ønsker persienner, der er længere end 3 meter laver vi også det. Her skal du kontakte os pr. e-mail: salg@shadowwindows.com.

Derudover har du mulighed for at vælge fire forskellige størrelser i bredden på aluminium-lameller. De fås i 15, 25, 35, og 50 millimeter i en række forskellige farver og i mat, glans og perforeret behandling. Træ-lamellerne fås i tre forskellige størrelser: 25, 50 og 65 millimeter, i mange forskellige farver og flere strukturer.

Hvilken størrelse af lameller du skal vælge, afhænger af størrelsen på det enkelte vindue og dør. Det vil sige: jo mindre et vindue eller dør, des smallere lameller vil passe bedst.

Hvor finder jeg typen og størrelsen på mit VELUX ovenlysvindue?

1

Hvis du åbner dit VELUX ovenlysvindue, vil du finde et typeskilt foroven i enten højre eller venstre side.

2

Typeskiltets udseende afhænger af, hvilket ovenlysvindue du har. Find dit typeskilt herunder for at se, hvor du kan finde de rette informationer om dit vindue.

3

Vælg vinduestype og -størrelse i felterne: = vinduestype, f.eks. GGL, GGU eller VE … = vinduesstørrelse, f.eks. M08, MK06, 304 eller 4 …

0
Ingen produkter i kurven