Serviceside

Service og support af persienneruder

Vi udfører service og support af persienneruder på Hagen, Orion Shade, Orion Systems, Orshade, Screenline, Kapella og ShadowWindows® m. fl.

HAGEN

Serviceside
Serviceside
Serviceside
Serviceside
Serviceside

Global servicepartner på persienneruder

ShadowWindows® er din globale servicepartner på persienneruder. Vi laver service og support af persienneruder – både ældre og nye elektriske persienner og plisségardiner – på ShadowWindows®, Hagen, Orion Shade, Screenline, Orion Systems, samt Kapella m. fl.

Vi udfører ekspertservice og support af persienneruder i hele verden.

  • ShadowWindows® er eksklusiv indehaver af rettigheder til produktion af ShadowWindows®, Hagen, Orion Shade, Orion Systems, samt Kapella produkter.

  • Vi er leveringsdygtige af reservedele og komponenter til nyere og de fleste ældre systemer.

  • ShadowWindows® sælger og servicerer de fleste indvendige, udvendige og integrerede solafskærmningsløsninger bl.a. fra Screenline og Orshade.

  • ShadowWindows® tilbyder on location serviceaftale på alle persienneløsninger og fjernservice med super nemt og avancerede softwareløsninger.

  • ShadowWindows® leverer løsninger på udvidelse af jeres nuværende solafskærmningsløsning.

Opgrader din serviceaftale med ShadowLink® fjernservice og spar tid og penge på vedligeholdelse af dine persienneruder

Send en e-mail eller bliv ringet op af en ekspert

Rådgivning, service og salg. Send en e-mail eller aftal en uforpligtende snak med os og gør brug af vores ekspertise i integreret solafskærmning.

Ekspertservice af jeres persienneruder

Nedenfor kan du klikke/trykke på plusserne og læse mere om vores service og support af persienneruder med vores kompetencer, hvilke løsninger vi kan tilbyde, fordelene ved en serviceaftale, og hvordan vi arbejder.

Hos ShadowWindows® er vi eksperter i at lave service og reparation på persienneruder med nye og gamle systemer. Vi har med hundredvis af serviceopgaver i Danmark og hele Europa meget stor erfaring, og vi er ikke blege for at kalde os de bedste i markedet.

Vi laver service og reparation på alt fra hospitaler og kommunale bygninger til virksomheder og uddannelsesinstitutioner og meget mere. Vi kan levere det hele til den samlede løsningen, og derved har du som kunde kun brug for at koordinere og aftale med én leverandør. Og vi laver service på alle opgaver uanset størrelsen på opgaven.

Som bekendt er det altid billigere og forebygge end at helbrede. Det gælder også for persienneruder. Derfor anbefaler vi, at du får lavet en serviceaftale, fordi du med jævnlig service på Jeres persienneruder sparer mange penge og forlænger levetiden på anlægget. Således undgår du med service at fejl på anlægget vokser sig store og meget dyre.

Nem og avanceret fjernstyret service
Ved indgåelse af serviceaftaler laver vi et helårligt servicebesøg hos Jer. Derudover kan du udvide din serviceaftale ved at tegne en fjernstyret serviceaftale, som giver jer en stor økonomisk gevinst. Med nye software-løsninger overvåger vi dine installationer. Det er en super nem og avanceret service på et højt niveau, hvor vi kan se alle oplysninger om jeres enkelte persienne. Derfor kan vi på kort tid kan rette op på tekniske fejl mv. gennem vores software program.   

Vi har software til alle installationer fra fabrikanterne og forbedrer hele tiden software for bedre performance og brugervenlighed.

De typiske fejl vi møder er persienner, fx hvor hævemaskinen eller persienneprintet er defekt og fejl, hvor elektronikken er defekt.

Persiennefejl
Ved persiennefejl kan vi reparere de dele, der er placeret uden på vinduet. Det gælder persienneprint / motorpersienne, som beskytter persiennen, hvor vi uden problemer kan udskifte enheden.

Elektroniske fejl
Vi har de fleste typer elektronik. Derfor kan vi i 99 procent af tilfældene udbedre elektroniske defekter i form af nyt original elektronik eller ved at reparere det eksisterende elektronik på vores eget svagstrøms elektronikværksted. 

Vi kan som regel udbedre elektroniske fejl og skader ved første besøg med vores udstyr i servicebilen eller så vi hurtigt hente de nødvendige dele fra vores reservedelslager. 

Udskiftning af persienneruder
Vi kan altid levere nye persienneruder, som passer ind i de eksisterende størrelser. Enkelte ældre ruder er dog lavet så store, at vi ikke anbefaler at lave tilsvarende ruder i dag. I stedet opdeler vi dem i mindre ruder, som giver bedre performance og længere holdbarhed.

Nye persienneruder tager afhængigt af fabrikat og sæsonperiode fra 4-12 uger at levere. Persienneruder til nye projekter kan vi levere hurtigt, og ned til 3 uger på hasteprogram. 

Vi har stor fokus på, at vi grundigt fortæller vores kunder om vores arbejde, og hvordan vi vil løse serviceopgaven hos Jer. Det gør vi enten ved personlig fremvisning eller ud fra en beskrivelse via telefon eller e-mail. Kommunikationen afhænger helt af dine behov som kunde.

Vores typiske tilgang til arbejdsopgaven er først at skabe overblik over problemets omfang. Når vi er på en installation første gang, så dokumenterer vi, hvilke komponenter, ruder og andet der er anvendt. Her markerer vi dem ofte med en label så fejlmelding og fejlfinding lettes. Typisk er første besøg op til en hel dag, hvor vi afhjælper så mange fejl og problemer som muligt, og herefter aftaler det videre forløb med kunden.

Serviceside

Hvor finder jeg typen og størrelsen på mit VELUX ovenlysvindue?

1

Hvis du åbner dit VELUX ovenlysvindue, vil du finde et typeskilt foroven i enten højre eller venstre side.

2

Typeskiltets udseende afhænger af, hvilket ovenlysvindue du har. Find dit typeskilt herunder for at se, hvor du kan finde de rette informationer om dit vindue.

3

Vælg vinduestype og -størrelse i felterne: = vinduestype, f.eks. GGL, GGU eller VE … = vinduesstørrelse, f.eks. M08, MK06, 304 eller 4 …

0
Ingen produkter i kurven