Vinduer med indbyggede persienner er moderne, klimavenlige og uden støv og snavs

Vinduer med indbyggede persienner giver en fremragende solafskærmning i høj kvalitet til din arbejdsplads og din bolig.

Indholdsfortegnelse

Vinduer med indbyggede persienner har mange fordele

Persiennerne er integrerede i avancerede termoruder og er permanent forseglet mellem glasset på dobbelte – eller tredobbelte glasenheder. Samtidig passer de til alle døre (herunder skyde- og foldedøre) og vinduer i aluminium, de nyeste hybridglassystemer, PVCu og træ. Og de er både ideelle til små og store vinduer og døre.

Dine vinduer med indbyggede persienner, som også kan fås med plisségardin, giver en række fordele til kontorbygningen og hjemmet. De er bl.a. praktiske, æstetiske og mere klimavenlige. 

 • Den hermetiske forsegling og den overordnede glasenhedskonstruktion betyder, at persiennerne er vedligeholdelsesfrie og aldrig samler støv eller bliver snavsede.

 • Forseglingen af persiennerne betyder, at de er maksimalt beskyttede, og giver dem en meget lang holdbarhed.
 • Med persienner, der er indbygget i glasset, undgår du at de blæser i vinden med vrid og evt. sammenfiltrede snore, og enhver risiko for beskadigelse af kæledyr eller børn.

 • Aluminiumsdøre og vinduer bliver nu slankere og mere moderne end nogensinde før. Derfor giver integrerede glasgardiner dig privatliv og skygge, uden at skjule æstetikken eller farven på dine nye ruder.

 • Vinduer med indbyggede persienner forbedrer den termiske ydeevne af dine i forvejen energieffektive glasenheder.

Indholdsfortegnelse

Kært barn har mange navne

Integrerede persienner indbygget i en glasenhed omtales også med andre navne:

 • Persienneruder

 • Persienner i glas

 • Indbyggede persienner

 • Forseglede persienner

Beskyttelsen af persiennerne mellem glassene betyder også lang levetid. Persiennerne er fri for skader fra kæledyr, manipulation af børn eller vridning fra træk.

Vinduer med indbyggede persienner

Ideel afskærmning til mange forskellige glasenheder

Ethvert moderne vindue, dør eller skærm med minimum 24 mm rudehulrum harmonerer med indbyggede persienner. Så ud over almindelige vinduer og døre passer integrerede persienner også ideelt til afskærmning i mange andre typer glasenheder.

Det gælder bl.a. to-foldede døre og skydedøre, hoveddøre, franske vinduer, store panoramavinduer, til kontorskillevægge, kommercielle ruder og inden for brandklassificeret og akustisk glas. 

Betjening af integrerede persienner

Der er flere måder at betjene integrerede persienner på. Den integrerede persienne kan både fås i en manuel og en motoriseret udgave.


De mest almindelige er
:

 • Ledningsstyret

 • Magnetstyret

 • Automatisk

 • Elektronisk

 • Sensorstyret gør det muligt for dem at åbne og lukke, når det omgivende lys ændrer sig

 • Infrarød, radiofrekvens og persienner som en del af et automatiseret hjemmesystem er også tilgængelige.

Motoren kan enten være batteridrevet eller tilsluttet bygningens lysnet. Batteridrevne integrerede persienner betjenes fra et batterimodul på glassets overflade.

Motoriserede integrerede persienner kan betjenes med en fjernbetjening (leveres med som standard) og fra en kontrolboks i rummet.

Vinduer med indbyggede persienner
Integrerede persienner

En langsigtet persienneløsning

Det er en langsigtet persienneløsning at investere i vinduer med indbyggede persienner. Når glasenhederne med persienner passer ind i dine døre, kan du ikke ændre dem, som du kan med almindelige persienner, rulle – og plisségardiner.

Så hvis du ikke kan lide persiennerne i fremtiden, skal du udskifte hele glasenheden, da termoruderne med integrerede persienner er hermetisk forseglede. Derfor skal du nøje overveje fordele og ulemper inden du vælger den integrerede persienneløsning. 

Værd at vide om vinduer med indbyggede persienner

01

Persiennen og termoruden er én genstand

I tilfælde af fejl på en integreret rullegardin skal hele glasenheden udskiftes. Desuden er alle termoruder i dag hermetisk lukkede under fabrikskontrollerede forhold. Derfor kan du ikke adskille den forseglede enhed ved enhver potentiel fejl for at reparere persiennen og derefter samle den igen.

02

Køb med gode garantier

Det er vigtigt, at vinduer med indbyggede persienner kommer fra specialiserede glasfirmaer. Hver producent tilbyder deres egen garanti. For eksempel betyder en generel 10-års garanti på din dør- eller vinduesinstallation måske ikke også 10 år på persiennerne. Sørg derfor, når du køber vinduer med integrerede persienner, at du tjekker den tilgængelige garanti.

03

Omhyggelig betjening er nødvendig med indbyggede persienner

Selvom disse termoruder med integrerede persienner er yderst pålidelige produkter, kræver de også en omhyggelig betjening. Der skal udvises forsigtighed ved betjening af manuelle persienner med ledning, stav eller magnet. Overdreven kraft kan beskadige persiennen. Husk, at du ikke kan få adgang til persiennen i det usandsynlige tilfælde af vridning eller en anden fejl. Forsøg aldrig at reparere termoruder med integrerede persienner, så bortfalder garantien.

04

Vær opmærksom på farvematchning

Pulverlakeringsprocessen af aluminiumsdøre og vinduer vil også gælde for aluminiumsrammen, der huser persiennerne. Derfor er det vigtigt at finde ud af, om dine persienner og dørkarme passer i farven. Dør- og vinduesmaterialer og integrerede persiennekomponenter males ikke ofte af samme firma. Selvom farvematchning med integrerede persienner er fremragende, får du muligvis ikke en nøjagtig farvematch. Vores artikel om pulverlakeringsprocessen og hvad du skal overveje forklarer mere.

Integrerede persienner

05

Kvalitet er alt

Køb det bedste kvalitetsprodukt. Det er vigtigt at vælge en leverandør, der leverer et pålideligt og pålideligt mærke af vinduer med indbyggede persienner, vi har erfaring med kunder der tidligere har været uheldige med deres leverandør, og vi sørger altid for at løsningen er fremtidssikret og gennemarbejdet til dine specifikke krav.

Høj kvalitet og service

Med vinduer med indbyggede persienner får du et produkt af højeste kvalitet. Vi har fx nogle af de bedste foldedøre på markedet. Priserne for integrerede persienner afhænger af størrelsen på glasset og glastyperne.

Kontakt os for at høre nærmere om priser på nye døre eller vinduer med integrerede persienner.

Vi leverer også en høj service på reparation og vedligeholdelse på vores produkter. 

Integrerede persienner