Vinduer med indbyggede persienner er moderne, klimavenlige og uden støv og snavs

Vinduer med indbyggede persienner giver en fremragende solafskærmning i høj kvalitet til din arbejdsplads og din bolig.

Indholdsfortegnelse

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål om valg af vinduer og døre med indbyggede persienner, eller vores andre produkter, kan du gøre brug af vores uforpligtende ekspertrådgivning.

Her på siden kan du få nyttig viden om indbyggede persienner. Du kan også gå direkte til webshoppen og se vores indbyggede persienner.

Vinduer med indbyggede persienner har mange fordele

Persiennerne er integrerede i avancerede termoruder og er permanent forseglet mellem glasset på dobbelte – eller tredobbelte glasenheder. Samtidig passer de til alle døre (herunder skyde- og foldedøre) og vinduer i aluminium, de nyeste hybridglassystemer, PVCu og træ. Og de er både ideelle til små og store vinduer og døre. Dine vinduer med indbyggede persienner, som også kan fås med plisségardin, giver en række fordele til kontorbygningen og hjemmet. De er bl.a. praktiske, æstetiske og mere klimavenlige.
 • Den hermetiske forsegling og den overordnede glasenhedskonstruktion betyder, at persiennerne er vedligeholdelsesfrie og aldrig samler støv eller bliver snavsede.
 • Forseglingen af persiennerne betyder, at de er maksimalt beskyttede, og giver dem en meget lang holdbarhed.
 • Med persienner, der er indbygget i glasset, undgår du at de blæser i vinden med vrid og evt. sammenfiltrede snore, og enhver risiko for beskadigelse af kæledyr eller børn.
 • Aluminiumsdøre og vinduer bliver nu slankere og mere moderne end nogensinde før. Derfor giver integrerede glasgardiner dig privatliv og skygge, uden at skjule æstetikken eller farven på dine nye ruder.
 • Vinduer med indbyggede persienner forbedrer den termiske ydeevne af dine i forvejen energieffektive glasenheder.

Indholdsfortegnelse

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål om valg af vinduer og døre med indbyggede persienner eller vores andre produkter, kan du gøre brug af vores uforpligtende ekspertrådgivning.

Her på siden kan du få nyttig viden om indbyggede persienner. Du kan også gå direkte til webshoppen og se vores indbyggede persienner.

Kært barn har mange navne

Integrerede persienner indbygget i en glasenhed omtales også med andre navne:

 

 • Persienneruder

 • Persienner i glas

 • Indbyggede persienner

 • Forseglede persienner

Beskyttelsen af persiennerne mellem glassene betyder også lang levetid. Persiennerne er fri for skader fra kæledyr, manipulation af børn eller vridning fra træk.

Kært barn har mange navne

Integrerede persienner indbygget i en glasenhed omtales også med andre navne:

 • Persienneruder

 • Persienner i glas

 • Indbyggede persienner

 • Forseglede persienner

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Kontakt vores serviceteam for spørgsmål eller konsultation

Gør brug af vores ekspert-rådgivning, uforpligtende produktrådgivning og vejledning til et specifikt projekt. Siden 2017 har vi hjulpet tusindvis af virksomheder, offentlige institutioner, boligejere, arkitekter, fabrikker samt glas- og byggefagfolk.

Vinduer med indbyggede persienner

Ideel afskærmning til mange forskellige glasenheder

Ethvert moderne vindue, dør eller skærm med minimum 24 mm rudehulrum harmonerer med indbyggede persienner. Så ud over almindelige vinduer og døre passer integrerede persienner også ideelt til afskærmning i mange andre typer glasenheder.

Det gælder bl.a. to-foldede døre og skydedøre, hoveddøre, franske vinduer, store panoramavinduer, til kontorskillevægge, kommercielle ruder og inden for brandklassificeret og akustisk glas. 

Persienneruder med kantet facon

Det er populært at have kontorbygninger o.l. med glasfacader og boliger med store glaspartier. Her opføres, der også arkitektoniske glasløsninger, som går helt op til loftet og gavlen. Det giver mere naturligt lys til fx kontorlokalerne eller stuen og skaber et mere lyst miljø. Men det ofte en udfordring at sikre en god solafskærmning til at kontrollere sollyset i glaspartierne, som ofte sidder højt, og har en kantet facon.

Til at løse denne udfordring kan du få  persienneruder med kantet facon, så du opnår en perfekt elektrisk solafskærmning. Det er en løsning, der matcher vinduernes facon, og de motordrevne persienner gør det nemt og problemfrit af styre sollyset i de højtsiddende vinduer.    

Vinduer med indbyggede persienner - kantet facon

Screenline

Betjening af integrerede persienner

Der er flere måder at betjene integrerede persienner på. Den integrerede persienne kan både fås i en manuel og en motoriseret udgave.

De mest almindelige er:

 • Ledningsstyret

 • Magnetstyret

 • Automatisk

 • Elektronisk

 • Sensorstyret gør det muligt for dem at åbne og lukke, når det omgivende lys ændrer sig

 • Infrarød, radiofrekvens og persienner som en del af et automatiseret hjemmesystem er også tilgængelige.

Motoren kan enten være batteridrevet eller tilsluttet bygningens lysnet. Batteridrevne integrerede persienner betjenes fra et batterimodul på glassets overflade.

Motoriserede integrerede persienner kan betjenes med en fjernbetjening (leveres med som standard) og fra en kontrolboks i rummet.

Vinduer med indbyggede persienner
Vinduer med indbyggede persienner

En langsigtet persienneløsning

Det er en langsigtet persienneløsning at investere i vinduer med indbyggede persienner. Når glasenhederne med persienner passer ind i dine døre, kan du ikke ændre dem, som du kan med almindelige persienner, rulle – og plisségardiner.

Så hvis du ikke kan lide persiennerne i fremtiden, skal du udskifte hele glasenheden, da termoruderne med integrerede persienner er hermetisk forseglede. Derfor skal du nøje overveje fordele og ulemper inden du vælger den integrerede persienneløsning. 

Værd at vide om vinduer med indbyggede persienner

01

Persiennen og termoruden er én genstand

I tilfælde af fejl på en integreret rullegardin skal hele glasenheden udskiftes. Desuden er alle termoruder i dag hermetisk lukkede under fabrikskontrollerede forhold. Derfor kan du ikke adskille den forseglede enhed ved enhver potentiel fejl for at reparere persiennen og derefter samle den igen.

02

Køb med gode garantier

Det er vigtigt, at vinduer med indbyggede persienner kommer fra specialiserede glasfirmaer. Hver producent tilbyder deres egen garanti. For eksempel betyder en generel 10-års garanti på din dør- eller vinduesinstallation måske ikke også 10 år på persiennerne. Sørg derfor, når du køber vinduer med integrerede persienner, at du tjekker den tilgængelige garanti.

03

Omhyggelig betjening er nødvendig med indbyggede persienner

Selvom disse termoruder med integrerede persienner er yderst pålidelige produkter, kræver de også en omhyggelig betjening. Der skal udvises forsigtighed ved betjening af manuelle persienner med ledning, stav eller magnet. Overdreven kraft kan beskadige persiennen. Husk, at du ikke kan få adgang til persiennen i det usandsynlige tilfælde af vridning eller en anden fejl. Forsøg aldrig at reparere termoruder med integrerede persienner, så bortfalder garantien.

04

Vær opmærksom på farvematchning

Pulverlakeringsprocessen af aluminiumsdøre og vinduer vil også gælde for aluminiumsrammen, der huser persiennerne. Derfor er det vigtigt at finde ud af, om dine persienner og dørkarme passer i farven. Dør- og vinduesmaterialer og integrerede persiennekomponenter males ikke ofte af samme firma. Selvom farvematchning med integrerede persienner er fremragende, får du muligvis ikke en nøjagtig farvematch. Vores artikel om pulverlakeringsprocessen og hvad du skal overveje forklarer mere.

Integrerede persienner

05

Kvalitet er alt

Køb det bedste kvalitetsprodukt. Det er vigtigt at vælge en leverandør, der leverer et pålideligt og pålideligt mærke af vinduer med indbyggede persienner, vi har erfaring med kunder der tidligere har været uheldige med deres leverandør, og vi sørger altid for at løsningen er fremtidssikret og gennemarbejdet til dine specifikke krav.

Høj kvalitet og service

Med vinduer med indbyggede persienner får du et produkt af højeste kvalitet. Vi har fx nogle af de bedste foldedøre på markedet. Priserne for integrerede persienner afhænger af størrelsen på glasset og glastyperne. Kontakt os for at høre nærmere om priser på nye døre eller vinduer med integrerede persienner. Vi leverer også en høj service på reparation og vedligeholdelse på vores produkter.
Integrerede persienner

Hvor finder jeg typen og størrelsen på mit VELUX ovenlysvindue?

1

Hvis du åbner dit VELUX ovenlysvindue, vil du finde et typeskilt foroven i enten højre eller venstre side.

2

Typeskiltets udseende afhænger af, hvilket ovenlysvindue du har. Find dit typeskilt herunder for at se, hvor du kan finde de rette informationer om dit vindue.

3

Vælg vinduestype og -størrelse i felterne: = vinduestype, f.eks. GGL, GGU eller VE … = vinduesstørrelse, f.eks. M08, MK06, 304 eller 4 …

0
Ingen produkter i kurven