GUIDE: Hvor du kan bruge integrerede persienner

Indholdsfortegnelse

En oversigt over hvor du kan bruge integrerede persienner

Et hjem eller en erhvervsbygning har mange områder inde og ude, hvor du kan bruge integrerede persienner. En integreret rullegardin er en metalgardin, der hæver, vipper og sænker, anbragt mellem glasset i en dobbelt- eller tredobbelt glasenhed. Integrerede persienner fås som manuelle persienner, betjent af en ledning, magnet eller anden betjening. Persienner kan også motoriseres med faste ledninger, fjernbetjening eller solcellestyret.

Hvor kan man bruge en integreret persienne?

Integrerede persienner, også kaldet persienneruder, er populære til tofoldede døre, men kan bruges i og uden for hjemmet.

Integrerede persienner er et fantastisk tilbehør til enhver dør eller ethvert vindue, men der er en antagelse om, at de normalt kun bruges i dobbeltfoldede døre.

Til store glasdøre som tofoldede er integrerede persienner attraktive.

Der er dog mange andre typer vinduer og døre, hvor du kan bruge integrerede persienner, både indvendigt og udvendigt, privat eller erhvervsmæssigt.

Hvor du kan bruge en integreret persienne i hjemmet

Til udskiftning af glasset i dine eksisterende vinduer og døre. Hvis du allerede har ældre termoruder, kan det være muligt at forbedre dine ældre vinduer med nye forseglede enheder med automatiske eller manuelle integrerede persienner.

Ældre termoruder består typisk af standard forseglede enheder med en metalafstandsstang og et luftrum. Moderne forseglede enheder indeholder varmekantafstandsstænger, glasbelægninger og argongasfyld.

Ikke alene er denne seneste generations glas mere energieffektiv end dine gamle ruder, men det kan også forbedre ydeevnen af ​​dine vinduer og komforten i hjemmet generelt. Tilføj en integreret rullegardin, i en forseglet enhed kan yde endnu bedre.

Integrerede persienner i din hoveddør
En hoveddør er hvor du kan bruge integrerede persienner. En Screenline integreret rullegardin fra Morley Glass monteret på en Smart Systems hoveddør i et nybygget hjem.

Vi præsenterede for nylig en installation af en moderne aluminiumsdør med en integreret rullegardin til et nybygget hus. Husejeren ledte efter en markant måde at forbedre lyset, der kommer ind i hjemmet. Den integrerede persienne gav både privatliv og ekstra naturligt lys.

Integrerede persienner til galleriskærme og reposer
Mange husejere er ved at renovere deres hjem med galleriarealer og gør indvendige ruder til en funktion eller omdrejningspunkt i deres hjem.

Det er almindeligt at bruge store indvendige træ-, stål- eller aluminiumsskærme. Selv kommercielle gardinvægge bruges også i hjemmet.

Integrerede persienner kan fungere i enhver af disse indvendige glasskærme for at give privatliv, adskille et rum og også give skygge.

Integrerede persienner udestue og orangeri vinduer
De lodrette elementer i enhver udestue eller orangeri består af standard aluminium, PVCu eller trævinduer med de nødvendige profiler designet til at passe ind i en udestue. På samme måde som integrerede persienner til standardvinduer er mulige, gælder det samme for udestue- og orangerivinduer. De kan endda også leveres til tagglasset. Derfor er der flere muligheder for integrerede persienner i udestuetage.

Integrerede persienner til indvendige døre
En fuld termoruder indvendig dør i træ eller andre materialer er mulig med en integreret rullegardin. Områder inde i hjemmet kan drage fordel af et rullegardin i døre til studieområder, legerum eller hjemmekontorer.

Integrerede persienner til bagdøre
En bagdør bestående af enten en midterskinne, et solidt panel forneden og glas ovenover kan også have en integreret rullegardin. Hvis du i øjeblikket ønsker at udskifte en bagdør, så tag et kig på integrerede persienner og se, om de kan gavne dit hjem. Integrerede persienner er mulige i kompositdøre, såvel som PVCu og aluminium.

Du nyder godt af det samme privatliv og lysstyring uden at skulle montere et eftermarkedsgardin til døren eller karmen.

Integrerede persienner til dine nye vinduer og døre
Hvis du overvejer at udskifte dine gamle vinduer og døre med nyt aluminium, PVCu eller træ, hvorfor så ikke få en pris for at få disse monteret med integrerede persienner i enhederne?

Et sammenligneligt tilbud på nye vinduer med persienner mellem glassene ville gøre dig i stand til at sammenligne med omkostningerne til gardiner og eftermarkedsgardiner, hvis disse også skulle være en del af dit renoveringsprojekt.

Kontakt os, hvis du ønsker mere information eller et tilbud


Hvor du kan bruge integrerede persienner i erhvervsbygninger

Kommercielle bygninger har en betydelig mængde af indvendige og udvendige ruder. Også her er integrerede persienner meget brugt. Hvis du er arkitekt eller rådgiver, der ønsker at levere aluminiumssystemer til en erhvervsbygning, så kontakt os for information om integrerede persienner.

Integrerede persienner til boligbyggerier
Er du arkitekt eller bygherre, kan specificering af integrerede persienner ske ved udarbejdelse af udbudsmateriale og specifikationer. Der er heller ingen grund til, at udviklere ikke kan tilbyde integrerede persienner som en del af de opgraderinger, der diskuteres med potentielle købere af ejendommen.

Integrerede persienner i erhvervsbygninger
Erhvervsbygninger har mange områder inde og ude, hvor du kan bruge integrerede persienner. Integrerede persienner kan leveres til gardinvægge, vinduer, døre, indvendige skillevægge, indvendige branddøre, udvendige erhvervsdøre samt enhver atrium- eller tagrude.

I erhvervsbygninger kan du bruge integrerede persienner, der kan bruges til at skabe private miljøer, såsom at angive, at et kontor er optaget, eller at brugeren i øjeblikket ikke er tilgængelig.

Du vil også se persienner mellem glas i sikre enheder, hospitaler, plejehjem, laboratorier og andre typer af særlige bygninger.

For eksisterende vinduer er der mere information om reparation af integrerede persienner.

Integrerede persienner fås til de fleste typer og størrelser af glasenheder, inklusive tredobbelte ruder. De fås i et valg mellem manuel eller automatisk betjening, stort farvevalg og kan endda tilpasses til formet glas.

Kontakt os for yderligere information om integrerede persienner

Flere artikler

10 fordele og muligheder med integrerede persienner

Salget af integrerede persienner vinder mere og mere frem. Udviklingen skyldes i høj grad de mange fordele og muligheder de integrerede persienner giver. Denne blog beskriver 10 fordele du kan opnå med integrerede persienner.

Besøg vores blog for flere artikler, vi skriver både sjove, lærerige og hjælpsomme artikler og guides.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Kontakt vores serviceteam for spørgsmål eller konsultation

Gør brug af vores ekspert-rådgivning, uforpligtende produktrådgivning og vejledning til et specifikt projekt. Siden 2017 har vi hjulpet tusindvis af virksomheder, offentlige institutioner, boligejere, arkitekter, fabrikker samt glas- og byggefagfolk.

Efterlad en kommentar

icon_specialfremstillet solafskræmning


FREMSTILLES UDFRA DINE ØNSKER

icon_kvalitetsgaranti

KVALITETSGARANTI

icon_elektrisk_solafskrærmning

ELEKTRISK SOLAFSKÆRMNING

EUROPÆISK DESIGN

Hvor finder jeg typen og størrelsen på mit VELUX ovenlysvindue?

1

Hvis du åbner dit VELUX ovenlysvindue, vil du finde et typeskilt foroven i enten højre eller venstre side.

2

Typeskiltets udseende afhænger af, hvilket ovenlysvindue du har. Find dit typeskilt herunder for at se, hvor du kan finde de rette informationer om dit vindue.

3

Vælg vinduestype og -størrelse i felterne: = vinduestype, f.eks. GGL, GGU eller VE … = vinduesstørrelse, f.eks. M08, MK06, 304 eller 4 …

0
Ingen produkter i kurven