GUIDE: Hvor du kan bruge integrerede persienner

En oversigt over hvor du kan bruge integrerede persienner

Et hjem eller en erhvervsbygning har mange områder inde og ude, hvor du kan bruge integrerede persienner. En integreret rullegardin er en metalgardin, der hæver, vipper og sænker, anbragt mellem glasset i en dobbelt- eller tredobbelt glasenhed. Integrerede persienner fås som manuelle persienner, betjent af en ledning, magnet eller anden betjening. Persienner kan også motoriseres med faste ledninger, fjernbetjening eller solcellestyret.

Hvor kan man bruge en integreret persienne?

Integrerede persienner er populære til tofoldede døre, men kan bruges i og uden for hjemmet.
Integrerede persienner er et fantastisk tilbehør til enhver dør eller ethvert vindue, men der er en antagelse om, at de normalt kun bruges i dobbeltfoldede døre.

Til store glasdøre som tofoldede er integrerede persienner attraktive.

Der er dog mange andre typer vinduer og døre, hvor du kan bruge integrerede persienner, både indvendigt og udvendigt, privat eller erhvervsmæssigt.

Hvor du kan bruge en integreret persienne i hjemmet.

Til udskiftning af glasset i dine eksisterende vinduer og døre.
Hvis du allerede har ældre termoruder, kan det være muligt at forbedre dine ældre vinduer med nye forseglede enheder med automatiske eller manuelle integrerede persienner.

Ældre termoruder består typisk af standard forseglede enheder med en metalafstandsstang og et luftrum. Moderne forseglede enheder indeholder varmekantafstandsstænger, glasbelægninger og argongasfyld.

Ikke alene er denne seneste generations glas mere energieffektiv end dine gamle ruder, men det kan også forbedre ydeevnen af ​​dine vinduer og komforten i hjemmet generelt. Tilføj en integreret rullegardin, i en forseglet enhed kan yde endnu bedre.

Integrerede persienner i din hoveddør.

en hoveddør er hvor du kan bruge integrerede persienner.
En Screenline integreret rullegardin fra Morley Glass monteret på en Smart Systems hoveddør i et nybygget hjem.
Vi præsenterede for nylig en installation af en moderne aluminiumsdør med en integreret rullegardin til et nybygget hus. Husejeren ledte efter en måde at forbedre lyset, der kommer ind i hjemmet, markant. Den integrerede persienne gav både privatliv og ekstra naturligt lys.

Integrerede persienner til galleriskærme og reposer.

Mange husejere er ved at renovere deres hjem med galleriarealer og gør indvendige ruder til en funktion eller omdrejningspunkt i deres hjem.

Det er almindeligt at bruge store indvendige træ-, stål- eller aluminiumsskærme. Selv kommercielle gardinvægge bruges også i hjemmet.

Integrerede persienner kan fungere i enhver af disse indvendige glasskærme for at give privatliv, adskille et rum og også give skygge.

Integrerede persienner udestue og orangeri vinduer.

De lodrette elementer i enhver udestue eller orangeri består af standard aluminium, PVCu eller trævinduer med de nødvendige profiler designet til at passe ind i en udestue. På samme måde som integrerede persienner til standardvinduer er mulige, gælder det samme for udestue- og orangerivinduer. De kan endda også leveres til tagglasset. Derfor er der flere muligheder for integrerede persienner i udestuetage.

Integrerede persienner til indvendige døre.

En fuld termoruder indvendig dør i træ eller andre materialer er mulig med en integreret rullegardin. Områder inde i hjemmet kan drage fordel af et rullegardin i døre til studieområder, legerum eller hjemmekontorer.

Integrerede persienner til bagdøre.

En bagdør bestående af enten en midterskinne, et solidt panel forneden og glas ovenover kan også have en integreret rullegardin. Hvis du i øjeblikket ønsker at udskifte en bagdør, så tag et kig på integrerede persienner og se, om de kan gavne dit hjem. Integrerede persienner er mulige i kompositdøre, såvel som PVCu og aluminium.

Du nyder godt af det samme privatliv og lysstyring uden at skulle montere et eftermarkedsgardin til døren eller karmen.

Integrerede persienner til dine nye vinduer og døre.

Hvis du overvejer at udskifte dine gamle vinduer og døre med nyt aluminium, PVCu eller træ, hvorfor så ikke få en pris for at få disse monteret med integrerede persienner i enhederne?

Et sammenligneligt tilbud på nye vinduer med persienner mellem glassene ville gøre dig i stand til at sammenligne med omkostningerne til gardiner og eftermarkedsgardiner, hvis disse også skulle være en del af dit renoveringsprojekt.

Kontakt os, hvis du ønsker mere information eller et tilbud.

Hvor du kan bruge integrerede persienner i erhvervsbygninger.

Kommercielle bygninger har en betydelig mængde af indvendige og udvendige ruder. Også her er integrerede persienner meget brugt. Hvis du er arkitekt eller rådgiver, der ønsker at levere aluminiumssystemer til en erhvervsbygning, så kontakt os for information om integrerede persienner.

Integrerede persienner til boligbyggerier.

Er du arkitekt eller bygherre, kan specificering af integrerede persienner ske ved udarbejdelse af udbudsmateriale og specifikationer. Der er heller ingen grund til, at udviklere ikke kan tilbyde integrerede persienner som en del af de opgraderinger, der diskuteres med potentielle købere af ejendommen.

Integrerede persienner i erhvervsbygninger.

Erhvervsbygninger har mange områder inde og ude, hvor du kan bruge integrerede persienner. Integrerede persienner kan leveres til gardinvægge, vinduer, døre, indvendige skillevægge, indvendige branddøre, udvendige erhvervsdøre samt enhver atrium- eller tagrude.

I erhvervsbygninger kan du bruge integrerede persienner, der kan bruges til at skabe private miljøer, såsom at angive, at et kontor er optaget, eller at brugeren i øjeblikket ikke er tilgængelig.

Du vil også se persienner mellem glas i sikre enheder, hospitaler, plejehjem, laboratorier og andre typer af særlige bygninger.

For eksisterende vinduer er der mere information om reparation af integrerede persienner.

Integrerede persienner fås til de fleste typer og størrelser af glasenheder, inklusive tredobbelte ruder. De fås i et valg mellem manuel eller automatisk betjening, stort farvevalg og kan endda tilpasses til formet glas.

Kontakt os for yderligere information om integrerede persienner.

Kunne denne artikel være interessant for andre?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Flere artikler

Måleguide

Opmåling til solafskærmning skal være legende let. Derfor har vi

Oplys med dagslys

Det naturlige lys skaber, når det er godt fordelt og administreret, et mere afslappende rum, mindre belastning af øjnene, stimulerer døgnrytmen og øger positivitet og produktivitet.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Kontakt vores serviceteam for spørgsmål eller konsultation

Gør brug af vores ekspertrådgivning Uforpligtende produktrådgivning og vejledning til et specifikke projekt Siden 2016 har vi hjulpet tusindvis af boligejere, artiketekter, fabrikker samt glas- og byggefagfolk.

This is popup title

You don't need to waste your time and money anymore.

We know your demands for building a perfect website. You will find all the functionalities of your imagination here.

Oplys med dagslys

Nye produkter i webshoppen

Efterlad en kommentar