Pergola med lameller giver elegant solafskærmning til terrassen

ShadowWindows® pergola med lameller er den perfekte integration af solafskærmning på terrassen o.l. Pergolaen er en moderne, elegant og let konstruktion af stærke og vedligeholdelsesfrie materialer.

Indholdsfortegnelse

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål om valg af rullegardin, vores produkter eller andet, kan du helt uforpligtigende gøre brug af vores ekspertrådgivning.

Her på siden kan du få nyttig viden om rullegardiner. Du kan også gå direkte til webshoppen og se vores rullegardiner.

ShadowWindows® pergola med lameller er det mest revolutionerende og innovative, fuldautomatiske solafskærmning på terrassen mm. lavet af ekstruderet aluminium og rustfrit stål. Den består af 4 åbne stolper og et tag af lameller.

Pergolaens tag består af lameller, der vippes elektronisk og roterer fra 0 til 135 grader, så du hele tiden kan kontroller temperaturen, ventilation og intensiteten af solens stråler samt nedbør. De innovative løsninger til moderne og multifunktionelt uderum, som er perfekt til både boliger og erhverv.

Indholdsfortegnelse

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål om valg af pergola med lammer og valg af de forskellige elementer, kan du helt uforpligtigende gøre brug af vores ekspertrådgivning.

Her på siden kan du få nyttig viden om pergola med lameller. Du kan også gå direkte til webshoppen og se vores pergolaer med lameller..

Pergola med lameller

Smart styring af din pergola med lameller

Med fjernbetjeningen eller en smartphone/tablet kan du nemt styre de motordrevne lameller og hurtigt lukke solen ind på terrassen når der skal solbades og lukke af for solen når det fx er frokosttid.

Fjernbetjeningen eller smartphone/tablet styrer også pavillonens indbyggede LED-lys, der løber langs taget yderkant. Dermed får du en god hyggebelysning om aftenen. Og med det integreret bluetooth lydsystem med to højttalere stiger hyggen med god musik i festlige rammer. Hertil kan du med et tilkøb af et varmeapparat sikre at I via din fjern- eller smartbetjening holder varmen på de kølige aftener.  

Fra udendørs pergola til indendørs pavillon

Pergola med lameller giver dig også mulighed for at skifte din fra udendørs pergola til indendørs pavillon. Som tilvalg kan du med et system af glidende glaspaneler hurtigt og nemt forvandle din terrasseoverdækning fra en udendørs konstruktion med solafskærmning til et indendørs rum med uhindret panoramaudsigt.

Det betyder, at du får mere komfort og flere muligheder. Fx når vejret er dårligt, til spisning og på kølige sommeraftener er glasafskærmningen perfekt. Du og dine gæster vil helt sikkert sætte pris på den ekstra læ og varme glasskyde panelerne giver. 

Pergola med lameller - Win Climatic
Pergola med lameller

Unikt vandafløbssystem sikre perfekt udledning

Den unikke pergola med lameller er både UV-modstandsdygtig og vandtæt. Således beskytter ShadowWindows® pergola med lameller også mod regnvejr. Hver pergola med lameller er udstyret med et unikt og innovativt vandafløbssystem. I pergolaens tag er der indbygget tagrender, som leder vandet til de fire stolper, når det regner. Herfra ledes regnvandet direkte ned, så der ikke ophobes vand på taget. Her giver systemet dig mulighed for at vælge om vandet skal udledes i bunden eller i siderne. 

 

Bøjninger placeret i stolperne sikrer tæthed og eliminerer alle utætheder. Systemet består af integrerede dræntragte, der tillader vandafledning op til 8 tagrender. Alle elementer er designet specielt til ikke-invasiv montering, så der er ikke behov for lim eller skruer, hvilket muliggør lettere vedligeholdelse og montering.

Lamellernes rotationsgrader

Pergola med lameller

Solid og sikker konstruktion

Pergola med lameller

Innovativt system til vandudledning

Pergola med lameller

Smartbetjening

Pergola med lameller

Sol, regn og vind beskyttelse

Pergola med lameller

Integreret LED lys

Pergola med lameller

Stor holdbarhed og tæthed i konstruktionen

Pergolaens solide ramme sikrer meget høj holdbarhed og øget modstand mod snebelastninger og vindtryk. Sammenlignet med andre pergolaer på markedet, er ShadowWindows® meget mere solid og stabil takket være brugen af ekstra forstærkende og afstivnende lag. Forstærkede dele anvendes i de fleste profiler: sokkel, jalousier, tagrender, støttestolper.

En integreret bund og tagrende i én profil giver mange fordele under installation og brug af pergolaen. Base- og tagrendeforbindelse med støttestolpen er lavet ved hjælp af skjulte skruer, hvilket fremskynder montering og tæthed af samlingerne betydeligt. 

 
Pergola med lameller
Pergola med lameller

Montering af pergola med lameller

Det kræver stor teknisk viden at montere en pergola med lameller korrekt. For at opnå en pergola, der er korrekt monteret, hvor elektronikken spiller og der er tæthed i samlingerne, skal der være styr på alt fra fundamentet med stolperne og opsætning af lameller til installation af LED lys og teknisk udstyr mv. Derfor er det nødvendigt at have en professionel montør til opsætning og installation, hvis du ikke selv er fagperson. 

Men bare rolig – hjælpen er lige ved hånden. Hos ShadowWindows® sælger vi ikke kun pergolaer, vi sørger også for monteringen. Når du har bestilt din pergola og delene ankommer til din bolig eller virksomhed, sender vi vores fagfolk ud og sætter pergolaen op, så den er klar til brug. I vores webshop kan du læse og se, hvilke forskellige farver og udstyr du kan vælge og tilkøbe til din pergola samt prisen på montering.  

Hvor finder jeg typen og størrelsen på mit VELUX ovenlysvindue?

1

Hvis du åbner dit VELUX ovenlysvindue, vil du finde et typeskilt foroven i enten højre eller venstre side.

2

Typeskiltets udseende afhænger af, hvilket ovenlysvindue du har. Find dit typeskilt herunder for at se, hvor du kan finde de rette informationer om dit vindue.

3

Vælg vinduestype og -størrelse i felterne: = vinduestype, f.eks. GGL, GGU eller VE … = vinduesstørrelse, f.eks. M08, MK06, 304 eller 4 …

0
Ingen produkter i kurven