Pergola med lameller giver elegant solafskærmning til terrassen

ShadowWindows® pergola med lameller er den perfekte integration af solafskærmning på terrassen eller i haven. Opdag denne moderne, elegante og lette konstruktion af stærke og vedligeholdelsesfrie materialer.

Indholdsfortegnelse

ShadowWindows® Pergola med lameller er en innovativ og fuldautomatisk solafskærmning lavet af ekstruderet aluminium og rustfrit stål. Den består af 4 åbne stolper og et tag af lameller.
 

Lamellerne kan elektronisk vippes og roteres fra 0 til 135 grader, hvilket giver dig fuld kontrol over temperaturen, ventilationen og solens intensitet. Dette gør pergolaen ideel til moderne og multifunktionelle udendørsområder, der passer perfekt til både private hjem og erhverv.

Vores pergolaer er ikke kun designet til at være æstetisk tiltalende, men også for at modstå elementerne. Med et fokus på holdbarhed og styrke sikrer den avancerede konstruktion, at din pergola forbliver en pålidelig og elegant del af dit udendørsrum i mange år fremover.

Gør dit udendørsområde endnu mere behageligt og stilfuldt med den perfekte kombination af form og funktion.

Indholdsfortegnelse

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål om valg af pergola med lameller og de forskellige elementer, kan du gøre brug af vores uforpligtende ekspertrådgivning.

Her på siden kan du få nyttig viden om pergola med lameller. Du kan også gå direkte til webshoppen og se vores pergolaer med lameller.

Pergola med lameller

Smart styring af din pergola med lameller

Med fjernbetjeningen eller din egen smarte enhed, såsom en smartphone eller tablet, bliver styringen af de motordrevne lameller en leg. Du kan nemt tilpasse lysindfaldet på din terrasse efter behov og ønsker. Ønsker du en skøn solbadningssession, kan du med et enkelt tryk åbne lamellerne og lade solens stråler omfavne dig.

Og når det er tid til frokost, er det blot et tryk mere for at lukke lamellerne delvist eller helt, og skabe en behagelig skyggefuld oase. Med denne bekvemmelighed ligger alt i dine hænder, så du kan nyde din udendørsoplevelse uden besvær.

Den smarte teknologi bag lamellerne giver dig mulighed for at skabe den perfekte stemning på din terrasse hele dagen igennem. Så uanset om du ønsker at nyde en afslappende morgenkaffe, en livlig frokost med venner eller en romantisk middag under stjernerne, kan du nemt tilpasse atmosfæren med blot et par tryk på din enhed.

Tilpasset belysning og lyd

Med fjernbetjeningen eller din smartphone/tablet kan du ikke kun styre de motordrevne lameller, men også pavillonens indbyggede belysningssystem. Du kan vælge mellem forskellige typer lys, fx LED-strips eller spots.

Derudover kan du vælge mellem hvidt lys eller farvet lys, så du kan skabe lige præcis den atmosfære, du ønsker, med et enkelt tryk på din fjern- eller smartbetjening.

Med det integrerede bluetooth lydsystem, udstyret med to højttalere, kan du desuden forvandle din pavillon til en underholdende oase med din yndlingsmusik.

 

Pergola med lameller
Pergola med glaspaneler

En behagelig udendørs atmosfære uanset vejret

Men komforten stopper ikke her. Med tilkøb af et varmeapparat kan du sikre, at hyggen forbliver intakt selv på kølige aftener.

Ved blot at bruge din fjern- eller smartbetjening kan du styre  varmeapparatet og skabe en behagelig temperatur, der gør det muligt at nyde udendørslivet året rundt.

Det er også muligt at tilkøbe isolering integreret i lamellerne, som giver beskyttelse mod køligere temperaturer.

Derudover opnås en bedre lydisolering, så lyde udefra dæmpes, og når der festes eller skrues op for musikken, dæmpes lyde også udenfor. Samtidig hjælper isoleringen også ved at gøre det mere lydsvagt, når regnen for eksempel trommer på taget.

 

 

Fra udendørs rum til indendørs pavillon

Pergola med lameller giver dig også mulighed for at transformere det udendørs rum til en indendørs pavillon. Som tilvalg kan du med et system af glidende glaspaneler hurtigt og nemt forvandle din terrasseoverdækning.

Rummet transformeres således fra en udendørs konstruktion med solafskærmning, til et indendørs rum med uhindret panoramaudsigt.

Det betyder, at du får mere komfort og flere muligheder. Fx i regn eller blæsevejr, til spisning og på kølige sommeraftener er glasafskærmningen perfekt. Du og dine gæster vil helt sikkert sætte pris på den ekstra læ og varme glaspanelerne giver. 

Pergola med lameller - Win Climatic
Pergola

Unikt vandafløbssystem sikrer perfekt udledning

Den unikke pergola med lameller er både UV-modstandsdygtig og vandtæt. Således beskytter ShadowWindows® pergola med lameller også mod regnvejr.

Hver pergola med lameller er udstyret med et unikt og innovativt vandafløbssystem. I taget er der indbygget tagrender, som leder vandet til de fire stolper, når det regner. Herfra ledes regnvandet direkte ned, så der ikke ophobes vand på taget. Her giver systemet dig mulighed for at vælge om vandet skal udledes i bunden eller i siderne.

 

Bøjninger placeret i stolperne sikrer tæthed og eliminerer alle utætheder. Systemet består af integrerede dræntragte, der tillader vandafledning fra op til 8 tagrender. Alle elementer er designet specielt til ikke-invasiv montering, så der er ikke behov for lim eller skruer. Dette muliggør lettere vedligeholdelse og montering.

Lamellernes rotationsgrader

Pergola

Solid og sikker konstruktion

Pergola

Innovativt system til vandudledning

Pergola

Smartbetjening

Pergola

Sol, regn og vind beskyttelse

Pergola

Integreret LED lys

Pergola

Stor holdbarhed og tæthed i konstruktionen

Pergolaens solide ramme sikrer meget høj holdbarhed og øget modstand mod snebelastninger og vindtryk.

Sammenlignet med andre pergolaer på markedet, er ShadowWindows® meget mere solid og stabil takket være brugen af ekstra forstærkende og afstivnende lag. Forstærkede dele anvendes i de fleste profiler: sokkel, jalousier, tagrender, støttestolper.

En integreret bund og tagrende i én profil giver mange fordele under installation og brug af pergolaen. Base- og tagrendeforbindelse med støttestolpen er lavet ved hjælp af skjulte skruer, hvilket fremskynder montering og tæthed af samlingerne betydeligt. 

 
Pergola med lameller
Pergola

Montering af pergola med lameller

Det kræver stor teknisk viden at montere en pergola med lameller korrekt. For at opnå en pergola, der er korrekt monteret, hvor elektronikken spiller og der er tæthed i samlingerne, skal der være styr på alt fra fundamentet med stolperne og opsætningen af lameller, til installation af LED lys og teknisk udstyr mv.

Derfor er det nødvendigt at have en professionel montør til opsætning og installation, hvis du ikke selv er fagperson. 


Men bare rolig – hjælpen er lige ved hånden. Hos ShadowWindows® sælger vi ikke kun pergolaer, vi sørger også for monteringen. Når du har bestilt din pergola, og delene ankommer til din bolig eller virksomhed, sender vi vores fagfolk ud og sætter pergolaen op, så den er klar til brug.

I vores webshop og i dette blogindlæg kan du læse mere og se, hvilke forskellige farver og udstyr du kan vælge og tilkøbe til din pergola. Kontakt os for priser på de forskellige modeller og montering.

Hvor finder jeg typen og størrelsen på mit VELUX ovenlysvindue?

1

Hvis du åbner dit VELUX ovenlysvindue, vil du finde et typeskilt foroven i enten højre eller venstre side.

2

Typeskiltets udseende afhænger af, hvilket ovenlysvindue du har. Find dit typeskilt herunder for at se, hvor du kan finde de rette informationer om dit vindue.

3

Vælg vinduestype og -størrelse i felterne: = vinduestype, f.eks. GGL, GGU eller VE … = vinduesstørrelse, f.eks. M08, MK06, 304 eller 4 …

0
Ingen produkter i kurven