Rullegardin på mål giver den bedste solafskærmning

Et elektrisk rullegardin er en nem og elegant løsning til solafskærmning af dine vinduer og døre. Rullegardiner regulerer fx lysindfaldet i din stue, mørklægningen i dit soveværelse og fungerer som en del af rummets design og udsmykning.

Indholdsfortegnelse

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål om valg af rullegardin, vores produkter eller andet, kan du gøre brug af vores uforpligtende ekspertrådgivning.

Her på siden kan du få nyttig viden om rullegardiner. Du kan også gå direkte til webshoppen og se vores rullegardiner.

Med rullegardiner på mål får du en gardinløsning, der i højere grad end standardmål understøtter indretningen i din bolig. Således giver rullegardiner på mål din solafskærmning af vinduer og glasdøre et pænere udseende, ligesom rullegardiner på specialmål understøtter rummets indretning og design.

Med et motordrevet rullegardin får du et smart og funktionelt rullegardin, og du opnår en række fordele og stor fleksibilitet i brugen af dine rullegardiner. Det styrker rullegardinets egenskaber bl.a. med bedre regulering af sollyset og temperaturen.

Indholdsfortegnelse

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Har du spørgsmål om valg af rullegardin, vores produkter eller andet, kan du gøre brug af vores uforpligtende ekspertrådgivning.

Her på siden kan du få nyttig viden om rullegardiner. Du kan også gå direkte til webshoppen og se vores rullegardiner.

6 fordele ved rullegardin på mål

For at opnå den optimale solafskærmning og skabe den bedste regulering af sollyset og temperaturen, kan du vælge at købe rullegardin på mål. Et rullegardin, der matcher i størrelsen på dine vinduer og døre med glas.

Dermed sikrer du blandt andet fuld kontrol over mængden af sollys og temperaturen indendørs med et rullegardin på mål. Så der er mange gode grunde til ikke at gå på kompromis, når du skal vælge og købe dine rullegardiner. Rullegardin på mål er en rigtig god investering, som du får glæde af i mange år.

Med rullegardin på mål, der passer præcist til dine vinduer og døre, opnår du flere gevinster:

Rullegardin på mål

1.

Perfekt til mørklægning

at dine rullegardiner lukker helt til uden sprækker, som bl.a. forbedrer din nattesøvn når det gælder rullegardiner med mørklægning.

2.

Dæmper larm

at dine rullegardiner har en mere effektiv lydabsoberende effekt.

3.

UV-beskyttelse

at dine møbler bliver beskyttet ordentligt mod sollysets skadelige påvirkning.

4.

Inde-temperatur

at du bedre kan holde den rette temperatur indendørs på alle årstider.

5.

Mindre energiregning

at dine rullegardiner er mere energieffektive, som reducerer dine udgifter til varme og el.

6.

Design

at dine rullegardiner i højere grad understøtter rummets indretning og design

Rullegardin på mål i høj kvalitet og flotte designs

Hos ShadowWindows® bliver dine rullegardiner altid fremstillet efter individuelle mål. Det sikrer, som nævnt ovenfor, at dine rullegardiner slutter helt ind til vinduesrammen og på den måde holdes alt uønsket sollys ude.

ShadowWindows® kan levere rullegardiner i alle mål til dine vinduer og døre. Alle vores rullegardiner på mål er i høj kvalitet, funktionelle og i flotte designs, som du kan glæde dig over mange år frem. Vi går professionelt og med stor omhu til vores arbejde, og sikrer at alle vores rullegardiner er skræddersyet perfekt og tilpasset dine behov. Samtidig er vores rullegardiner altid under udvikling, så du altid er sikret et innovativt produkt.

Rullegardin på mål
Rullegardin på mål

Målevejledning af rullegardiner

Vi har sammensat en målevejledning, som hjælper dig med selv at måle op til dine nye rullegardiner, og videregive de korrekte mål.

Hvis du er i tvivl om dine rullegardiners korrekte mål eller hvordan de skal monteres, er du altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning. Mørklægning af dit vindue virker nemlig bedst, hvis dit rullegardin passer præcist.

Hvor finder jeg typen og størrelsen på mit VELUX ovenlysvindue?

1

Hvis du åbner dit VELUX ovenlysvindue, vil du finde et typeskilt foroven i enten højre eller venstre side.

2

Typeskiltets udseende afhænger af, hvilket ovenlysvindue du har. Find dit typeskilt herunder for at se, hvor du kan finde de rette informationer om dit vindue.

3

Vælg vinduestype og -størrelse i felterne: = vinduestype, f.eks. GGL, GGU eller VE … = vinduesstørrelse, f.eks. M08, MK06, 304 eller 4 …

0
Ingen produkter i kurven