Rullegardin på mål giver den bedste solafskærmning

Elektrisk rullegardin front

Et elektrisk rullegardin er en nem og elegant løsning til solafskærmning af dine vinduer og døre. Rullegardiner regulerer fx lysindfaldet i din stue, mørklægningen i dit soveværelse og fungerer som en del af rummets design og udsmykning.

Med rullegardiner på mål får du en gardinløsning, der i højere grad end standardmål understøtter indretningen i din bolig. Således giver rullegardiner på mål din solafskærmning af vinduer og glasdøre et pænere udseende, ligesom rullegardiner på specialmål understøtter rummets indretning og design.

Med et motordrevet rullegardin får du et smart og funktionelt rullegardin, og du opnår en række fordele og stor fleksibilitet i brugen af dine rullegardiner. Det styrker rullegardinets egenskaber bl.a. med bedre regulering af sollyset og temperaturen.

6 fordele med rullegardin på mål

Men for at opnå den optimale solafskærmning og skabe den bedste regulering af sollyset og temperaturen, skal du vælge at købe rullegardin på mål. Et rullegardin, der matcher i størrelsen på dine vinduer og døre med glas. Dermed sikrer du bl.a. fuld kontrol over mængden af lys og temperaturen med et rullegardin på mål. Så der er mange gode grunde til ikke at gå på kompromis når du skal vælge og købe dine rullegardiner. Rullegardin på mål er en rigtigt god investering, som du får glæde af i mange år.

Med rullegardin på mål, der passer præcist til dine vinduer og døre, opnår du flere gevinster:

1.

Perfekt ved mørklægning

at dine rullegardiner lukker helt til uden sprækker, som bl.a. forbedrer din nattesøvn når det gælder rullegardiner med mørklægning.

2.

Dæmper larm

at dine rullegardiner har en mere effektiv lydabsoberende effekt.

3.

UV-beskyttelse

at dine møbler bliver beskyttet ordentligt mod sollysets skadelige påvirkning.

4.

Indetemperatur

at du bedre kan holde den rette temperatur indendørs på alle årstider.

5.

Mindre elregning

at dine rullegardiner er mere energieffektive, som reducerer dine udgifter til varme og el.

6.

Design

at dine rullegardiner i højere grad understøtter rummets indretning og design

Rullegardin på mål i høj kvalitet og flotte designs

Hos ShadowWindows bliver dine rullegardiner altid fremstillet efter individuelle mål. Det sikrer, som nævnt ovenfor, at dine rullegardiner slutter helt ind til vinduesrammen og på den måde holdes alt uønsket sollys ude.

ShadowWindows kan levere rullegardiner i alle mål til vinduer og døre. Alle vores rullegardiner på mål er i høj kvalitet, funktionelle og i flotte designs, som du kan glæde dig over mange år frem. Vi går professionelt og med stor omhu til vores arbejde og sikre, at alle vores rullegardiner er skræddersyet perfekt og tilpasset dine behov. Samtidig er vores rullegardiner altid under udvikling, så du altid er sikret et innovativt produkt.

Rullegardin på mål
Rullegardin med snoretræk

Målevejledning af rullegardiner

Vi har sammensat en målevejledning, som hjælper dig med selv at måle op til dine nye rullegardiner og videregive de korrekte mål.

Hvis du er i tvivl om dine rullegardiners korrekte mål eller monteringsmåden er du altid velkommen til at kontakte os for råd og vejledning. Mørklægning af dit vindue virker jo kun, hvis dit rullegardin passer præcist.