Oplys med dagslys

Indholdsfortegnelse

Jævnt fordelt sollys øger velvære og produktivitet

Det naturlige lys skaber, når det er godt fordelt og administreret, et mere afslappende rum, mindre belastning af øjnene, stimulerer døgnrytmen og øger velvære og produktivitet.

Hvis man ændrer vinklen, som persiennen vipper i, kan man med vores løsninger få sollyset i rummet spredt jævnt. Det betyder, at man ikke blot undgår at blive blændet, du udnytter også dagslyset til at lyse dine rum op.

Retter du det naturlige lys udefra mod loftet ved hjælp af persiennen, har du en lysekrone af sollys, der giver en jævn belysning af hele rummet. Du sparer på den kunstige belysning og får bedre komfort i din bolig.

Hvad gør naturligt lys for dig?


Man føler sig bedre tilpas
Når naturligt lys er godt fordelt og styret, belaster det øjnene mindre, hjælper med til at få en god døgnrytme og øger dermed positivitet og produktivitet. Rummet bliver simpelthen mere afslappende.

Energi og miljø
Med en bedre udnyttelse af det naturlige lys kan man spare på den kunstige belysning. Og det er selvfølgelig både billigere og ikke mindst bedre for miljøet.

Ejendommens værdi bliver højere
Med en bygning, hvor sollyset er udnyttet effektivt og smart, er den økonomiske værdi større end i bygninger, der bruger mere energi på belysning.

Indeklimaet bliver bedre
Skimmelsvamp har dårligere vækstbetingelser i naturligt end i kunstigt lys, og dermed holdes interiøret i bygningen både mere sundt og mere sikkert.

Skru ned for det kunstige lys

Virksomheder, mennesker og institutioner forventer i dag, at bygningers miljøpåvirkning er mindre end tidligere. Derfor må arkitekter og designere tænke i innovation og effektivitet, når de skaber løsninger omkring naturligt lys kontra kunstigt. Med disse fremsynede og moderne løsninger tages der både hensyn til menneskers velvære og en optimal brug af energikilder.

Flere artikler

10 fordele og muligheder med integrerede persienner

Salget af integrerede persienner vinder mere og mere frem. Udviklingen skyldes i høj grad de mange fordele og muligheder de integrerede persienner giver. Denne blog beskriver 10 fordele du kan opnå med integrerede persienner.

Besøg vores blog for flere artikler, vi skriver både sjove, lærerige og hjælpsomme artikler og guides.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Kontakt vores serviceteam for spørgsmål eller konsultation

Gør brug af vores ekspert-rådgivning, uforpligtende produktrådgivning og vejledning til et specifikt projekt. Siden 2017 har vi hjulpet tusindvis af virksomheder, offentlige institutioner, boligejere, arkitekter, fabrikker samt glas- og byggefagfolk.

Efterlad en kommentar

icon_specialfremstillet solafskræmning


FREMSTILLES UDFRA DINE ØNSKER

icon_kvalitetsgaranti

KVALITETSGARANTI

icon_elektrisk_solafskrærmning

ELEKTRISK SOLAFSKÆRMNING

EUROPÆISK DESIGN

Hvor finder jeg typen og størrelsen på mit VELUX ovenlysvindue?

1

Hvis du åbner dit VELUX ovenlysvindue, vil du finde et typeskilt foroven i enten højre eller venstre side.

2

Typeskiltets udseende afhænger af, hvilket ovenlysvindue du har. Find dit typeskilt herunder for at se, hvor du kan finde de rette informationer om dit vindue.

3

Vælg vinduestype og -størrelse i felterne: = vinduestype, f.eks. GGL, GGU eller VE … = vinduesstørrelse, f.eks. M08, MK06, 304 eller 4 …

0
Ingen produkter i kurven