Oplys med dagslys

Det naturlige lys skaber, når det er godt fordelt og administreret, et mere afslappende rum, mindre belastning af øjnene, stimulerer døgnrytmen og øger positivitet og produktivitet.
Det naturlige lys skaber, når det er godt fordelt og administreret, et mere afslappende rum, mindre belastning af øjnene, stimulerer døgnrytmen og øger positivitet og produktivitet.
Indhold

Hvis man ændrer vinklen, som persiennen vipper i, kan man med vores løsninger få sollyset i rummet spredt jævnt. Det betyder, at man ikke blot undgår at blive blændet, du udnytter også dagslyset til at lyse dine rum op.

Retter du det naturlige lys udefra mod loftet ved hjælp af persiennen, har du en lysekrone af sollys, der giver en jævn belysning af hele rummet. Du sparer på den kunstige belysning og får bedre komfort i din bolig.

Hvad gør naturligt lys for dig?

Man føler sig bedre tilpas

Når naturligt lys er godt fordelt og styret, belaster det øjnene mindre, hjælper med til at få en god døgnrytme og øger dermed positivitet og produktivitet. Rummet bliver simpelthen mere afslappende.

Energi og miljø

Med en bedre udnyttelse af det naturlige lys kan man spare på den kunstige belysning. Og det er selvfølgelig både billigere og ikke mindst bedre for miljøet.

Ejendommens værdi bliver højere

Med en bygning, hvor sollyset er udnyttet effektivt og smart, er den økonomiske værdi større end i bygninger, der bruger mere energi på belysning.

Indeklimaet bliver bedre

Skimmelsvamp har dårligere vækstbetingelser i naturligt end i kunstigt lys, og dermed holdes interiøret i bygningen både mere sundt og mere sikkert.

 

Skru ned for det kunstige lys

Virksomheder, mennesker og institutioner forventer i dag, at bygningers miljøpåvirkning er mindre end tidligere. Derfor må arkitekter og designere tænke i innovation og effektivitet, når de skaber løsninger omkring naturligt lys kontra kunstigt. Med disse fremsynede og moderne løsninger tages der både hensyn til menneskers velvære og en optimal brug af energikilder.

 

Flere artikler

Besøg vores blog for flere artikler, vi skriver både sjove, lærerige og hjælpsomme artikler og guides.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Kontakt vores serviceteam for spørgsmål eller konsultation

Gør brug af vores ekspertrådgivning Uforpligtende produktrådgivning og vejledning til et specifikke projekt Siden 2016 har vi hjulpet tusindvis af boligejere, artiketekter, fabrikker samt glas- og byggefagfolk.

This is popup title

You don't need to waste your time and money anymore.

We know your demands for building a perfect website. You will find all the functionalities of your imagination here.

Oplys med dagslys

Nye produkter i webshoppen

Efterlad en kommentar

FREMSTILLES UDFRA DINE ØNSKER

KVALITETSGARANTI

ELEKTRISK SOLAFSKÆRMNING

EUROPÆISK KVALITET & DESIGN