Ofte stillede spørgsmål om integrerede persienner

Indholdsfortegnelse

Der er mange spørgsmål, folk stiller om integrerede persienner, så i denne artikel vil vi forsøge at gennemgå de vigtigste ting. Som altid er du velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle specifikke spørgsmål.
 
Spørgsmålet øverst på de flestes liste er naturligvis prisen. Der er ingen vej uden om det: Integrerede persienner er i første omgang dyrere end almindelige persienner i træ, stof eller andre materialer. Men efter at have arbejdet med de mest avancerede løsninger på solafskærmning i mange år, er integrerede persienner efter vores professionelle mening en meget værdifuld investering.
 

Hvorfor skal persiennerne leveres med glas?

Integrerede persienner kan også omtales som persienner i glas eller persienner i forseglede enheder.
 
Fremstillingen af ​​en standard dobbeltrude-enhed (uden persienner) sker under kontrollerede forhold. Termoruderne skal være 100 % hermetisk forseglede for at opnå den nødvendige U-værdi for vinduer, og de skal selvfølgelig også holde standarden i mange år.
 
Fremstillingsprocessen for ruder, hvor persienner er integreret mellem glassene, er stort set den samme. Derfor skal de monteres af samme firma, som fremstiller selve termoruderne.
 

Magnet- eller ledningskontrol, hvad er bedst?

Enhver leverandør vil fremhæve sit eget produkt som det bedste. Hvis de producerer persienner med ledningskontrol, vil det naturligvis blive formidlet som det bedste – og det samme gælder for leverandører af magnetstyrede persienner. Hver har deres egne fordele og ulemper, og vi anbefaler, at du ser på begge produkter og søger ekspertrådgivning.
 
Ledningskontrolgardiner finder nogle mennesker måske ikke så æstetisk tiltalende som magneter, der er langt mere diskrete i udseende. Personer med behændighedsproblemer, eller som blot foretrækker den “traditionelle” metode til at åbne og lukke persienner, foretrækker dog ledningskontrol eller “tryllestave”.
 
Man bør huske, at disse typer persienner også kan styres automatisk, enten elektronisk eller med sol-/lyssensorer.
 

Kan du montere integrerede persienner i eksisterende vinduer?

Ja du kan. Det kræver dog, at det eksisterende vindue understøtter den nuværende metode til at glasere vinduerne. Forudsat, at dine vinduer eller døre allerede er termoruder, bør de have mindst 24 mm enheder. Derudover skal de eksisterende vinduer glaseres med perle-, paknings-, tape-, lomme- eller falsningssystem. Disse metoder til fastholdelse af glas sikrer nem fjernelse og genindlæsning, og dermed bliver det muligt for dig at udskifte dine gamle termoruder med persienner i termoruder.
 

Hvilke farver er tilgængelige til integrerede persienner?

Persiennerne kan pulverlakeres i enhver af de standard RAL-farver, der er tilgængelige fra de førende pulverproducenter, såsom Interpon Paints, Tiger, Syntha Pulvin, Axalta og andre.
 
Vores eneste anbefaling er, at du sikrer, at RAL-referencen er den samme som dine nye vinduer eller -døre. Som en yderligere kontrol er det vigtigt at sikre, at dine vinduer og -døre samt dine integrerede persienner er pulverlakeret på den korrekte måde.
 

Hvorfor skal jeg udskifte glasset, hvis min integrerede persienne svigter?

Som forklaret ovenfor er enhederne, der huser persiennen, hermetisk forseglet. Derfor er det ikke muligt kun at udskifte glasset eller kun persiennen, hvis disse skulle være beskadiget eller svigte. Hele termoruden skal udskiftes.
 

Hvilke glasmuligheder kan jeg vælge til integrerede persienner?

De fleste etablerede og kvalitetsbevidste leverandører af integrerede persienner vil bruge glas fra de store glasforarbejdningsvirksomheder og -producenter. Det betyder, at du kan vælge enhver type glas til dit hjem eller din erhvervsbygning. Det kan være hærdet, lamineret, uklart og mønstret. Du kan endda vælge sandblæste ruder, brandklassificerede akustiske ruder og mange andre typer.
 

Fungerer integrerede persienner med ethvert vindue eller dør?

Generelt ja i ethvert udad- eller indadåbnende vindue eller dør. De vil passe til dobbeltfoldede døre, franske døre, almindelige vinduer og mange andre slags vinduer og døre.
 
De kan også leveres til skillevægge, facaderuder, skærme eller enhver anden type glasvare.
 
Det eneste område, hvor det er bedst at søge råd hos os, er til skydevinduer eller -døre. Fordi skydevinduer og -døre skal “passere hinanden”, når de åbnes, kan den udvendige mekanisme, såsom ledningen, staven eller magneten, ofte ramme det faste eller modsatte skydepanel.
 

Er integrerede persienner det ekstra værd?

Budgettet er selvfølgelig en afgørende faktor for mange købere, men vi mener, at integrerede persienner ser bedre ud, holder længere, tilbyder flere funktioner og på længere sigt er den bedste investering.
 
Her er nogle af de vigtigste fordele ved integrerede persienner.

  • De forbliver forseglede, støvfrie og vil aldrig kræve rengøring.
  • De blafrer ikke rundt i vinden eller bliver snoet i rum med træk.
  • De er diskrete, slanke og elegante og dermed i overensstemmelse med nutidens moderne hjem og smag.
  • Du kan vælge mellem mange betjeningsmuligheder, herunder automatisk eller solcellestyring.
  • De er sikrere end traditionelle snorebetjente persienner.
  • Brugt rigtigt vil de holde i mange år, hvor stofgardiner ofte udskiftes grundet brug, snavs og simpelt slid i hjemmet eller på kontoret.
  • Brugt korrekt vil de ikke blive beskadiget, sådan som indvendige persienner let gør.

Flere artikler

10 fordele og muligheder med integrerede persienner

Salget af integrerede persienner vinder mere og mere frem. Udviklingen skyldes i høj grad de mange fordele og muligheder de integrerede persienner giver. Denne blog beskriver 10 fordele du kan opnå med integrerede persienner.

Besøg vores blog for flere artikler, vi skriver både sjove, lærerige og hjælpsomme artikler og guides.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Kontakt vores serviceteam for spørgsmål eller konsultation

Gør brug af vores ekspert-rådgivning, uforpligtende produktrådgivning og vejledning til et specifikt projekt. Siden 2017 har vi hjulpet tusindvis af virksomheder, offentlige institutioner, boligejere, arkitekter, fabrikker samt glas- og byggefagfolk.

Efterlad en kommentar

icon_specialfremstillet solafskræmning


FREMSTILLES UDFRA DINE ØNSKER

icon_kvalitetsgaranti

KVALITETSGARANTI

icon_elektrisk_solafskrærmning

ELEKTRISK SOLAFSKÆRMNING

EUROPÆISK DESIGN

Hvor finder jeg typen og størrelsen på mit VELUX ovenlysvindue?

1

Hvis du åbner dit VELUX ovenlysvindue, vil du finde et typeskilt foroven i enten højre eller venstre side.

2

Typeskiltets udseende afhænger af, hvilket ovenlysvindue du har. Find dit typeskilt herunder for at se, hvor du kan finde de rette informationer om dit vindue.

3

Vælg vinduestype og -størrelse i felterne: = vinduestype, f.eks. GGL, GGU eller VE … = vinduesstørrelse, f.eks. M08, MK06, 304 eller 4 …

0
Ingen produkter i kurven