Persienner mellem glas fås i alle materialer

Indholdsfortegnelse

Persienner mellem glas kommer i alle de større materialer. Foruden aluminiumsvinduer, pvcu, træ og endda komposit hybridvinduer passer alle til ethvert af de integrerede persiennesystemer på markedet. Integrerede persienner giver mange fordele i forhold til konventionelle gardiner og persienner. Vi forklarer alt, hvad du skal vide, når du skal købe nye vinduer med persienner mellem glassene.

Information om integrerede persienner

Først og fremmest betyder køb af vinduer med indbyggede persienner til ethvert vindue at komme i kontakt med en velrenommeret leverandør af vinduer og døre. Stort set alle integrerede persiennesystemer når boligejeren gennem et netværk af boligforbedringsvirksomheder og vinduesmontører. Få producenter af integrerede persienner leverer direkte til slutbrugeren, da de er højere oppe i forsyningskæden som producenter af termoruder.

Derfor skal du have en pris på indbyggede persienner til alle vinduer såvel som døre, så skal du samtidig have en pris på vinduerne.

Aluminium, såvel som PVCu og trævinduer, bruger alle de samme integrerede persienner. Den afgørende faktor for, om et nyt vindue eller et udskiftningsvindue passer til integrerede persienner, er rudehulrummet, såvel som tykkelsen af den forseglede enhed, den accepterer. De fleste moderne vinduer med indbyggede persienner kommer med et 24 mm eller 28 mm rudehulrum til termoruder. Tredobbelt ruder passer også til integrerede persienner, der er et dybere hulrum – typisk 32 mm eller mere.

Når du bestiller dine nye vinduer, giver vinduesproducenten din installatør glasproduktionsstørrelserne. Disse størrelser danner grundlag for ordren til integralgardinproducenterne. Dine integrerede persienner kommer lavet i disse størrelser. Når din vinduesleverandør modtager glasset med persienner, glaserer han dem ind i dine nye vinduer på din ejendom som en del af den samlede montering.

Mange PVCu- og trævinduer er fabriksglaserede. Hvor du har brug for disse typer vinduer med indbyggede persienner, leverer din vinduesleverandør enten enhederne til producenten, eller producenten handler direkte med en leverandør af integrerede persienner.

Er integrerede persienner noget værd?

Det er de, når du køber et af de gode systemer på markedet. Pellini Screenline persienner er nok de mest kendte, selvom der er andre mærker fra Israel, Kina og Europa. Det er værd at undersøge priser, kvalitet og overordnede kundeanmeldelser. Samlet set giver integrerede persienner en fremragende løsning i forhold til eftermarkedsgardiner og persienner.

Kan der monteres integrerede persienner på eksisterende vinduer?
Forudsat at dine pvcu-, aluminiums- eller trævinduer er relativt nye med en minimumsglasenhed på 24 mm, ideelt set 28 mm, så burde det være muligt at eftermontere integrerede persienner. I stedet for at henvende dig til et termorudefirma, er du bedre stillet at finde et lokalt firma til reparation og vedligeholdelse af termoruder, der er specialiseret i nye glas- og vinduesreparationer. I modsætning til forhandlere med termoruder er de mere tilbøjelige til at tilbyde eftermonteringsservicen og være villige til at arbejde på vinduer, de ikke passer.

Den største udfordring ved at skifte eksisterende vinduer med indbyggede persienner er, hvor komplekse det er at fjerne de gamle enheder og erstatte dem med nye. Husk, at du ikke kan montere integrerede persienner til eksisterende glas – hele glasenheder skal udskiftes.

Fordelene ved at købe vinduer med integrerede persienner

En af de væsentligste fordele ved at købe vinduer med indbyggede persienner er mindre slitage. Persiennen sidder permanent forseglet i termoruden. Derfor behøver de aldrig rengøring, de samler ikke støv, og persiennerne forbliver beskyttede. Der er ingen risiko for skader fra vind, børn, kæledyr eller generel slitage ved at blive udsat for det indre miljø i et hjem.

En anden fordel ved, at integrerede persienner forbliver rene og støvfrie betyder en længere levetid sammenlignet med eftermarkedsgardiner i stof, plast eller træ.

Glasset, der leveres med moderne vinduer og døre, har allerede en fremragende specifikation. Som standard leveres de fleste vinduer i dag med kvalitetsglas, med en blød belægning med lav emissivitet, varme kantafstandsstænger og argongasfyld. Døre har også samme specifikation med glasset altid hærdet eller lamineret sikkerhedsglas. Resultatet af denne gode specifikation er fremragende energieffektivitet. Men når du monterer en integreret rullegardin mellem glasset, forbedres enhedens ydeevne yderligere.

Integrerede persienner sidder meget pænt i glasset og tilbyder også fremragende privatliv med færre mellemrum sammenlignet med billigere vandrette persienner af træ, metal eller plast. Som med enhver anden blind, vipper de såvel som hæver og sænker.

Endelig kommer den manuelt betjente persienne ofte med en simpel magnetbetjening eller elektrisk mulighed. Dette gør vinduer med indbyggede persienner til et mere sikkert produkt sammenlignet med dinglende snore. Der er endda en integreret solfanger mulighed, der åbner og lukker persiennerne, når dagslyset ændrer sig.

Hvad skal man overveje, når man køber persienner mellem glas?

En primær overvejelse, når du køber vinduer med integrerede persienner (persienneruder), er, at persiennen er en del af glasenheden. Dette er et fast inventar. Derfor foreslår vi, at du besøger et showroom og ser, hvordan vinduer i fuld størrelse med persienner ser ud. Kun ved at se på et produkt kan du afgøre, om vinduer med indbyggede persienner er noget for dig.

Ydermere har alle integrerede persienner brug for en perimeterramme til at rumme mekanismerne til persiennesystemet. Derfor har vinduer med integrerede persienner mindre synligt glas end standardglas. Hver integreret rullegardin er forskellig. Nogle har meget synlige hævede og stablede persienner, andre mindre synlige. Du skal forvente at se en tyk sigtelinje i toppen af enhederne med persiennen hævet.

På trods af de reducerede glasstørrelser er fordelen ingen nye gardiner eller persienner. Desuden er mange moderne aluminiumsvinduer og -døre slanke, moderne og yderst attraktive produkter. Derfor, hvor eftermarkedsgardiner og persienner skjuler dine ruder, lader integrerede persienner dig nyde de fine linjer og farverne på dine nye vinduer og døre, mens du nyder privatlivets fred og skyggen fra de lukkede persienner.

Indhentning af tilbud på integrerede persienner

For at finde ud af, hvor meget vinduer med indbyggede persienner koster, kræver det ekstra og nødvendige oplysninger såsom:

  • dine vinduesstørrelser
  • persiennerfarver
  • foretrukken persiennestyring
  • detaljer vedrørende vinduesrammerne.

  Først da kan du få et præcist tilbud på dit boligforbedringsprojekt.

  Endelig er der endda muligheder for de vinduer med integrerede persienner, der skal repareres.

  Kontakt os for at få en pris på dine vinduer.

  Du kan bruge kontaktformularen på denne side for yderligere information.

  Flere artikler

  10 fordele og muligheder med integrerede persienner

  Salget af integrerede persienner vinder mere og mere frem. Udviklingen skyldes i høj grad de mange fordele og muligheder de integrerede persienner giver. Denne blog beskriver 10 fordele du kan opnå med integrerede persienner.

  Besøg vores blog for flere artikler, vi skriver både sjove, lærerige og hjælpsomme artikler og guides.

  Hvordan kan vi hjælpe dig?

  Kontakt vores serviceteam for spørgsmål eller konsultation

  Gør brug af vores ekspert-rådgivning, uforpligtende produktrådgivning og vejledning til et specifikt projekt. Siden 2017 har vi hjulpet tusindvis af virksomheder, offentlige institutioner, boligejere, arkitekter, fabrikker samt glas- og byggefagfolk.

  Efterlad en kommentar

  icon_specialfremstillet solafskræmning


  FREMSTILLES UDFRA DINE ØNSKER

  icon_kvalitetsgaranti

  KVALITETSGARANTI

  icon_elektrisk_solafskrærmning

  ELEKTRISK SOLAFSKÆRMNING

  EUROPÆISK DESIGN

  Hvor finder jeg typen og størrelsen på mit VELUX ovenlysvindue?

  1

  Hvis du åbner dit VELUX ovenlysvindue, vil du finde et typeskilt foroven i enten højre eller venstre side.

  2

  Typeskiltets udseende afhænger af, hvilket ovenlysvindue du har. Find dit typeskilt herunder for at se, hvor du kan finde de rette informationer om dit vindue.

  3

  Vælg vinduestype og -størrelse i felterne: = vinduestype, f.eks. GGL, GGU eller VE … = vinduesstørrelse, f.eks. M08, MK06, 304 eller 4 …

  0
  Ingen produkter i kurven