Hold på varmen og reducer dine varmeudgifter med termogardiner

Indholdsfortegnelse

Hvis du ønsker at holde dit hus varmt og reducere dine energiudgifter, så er termogardiner en fremragende omkostningseffektiv investering.

Alle persienner vil hjælpe med temperaturregulering til en vis grad. Men en termisk foring giver et ekstra lag isolering på dit rullegardin og vil hjælpe med at holde på varmen og udelukke kold luft, og holde dig varm om vinteren, men kølig om sommeren. Termisk solafskærmning virker ved at forhindre koldt træk og varmetab i hvert rum. Afhængigt af hvilken type termogardin du vælger, vil hver af dem hjælpe med at isolere dit hjem forskelligt.

Med cellulære termiske plisségardiner skabes en varmereflekterende barriere ved dit vindue. Disse unikke persienner har aluminiumbelagte, honeycomb-lommer, der fanger luft indeni. Dette skaber en termisk barriere mellem vinduet og dit hjem, hvilket reducerer varmetabet med op til 40 %. I sommermånederne hjælper denne aluminiumsbelægning med at reflektere sollys og forhindrer dit rum i at blive ubehageligt varmt.

Der er også en række termiske mørklægningsgardiner, som med sin isolerende effekt holder lyset ude og varmen inde. De er fremstillet af 100 % polyester, og med en termisk foring forhindrer de varmen i at slippe ud af dit hjem.

Termogardiner børneværelse

Termo-effekten afhænger af persiennens placering

Termiske persienner eller termogardiner vil gøre en forskel, hvis de hænges uden for vinduet, især hvis der er en generøs overlapning af stof til at dække væggens omgivelser. For at dine persienner skal være mest effektive, bør de være helt lukkede, da eventuelle huller vil kompromittere deres effektivitet.

Men termiske persienner er mest effektive, når de er på mål og passer korrekt samt er monteret i vinduesfordybningen, da dette placerer dem tættere på glasset, hvilket yderligere forhindrer varmetab.

Alle rullegardiner vil på en eller anden måde reducere varmetabet og hjælpe med at isolere dit hjem. At finde det rigtige termogardin til dig og bruge det korrekt, kan sænke omkostningerne markant med de stadigt stigende energiregninger.

Tagvinduer har en stor påvirkning på temperaturen

Tagvinduer er vinduer, som giver mest varme og kulde i et rum. Derfor er det vigtigt, at sikre rum med tagvinduer mod sommerens varmen og beskytte rummene mod varmetab om vinteren. Her vil rullegardiner med en blackout bagside sikre en behagelig temperatur året rundt og reducere varmetabet med op til 20 % i de koldere måneder samt holde hård varme ude om sommeren.

Fordelene ved termiske persienner og termogardiner

Når det kommer til at vælge de bedste termiske persienner til dit rum, er det vigtigt at overveje alle deres fordele, og hvad du anser for det vigtigste.

Privatliv og lyskontrol
Som de fleste persienner tilbyder termiske persienner en stor grad af lyskontrol og privatliv, især hvis du vælger mørklægning. Plissé- og cellegardiner kan åbnes både fra toppen og bunden, så du har mere kontrol over lyset, der kommer ind i dit hjem. Top-down – bottom-up persienner på mål er fantastiske til at bevare dit privatliv uden at miste dit udsyn.

Energieffektiv
Termogardiner er et glimrende valg, hvis du ønsker at øge energieffektiviteten i dit hjem. Hvordan sparer termogardiner energi, spørger du? Nå, ved at reducere varmetabet og skabe et lag isolering, vil dit hjem forblive varmere i længere tid, hvilket sparer dig penge på de stigende energiregninger, når du har mest brug for det.

Støjreduktion
Termiske persienner blokerer ikke kun for varme og lys, men de kan også blokere for ekstern støj fra at komme ind i dit værelse. Selvom de ikke er fuldstændig støjreducerende, sænker termiske persienner betydeligt påvirkningen af ​​udendørs støj, uanset om det er vejr, trafik eller dine naboer. Disse støjreducerende persienner er det perfekte valg, selv om du bor i et by-miljø.

Æstetik
Men det handler jo ikke kun om funktionalitet og egenskaber når du skal købe dine persienner eller gardiner. Det skal også se godt ud. Her er der et stort udvalg af termogardiner i forskellige stilarter, farver og designs, så de passer perfekt ind i dine rum.

Hvor meget energi sparer persienner?

Rullegardiner er en yderst overkommelig måde at spare på energiregningen. Alle persienner kan hjælpe med temperaturregulering til en vis grad. Persienner med termisk foring eller isoleringslag kan reducere varmetabet med op til 20-40%. Dette kan spare dig for en enorm mængde penge på de stigende energiregninger. Derfor skal prisen på termiske rullegardiner også ses i forhold til, hvor god en investering de er. Og prisen på termiske rullegardiner varierer afhængigt af stil, størrelse og stof.

Flere artikler

10 fordele og muligheder med integrerede persienner

Salget af integrerede persienner vinder mere og mere frem. Udviklingen skyldes i høj grad de mange fordele og muligheder de integrerede persienner giver. Denne blog beskriver 10 fordele du kan opnå med integrerede persienner.

Besøg vores blog for flere artikler, vi skriver både sjove, lærerige og hjælpsomme artikler og guides.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Kontakt vores serviceteam for spørgsmål eller konsultation

Gør brug af vores ekspert-rådgivning, uforpligtende produktrådgivning og vejledning til et specifikt projekt. Siden 2017 har vi hjulpet tusindvis af virksomheder, offentlige institutioner, boligejere, arkitekter, fabrikker samt glas- og byggefagfolk.

Efterlad en kommentar

icon_specialfremstillet solafskræmning


FREMSTILLES UDFRA DINE ØNSKER

icon_kvalitetsgaranti

KVALITETSGARANTI

icon_elektrisk_solafskrærmning

ELEKTRISK SOLAFSKÆRMNING

EUROPÆISK DESIGN

Hvor finder jeg typen og størrelsen på mit VELUX ovenlysvindue?

1

Hvis du åbner dit VELUX ovenlysvindue, vil du finde et typeskilt foroven i enten højre eller venstre side.

2

Typeskiltets udseende afhænger af, hvilket ovenlysvindue du har. Find dit typeskilt herunder for at se, hvor du kan finde de rette informationer om dit vindue.

3

Vælg vinduestype og -størrelse i felterne: = vinduestype, f.eks. GGL, GGU eller VE … = vinduesstørrelse, f.eks. M08, MK06, 304 eller 4 …

0
Ingen produkter i kurven