Indretningstrends: Persienner og gardiner skal også være praktiske i 2022

Indholdsfortegnelse

De mest populære persienner i 2022 er dem, der opfylder kundens behov og skiftende krav. I år har kunderne ikke kun lagt vægt stil og æstetik, men også på, at de er praktiske.

Da hjemmearbejde og fjernarbejde bliver mere og mere almindeligt, leder persiennerkøbere efter løsninger på problemer, som de ellers ikke ville være stødt på, såsom hvordan man kan bevare privatlivets fred på dit hjemmekontor uden at blokere for meget sollys.

Dette har naturligvis påvirket den måde, kunderne handler på, og ført til ændringer i de førende indretningstrends, især hvad angår de mest populære persienner. Således har corona-​​pandemien skabt ændringer i den måde kunderne prioritere når de skal købe persienner, rullegardiner og plisségardiner. Ændringer som betyder, at de mest populære persienner og gardiner ikke kun er baseret på, hvordan de ser ud, men de fordele, de kan give, og de løsninger, de tilbyder på nogle af de behov, vi nu oplever.

Mere hjemmearbejder stiller større krav til solafskærmningen

Da mange flere af os er begyndt at arbejde hjemmefra, er det vigtigt, at vi har et rum, der er behageligt og funktionelt at arbejde i. Det er vigtig, at vi har et godt lys at arbejde i samtidig med, at vi ikke ønsker at computerskærmen bliver blændet af sollyset. Men blænding er ikke det eneste problem, når det kommer til hjemmearbejde. Hvis du har regelmæssige virtuelle møder med dine kollegaer mv., er det ikke smart, at blive ve blændet af solen eller at det er for mørk, så dine kollegaer næsten ikke kan se dig.

Stigende energiudgifter

Med stigende energiudgifter i ekspres-tempo, presses økonomien i et stort omfang for mange. En af de bedste og mest overkommelige måder at reducere energiomkostningerne på er ved at installere persienner og rullegardiner – især dem som har termiske eller isolerede egenskaber. Termogardiner kan hjælpe med at reducere varmetabet med op til 40 % afhængigt af den stil, du vælger.

Ubehagelige temperaturer reducerer arbejdseffektiviteten

Varmen og kulden spiller også en vigtigt rolle når det gælder komforten i vores hjem, og ikke mindst i forhold til arbejdseffektiviteten. Derfor er en bedre kontrol af temperaturen en vigtigt prioritet i dit valg af persienner og gardiner, hvis du fx har meget hjemmearbejde. Her kan du købe persienner og gardiner, der kan regulere temperaturen i alle årstider. Hvis du skal opnå den fulde effekt både når det gælder regulering af sollyset, energieffektivitet og kontrol af temperatur, skal du vælge persienner og gardiner på mål, så de passer præcist til dine vinduer og døre.

Sikring af privatlivets fred

At bevare privatlivets fred har altid været en af ​​de største bekymringer for kunderne, når de køber persienner og gardiner. Afhængigt af dine individuelle behov er der flere forskellige muligheder. Du kan fx købe rullegardiner, hvor du kan kigge ud, men folk kan ikke se ind i gennem dine vinduer udefra. Så der er ingen grund til at bekymre sig om forbipasserende og nysgerrige naboer.

Trends i 2022

Der har været nogle store skift i trends for persienner i løbet af de sidste par år. Nogle af de stilarter, der vokser i popularitet i øjeblikket, inkluderer persienner med naturligt udseende, miljøvenlige persienner samt persienner, der er nemme at montere.

Vi har samlet en liste over de mest populære persienner indtil videre i år:

Træpersienner
Træpersienner er et af de bedst sælgende persienner på markedet i øjeblikket, og det er nemt at se hvorfor. Disse utrolige persienner tilføjer et naturligt element tilbage i hjemmet og ser super slanke og stilfulde ud ligesom de giver et elegant finish. Ikke kun det, men træpersienner tilbyder en lang række fordele.

En af hovedårsagerne til deres popularitet er på grund af det privatliv, de kan give. Med roterende lameller kan du bestemme præcis, hvor meget lys du vil lukke ind, og hvor meget privatliv du vil bevare. Samtitidig giver træpersienner dig en elegant finish

Her kan du vælge at købe imiteret træ eller ægte træ. Imiterede træpersienner er et billigere alternativ til ægte træ, og så kan imiterende træpersienner også bruges i fugtige omgivelser som dit køkken eller badeværelse på grund af deres PVC-materiale.

Rullegardiner
Rullegardiner har altid stået øverst på listen over de mest populære persienner og vil højst sandsynligt altid være en af ​​favoritterne. De fås i et væld af forskellige stoffer, farver og designs, hvilket gør dem til en af ​​de mest alsidige muligheder, når du matcher dine persienner til interiør.

I 2022 har vi set en stigning i popularitet for rullegardiner med trykte mønstre, blomstrede rullegardiner og dristige farver. Mørklægsningsrullegardiner er også steget i popularitet med flere mennesker, der arbejder fra hjemmekontorer, ligesom flere ønsker totalt mørke når de sover (læs mere neden for). Rullegardiner er også et af de mest overkommelige persienner på markedet, så det er nemt at se, hvorfor de er et af de mest populære persienner i 2022.

Lodrette persienner
Lodrette persienner har gennemgået noget af en genopblussen i 2022. De deler vandene, men lodrette persienner er blevet omtænkt til 2022 med nogle utrolige nye stofmuligheder og stilarter, der nu er tilgængelige.En fantastisk og overkommelig mulighed for privatliv, lodrette persienner fås i både dæmpet og mørklægningsstoffer og giver dig mulighed for at rotere lamellerne til din foretrukne position, mens du slipper lyset ind og samtidig bevarer dit privatliv.

Lodrette persienner er super populære til kontorlokaler, uanset om det er dit hjemmekontor eller din arbejdsplads.

Mørklægningsrullegardiner
Hvis du værdsætter dit privatliv og din søvn, er mørklægningsrullegardinet den bedste mulighed for dig. Det gør dem også perfekte til vuggestuer og børneværelser..

Denne utroligt populære persiennemulighed har eksisteret i et stykke tid, men de er stadig en af ​​de mest populære typer vinduesafdækning, du kan købe.

De blokerer ikke kun lyset, men fordi de er tykkere end en standard dæmpet persienner, giver de også mere isolering. Mørklægningsgardiner er også super alsidige, næsten enhver form for persienner kan mørklægges.

Persienner med pasform
Vi ved, hvor travlt livet kan blive, og det sidste, du har brug for, er at stå og rode med skruer og boremaskiner, der prøver at passe dine persienner. Det er den nøjagtige årsag til stigningen i popularitet af persienner med perfekt pasform, der er lette at montere.

Fås i flere forskellige stilarter, perfekt pasform persienner er en af ​​de mest alsidige på markedet. Men det, der gør dem helt enestående, er, at de er hurtige og nemme at montere og klippes direkte ind i din uPVC-vinduesramme.

Uden brug af værktøj eller skruer er perfekt pasform blevet meget populær blandt lejere. Ikke længere skænderier med udlejere eller tab af indskud på grund af et par borehuller.

Miljøvenlige rullegardiner
Med flere mennesker, der ønsker at minimere deres miljøpåvirkning, er miljøvenlige persienner ved at blive en af ​​de mest populære persienner til moderne hjem.

Uanset om du vil sænke dit energiforbrug eller træffe mere bæredygtige valg, har du flere muligehder for dette når du køber rullegardiner. Her kan du købe rullegardiner, der lavet af 100 % genbrugsmateriale og giver effektiv termisk fastholdelse.

Med stigende energipriser har folk været på udkig efter mere overkommelige måder at isolere deres hjem og skære ned på varmeomkostningerne. Rullegardiner med termoeffekt kan være en del af løsningen. Det er rullegardiner, der regulerer temperaturen og holder dit hjem køligt om sommeren og varmt om vinteren, hvilket sparer dig penge på dine energiregninger.

Termiske persienner er også et fremragende valg til at isolere dit rum, disse termiske persienner tilbyder både varme og et hjemligt, behageligt interiør.

De seneste indretningstrends for 2022

De mest populære persienner er direkte påvirket af nye, kommende indretningstrends for 2022. Vi har listet nogle af vores favoritter indtil videre nedenfor:

Bæredygtige og organiske materialer
Boligindretningstrends i år ser ud til at bevæge sig i retning af at maksimere brugen af ​​bæredygtige, genanvendelige materialer. Der er en enorm stigning i brugen af ​​naturlige elementer som træ og glas i boliginteriør. Inkorporer organisk træ i dit interiør med vores udvalg af træpersienner.

Miljøvenligt design
Miljøvenligt design er trending i år, hvor flere mennesker er bevidste om den effekt, de har på planeten. Der er en enorm vækst i brugen af ​​genbrugsmaterialer og bæredygtigt udvundet træ.

Tidløs stil
Nogle trends er bare en modefænomen, men andre kan modstå tidens tand. Bæredygtighed kan også her have indflydelse, da forbrugerne nu er mere bevidste om de produkter, de køber. Det betyder, at de køber møbler og indretning, der holder. Ikke mere opgradering år for år, når du vælger et tidløst interiør.

Enkelhed
Slanke teksturer og lyse hvide og neutrale farver er altid et populært valg inden for boligindretning. Simple er bedst i 2022. Forbrugerne ønsker, at deres interiør skal se ubesværet perfekt ud.

Der er ikke tegn på, at denne trend nogensinde går af mode. Hvis du leder efter det sammensatte, rene, enkle look, er vores udvalg af hvide træpersienner vores første anbefaling.

Jordlige og brune toner
Igen synes forbrugerne at kunne lide udseendet af naturlige og organiske træk i hele deres interiør. Brune og jordnære toner giver dit hjem en stilfuld, elegant følelse. Tænk salviegrøn, stengrå og varme brune. Vi elsker udseendet af jordfarver i køkkener.

Flere artikler

10 fordele og muligheder med integrerede persienner

Salget af integrerede persienner vinder mere og mere frem. Udviklingen skyldes i høj grad de mange fordele og muligheder de integrerede persienner giver. Denne blog beskriver 10 fordele du kan opnå med integrerede persienner.

Besøg vores blog for flere artikler, vi skriver både sjove, lærerige og hjælpsomme artikler og guides.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Kontakt vores serviceteam for spørgsmål eller konsultation

Gør brug af vores ekspert-rådgivning, uforpligtende produktrådgivning og vejledning til et specifikt projekt. Siden 2017 har vi hjulpet tusindvis af virksomheder, offentlige institutioner, boligejere, arkitekter, fabrikker samt glas- og byggefagfolk.

Efterlad en kommentar

icon_specialfremstillet solafskræmning


FREMSTILLES UDFRA DINE ØNSKER

icon_kvalitetsgaranti

KVALITETSGARANTI

icon_elektrisk_solafskrærmning

ELEKTRISK SOLAFSKÆRMNING

EUROPÆISK DESIGN

Hvor finder jeg typen og størrelsen på mit VELUX ovenlysvindue?

1

Hvis du åbner dit VELUX ovenlysvindue, vil du finde et typeskilt foroven i enten højre eller venstre side.

2

Typeskiltets udseende afhænger af, hvilket ovenlysvindue du har. Find dit typeskilt herunder for at se, hvor du kan finde de rette informationer om dit vindue.

3

Vælg vinduestype og -størrelse i felterne: = vinduestype, f.eks. GGL, GGU eller VE … = vinduesstørrelse, f.eks. M08, MK06, 304 eller 4 …

0
Ingen produkter i kurven