5 fordele ved træpersienner

Indholdsfortegnelse

Persienner har evnen til fuldstændig at ændre stemningen i et rum. Træpersienner har været et populært valg i årtier på grund af deres æstetiske, alsidighed og praktiske fordele. Dette slanke, robuste, altid stilfulde design er en favorit af en grund – træ går jo aldrig af mode! Men hvad gør en træpersienne så speciel? Hvor godt fungerer det? Vil det komplementere dit rum? Og hvordan ved du, hvilken farve og finish du skal vælge?

Hvis du overvejer at sætte træpersienner op i dit hjem, har vi her 5 fordele ved træpersienner, som kan hjælpe med at træffe dit valg.

1.  Øget privatliv
PVC- og stofpersienner kan nogen gange virke gennemskinnelige eller kaste skygger, der giver folk uden for mulighed for at få indsigt i dit privatliv. Her er træpersienner helt solide og uigennemsigtige, når de er lukket, så din familie og hjem fuldstændig skjult for nysgerrige øjne.

2.  God isolering
Træ er en fremragende til isolering, hvor træpersienner er en af ​​de mest isolerende persienner. Det betyder, at du kan holde varmen i dit hjem om vinteren og ude om sommeren, som opretholder en behagelig temperatur i dit hjem uanset årstiden. Dette vil sænke dine energiregninger, da dit behov for centralvarme eller ventilatorer og aircondition vil blive reduceret, hvilket sparer dig penge i det lange løb.

3.  Langtidsholdbar
Træpersienner er utrolig stærke og holdbare, i stand til at modstå mange års brug uden at blive beskadiget eller svækket. De er en utrolig langtidsholdbar og omkostningseffektiv investering, og de vil fortsætte med at se luksuriøse og stilfulde ud i de kommende år.

4.  Lav vedligeholdelse
Materialet i stofpersienner tillader snavs og snavs at trænge ind i overfladen og misfarve persiennerne, hvilket betyder, at der vil være behov for regelmæssig dybderengøring for at holde persiennerne flotte. Med træpersienner behøver du ikke bekymre dig om dette. Den hårde overflade danner en effektiv barriere mod snavs, og træpersiennerne skal simpelthen støves hver uge eller deromkring for at holde dem så gode som nye.

5.  Æstetisk og tidløst
Ud over sine praktiske kvaliteter er træpersienner æstetiske og har en tidløs natur. De giver et klassisk look, der rummer en stor del af naturlig skønhed, hvilket gør dem til et perfekt valg til ethvert hjem. Persiennerne kan efterlades almindelige, så de naturlige træårer kan ses, eller de kan males og glanses i forskellige nuancer, så de passer til enhver indretning.

Hvordan fungerer træpersienner?

Træpersienner har en række vandrette lameller, der er forbundet med et snor-rullesystem. Dette design af persienne er også kendt som venetiansk. Når de er helt hævet, samles lamellerne i toppen af ​​vinduet og afslører det fulde udsyn udenfor. Når de sænkes og drejes, skjuler træpersienner udsigten udefra og blokerer for alt sollys. Træpersienner kan også arrangeres i forskellige positioner, afhængigt af mængden af ​​privatliv og naturligt lys, du har brug for.

Hvilken finish skal jeg vælge?

Du kan vælge den rigtige finish til dit rum ved at overveje dets funktionalitet, den type stemning, du ønsker at fremkalde, og den øvrige indretning i rummet.

Hvis du vil skabe varme og hyggelige vibes, vil en mørkere lak nuance være med til at sætte tonen. Men hvis du ønsker at få dit hjem til at føles lettere, lysere og mere frisk, er en hvid eller crememalet finish mere velegnet.

Hvad med bredde, fald og lamelstørrelse?

Lamellerne er tilgængelige i 25 mm, 50 mm og 65 mm bredde. Prisforskellen mellem lamelstørrelser er ikke stor. De største afgørende faktorer for lamellerne er sollys og vinduesstørrelsen.

Jo bredere lamellen er, des mere overflade af vinduet dækker den. Og jo mindre vinduet er, des mindre skal træpersiennelamellerne være. Det er værd at huske på, at brede træpersienner også vil have en mindre stabelhøjde, da der vil være færre lameller i rullegardinet.

Ægte træ og imiteret træ

Vores træpersienner har den fineste kvalitet der kommer fra bæredygtige skove. Det er ægte træ med en subtil åre og naturlig stil. Den er let, men alligevel robust, og dens alsidighed betyder, at den er perfekt til persienner.

Ægte træpersienner er fortrinligt i deres elegance og kan koordineres med alle indretningsstile, uanset om dit hjem er moderne og minimalistisk eller hyggeligt og traditionelt.

Det betyder selvfølgelig ikke, at imiteret træløsninger er mindre effektive. Et højkvalitets PVC imiteret træpersienne er den ultimative løsning til våde og fugtige områder i boligen som badeværelset og køkkenet, da imiteret træ ikke optager fugt og vand.

Flere artikler

10 fordele og muligheder med integrerede persienner

Salget af integrerede persienner vinder mere og mere frem. Udviklingen skyldes i høj grad de mange fordele og muligheder de integrerede persienner giver. Denne blog beskriver 10 fordele du kan opnå med integrerede persienner.

Besøg vores blog for flere artikler, vi skriver både sjove, lærerige og hjælpsomme artikler og guides.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Kontakt vores serviceteam for spørgsmål eller konsultation

Gør brug af vores ekspert-rådgivning, uforpligtende produktrådgivning og vejledning til et specifikt projekt. Siden 2017 har vi hjulpet tusindvis af virksomheder, offentlige institutioner, boligejere, arkitekter, fabrikker samt glas- og byggefagfolk.

Efterlad en kommentar

icon_specialfremstillet solafskræmning


FREMSTILLES UDFRA DINE ØNSKER

icon_kvalitetsgaranti

KVALITETSGARANTI

icon_elektrisk_solafskrærmning

ELEKTRISK SOLAFSKÆRMNING

EUROPÆISK DESIGN

Hvor finder jeg typen og størrelsen på mit VELUX ovenlysvindue?

1

Hvis du åbner dit VELUX ovenlysvindue, vil du finde et typeskilt foroven i enten højre eller venstre side.

2

Typeskiltets udseende afhænger af, hvilket ovenlysvindue du har. Find dit typeskilt herunder for at se, hvor du kan finde de rette informationer om dit vindue.

3

Vælg vinduestype og -størrelse i felterne: = vinduestype, f.eks. GGL, GGU eller VE … = vinduesstørrelse, f.eks. M08, MK06, 304 eller 4 …

0
Ingen produkter i kurven