Kan du reparere integrerede persienner? Spørgsmål og svar

Indholdsfortegnelse

En integreret persienne er en del af termoruden, forseglet mellem de to glasruder. En af fordelene ved integrerede persienner er, at deres placering i glasset beskytter dem mod støv og generel slitage.
 
Da en integreret rullegardin er hermetisk forseglet i termoruden, betyder det, at du ikke kan få adgang til dem. Kan du reparere integrerede persienner, og hvor pålidelige er de?
 

Kan du nemt reparere integrerede persienner?

Integrerede persienner i bifolds er et af de mest populære steder at bruge dem. Men kan du reparere integrerede persienner?
 
Det korte svar er nej. Skulle en integreret rullegardin blive beskadiget eller skal repareres, er det ikke nemt at gøre, fordi det simpelthen ikke er tilgængeligt. Hvis en integreret persienne svigter, påvirkes hele termoruden, ikke kun persiennen.
 
En termoruder gennemgår flere processer i glasfabrikken. Skæring, rengøring, polering og sikring af de indvendige overflader af glasset er rene og støvfrie er kritiske dele af produktionsprocessen. Efter disse processer samles de to eller tre glasruder omkring en afstandsstang, som adskiller glasset, giver isolering og en hermetisk tætning hele vejen rundt.
 
Når du inkorporerer en integreret rullegardin i denne produktionsproces, er det let at forstå, hvorfor det ikke er let at reparere integrerede rullegardiner.
 

Er integrerede persienner pålidelige?

En integreret rullegardin vil give mange års problemfri drift. Typisk kan du forvente minimum fem års garanti. Nogle boligejere kan være bekymrede over, at den forventede ti-årige garanti, der er tilgængelig med de fleste boligforbedringsprodukter, muligvis ikke dækker de integrerede persienner. Skal du bekymre dig om pålideligheden af ​​integrerede persienner, efter at garantien er udløbet?
 
Brugt korrekt vil en integreret rullegardin give mange års god service, og husejere bør ikke være unødigt bekymrede efter garantiperioden er udløbet.
 

Hvad kan gå galt med integrerede persienner?

Integrerede persienner er tilgængelige i manuelle og motoriserede versioner, men når de bruges og monteres korrekt, er der ikke meget, der kan gå galt. Motoriserede persienner kunne uden tvivl anses for at være mere pålidelige, fordi motordriften holder løfte- og sænkehandlingen ensartet.
 
Du kan beskadige et manuelt betjent persienn ved klodset brug. Betjening af den magnetiske skyder eller ledninger med kraft kan også beskadige persiennen. Din installatør vil altid demonstrere den korrekte funktion af dine nye integrerede persienner.
 
Vigtigt er det, at et integreret rullegardin af høj kvalitet har en afprøvet og afprøvet betjeningsmetode. Motorer er pålidelige og omfattende cyklustestede. Manuelt betjente persienner vurderes løbende for pålidelighed. Funktioner såsom et snagløst design, glatte glidende lameller og andre funktioner bidrager alle til et yderst pålideligt produkt.
 
Vi har endnu ikke hørt om mange problemer med beskadigede integrerede persienner udover misbrug, misbrug eller manglende brugerviden.
 

Hvis en integreret rullegardin skal repareres, hvad sker der så med glasset?

I det usandsynlige tilfælde, at en integreret rullegardin skal repareres, skal den tages væk. Dette vil betyde fjernelse af glasset og en midlertidig metode til at glasere dine døre, såsom en træplade eller midlertidig glasenhed uden persienne.
 
Hele glasenheden skal tilbage til fabrikken. I mange tilfælde er den enkleste løsning en helt ny persienne og en ny glasenhed.
 
Erfarne glasproducenter og udbydere af integrerede persienner kan muligvis levere reservedele afhængigt af fejlens art. De kan endda være i stand til at afmontere din eksisterende glasenhed, reparere eller udskifte persiennen og samle den igen med det samme glas og nogle af de originale dele.
 
Dette vil naturligvis afhænge af skadens art, hvor kompliceret reparationsarbejdet er, og om det ikke bare er nemmere at udskifte hele enheden med en ny.

Flere artikler

10 fordele og muligheder med integrerede persienner

Salget af integrerede persienner vinder mere og mere frem. Udviklingen skyldes i høj grad de mange fordele og muligheder de integrerede persienner giver. Denne blog beskriver 10 fordele du kan opnå med integrerede persienner.

Besøg vores blog for flere artikler, vi skriver både sjove, lærerige og hjælpsomme artikler og guides.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Kontakt vores serviceteam for spørgsmål eller konsultation

Gør brug af vores ekspert-rådgivning, uforpligtende produktrådgivning og vejledning til et specifikt projekt. Siden 2017 har vi hjulpet tusindvis af virksomheder, offentlige institutioner, boligejere, arkitekter, fabrikker samt glas- og byggefagfolk.

Efterlad en kommentar

icon_specialfremstillet solafskræmning


FREMSTILLES UDFRA DINE ØNSKER

icon_kvalitetsgaranti

KVALITETSGARANTI

icon_elektrisk_solafskrærmning

ELEKTRISK SOLAFSKÆRMNING

EUROPÆISK DESIGN

Hvor finder jeg typen og størrelsen på mit VELUX ovenlysvindue?

1

Hvis du åbner dit VELUX ovenlysvindue, vil du finde et typeskilt foroven i enten højre eller venstre side.

2

Typeskiltets udseende afhænger af, hvilket ovenlysvindue du har. Find dit typeskilt herunder for at se, hvor du kan finde de rette informationer om dit vindue.

3

Vælg vinduestype og -størrelse i felterne: = vinduestype, f.eks. GGL, GGU eller VE … = vinduesstørrelse, f.eks. M08, MK06, 304 eller 4 …

0
Ingen produkter i kurven