Integrerede persienner til kommercielle og offentlige bygninger

Indholdsfortegnelse

Integrerede persienner til kommercielle bygninger offentlige bygninger er en praktiske og elegant løsning med solafskærmning til virksomheder og kommuner mv.

Integrerede persienner giver virksomheder og offentlige institutioner flere fordele

Vinduer med indbyggede persienner er den perfekte løsning til mange kommercielle bygninger som kontorer, hospitaler, skoler, universiteter, hoteller, fritidscentre, detail- og offentlige bygninger.

Mange virksomheder vælger kommercielle vinduesgardiner til deres udvendige vinduer og skillevægge og døre af glas for at skabe et moderne udseende, fleksible rum med større privatliv og rene synslinjer.

For den offentlige sektor, inklusive kommunale lokaler, hospitaler, universiteter og skoler, giver integrerede persienner den ekstra fordel, at de hygiejnisk monteres mellem ruderne og holder dem væk fra skader, snavs og støv – hvilket gør dem lette at rengøre og vedligeholde i langsigtet.

Integrerede persienner til kommercielle og offentlige bygninger er praktiske og stilfulde og fås i en bred vifte af farver.

Vores sortiment af Uni-Blind forseglede enheder med indvendige persienner eller plisserede persienner er velegnede til boliger og kommercielle bygninger. Der er et valg mellem 5 systemer, der spænder fra manuel til motoriseret kontrol. Disse systemer er tilgængelige gratis levering inden for 10 arbejdsdage.


Kommercielle integrerede persienne-systemer

Vi tilbyder også to ekstra integrerede persienne-systemer designet specielt til det britiske kommercielle marked. P-systemet og B-systemet fås i en lang række farver. Klik her for at se farverne (ekskl. S159) til disse persienner til kontorer og andre kommercielle lokaler.

P-system
P-systemet er en persienne med en 12,5 mm lamell designet til at blive integreret i en dobbeltrudeenhed med et 20 mm hulrum.

P-systemet har kun en tilt-funktion og betjenes manuelt via et ledningsdrev, der styres af en ekstern knap på den ene side af vinduet. Den specialdesignede hjørnetast, der indeholder rotationsmagneten, er forbundet til den eksterne knap ved hjælp af et fleksibelt drevkabel, der er placeret inden i vinduesrammens rude. På grund af det smalle hulrum (20 mm) kan systemet bruges i næsten alle typer eksisterende vinduesrammer, mens det specielle design gør det muligt at opretholde den æstetiske kvalitet i ethvert miljø, det er installeret.

Den eneste synlige betjening er den eksterne knap, der er fastgjort til vinduesrammen, så glasoverfladen forbliver helt fri og nem at rengøre.

Disse særlige funktioner gør P-systemet ideelt til offentlige miljøer såsom hospitaler eller offentlige kontorer, hvor en række mennesker har brug for at betjene dette enkle, men meget beskyttede system.

Mulige dimensioner på SL20P-systemet
Bredde: Min = 190 mm; Maks. = 2000 mm
Højde: Min = 300 mm; Maks = 2500 mm

P-systemet kan også modificeres til at inkorporere en 16 mm lamell til integration i en 24 mm hulrumsenhed.

Mulige dimensioner på SL24P-systemet
Bredde: Min = 190 mm; Maks = 3000 mm
Højde: Min = 300 mm; Maks = 3000 mm

10 dages levering
P-systemet er tilgængeligt til levering inden for en 10-dages leveringstid inden for branchen.

Anti-ligatur drejeknapper
P-systemet fås med et valg af betjeningsknapper, herunder anti-ligaturknapper, som ofte er specificeret i psykiatriske faciliteter, plejehjem, hospitaler og skoler, hvor pleje og sikkerhed for sårbare mennesker er altafgørende.

B-system
B-systemet er et stilfuldt kommercielt integreret blindsystem med persienner indkapslet i et 20 eller 22 mm hulrum med kun tilt-funktion.

Systemet betjenes ved hjælp af en ekstern magnetisk enhed, der er placeret på glasset på den nederste skinne. Bevægelse transmitteres via to gear placeret i rullegardinens øverste og nederste hjørnetaster, der er forbundet med hinanden ved hjælp af en aksel, der er helt skjult inde i afstandsstangen.

Systemet er særligt velegnet til vindueskarmen, såsom strukturelle facader, hospitalsafdelinger og skoler, da kontrolenheden er placeret i bunden af ​​persiennen, hvilket gør det let tilgængeligt fra et lavt niveau eller siddende position.

Mulige dimensioner for SL20B- og SL22B-systemerne:
Bredde: Min = 250 mm; Maks. = 2000 mm
Højde: Min = 300 mm; Maks = 2500 mm


Feasibility-bemærkninger

Maksimal højde mulig i henhold til bredde
med W fra 250 til 300 mm H maks = 1300 mm
med W fra 301 til 350 mm H maks = 1800 mm
med W fra 351 til 2000 mm H maks = 2500 mm

Kommercielle applikationer:
Facader / vinduer, gardinvægge, vinduer med struktur, overliggende ruder.

Levering om fire uger
B-systemet til kommercielle bygninger kan leveres om fire uger.


Kontakt os i dag

Kontakt os i dag for et tilbud på dit næste kommercielle persienner-projekt. Vores team af ekspertrådgivere vil diskutere dine krav, vurdere størrelsen, typen af ​​vinduer og rummets formål for at give en løsning, der opfylder din nøjagtige specifikation.

Vi tilbyder en landsdækkende service, og vores forseglede enheder med integrerede persienner inde i mange kommercielle bygninger over hele Storbritannien, herunder hospitaler, hoteller, skoler, colleges, mindre virksomheder og hovedkontorlokaler i store virksomheder.

Flere artikler

10 fordele og muligheder med integrerede persienner

Salget af integrerede persienner vinder mere og mere frem. Udviklingen skyldes i høj grad de mange fordele og muligheder de integrerede persienner giver. Denne blog beskriver 10 fordele du kan opnå med integrerede persienner.

Besøg vores blog for flere artikler, vi skriver både sjove, lærerige og hjælpsomme artikler og guides.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Kontakt vores serviceteam for spørgsmål eller konsultation

Gør brug af vores ekspert-rådgivning, uforpligtende produktrådgivning og vejledning til et specifikt projekt. Siden 2017 har vi hjulpet tusindvis af virksomheder, offentlige institutioner, boligejere, arkitekter, fabrikker samt glas- og byggefagfolk.

Efterlad en kommentar

icon_specialfremstillet solafskræmning


FREMSTILLES UDFRA DINE ØNSKER

icon_kvalitetsgaranti

KVALITETSGARANTI

icon_elektrisk_solafskrærmning

ELEKTRISK SOLAFSKÆRMNING

EUROPÆISK DESIGN

Hvor finder jeg typen og størrelsen på mit VELUX ovenlysvindue?

1

Hvis du åbner dit VELUX ovenlysvindue, vil du finde et typeskilt foroven i enten højre eller venstre side.

2

Typeskiltets udseende afhænger af, hvilket ovenlysvindue du har. Find dit typeskilt herunder for at se, hvor du kan finde de rette informationer om dit vindue.

3

Vælg vinduestype og -størrelse i felterne: = vinduestype, f.eks. GGL, GGU eller VE … = vinduesstørrelse, f.eks. M08, MK06, 304 eller 4 …

0
Ingen produkter i kurven