Integrerede persienner hjælper med at holde hjemmet mere behageligt

I de senere år har dør- og vinduesdesign udviklet sig i en retning fra tidligere perioders mere almindelige vinduer og døre til produkter med en større andel af glas. Det vil sige større vinduer, terrassedøre og foldedøre.

Moderne døre og vinduer kræver moderne glas.

De fleste moderne boligbyggerier omfatter store glaspaneler, vinduer og døre. Derfor er kravene til selve glassets kvalitet også vokset, og fremstillingen af det sker ved mere avancerede processer.

Det er vigtigt for boligejeren, at glasset er af bedst mulig kvalitet. Det handler blandt andet om vinduesenergivurdering, og størstedelen af forbrugerne forventer et A-klassificeret vindue.

I de senere år har bygningsreglementet har ændret sig, og det vil fremover ændre sig yderligere med krav om endnu mere effektive vinduer og tidssvarende glas. Med store glaspartier følger også et større behov for at kunne kontrollere varmetab og solindfald og derigennem sikre boligens komfort.

Når glasarealerne vokser, skal effektiviteten følge med.

Før i tiden var udestuer kendt for, at de stort set var ubrugelige om vinteren, fordi der var koldt – og lige så uanvendelige om sommeren, fordi der blev for varmt. I dag kan glas sagtens være lig med komfort, fordi den teknologi, der anvendes til fremstilling af glasset, har udviklet sig.

Glasbelægninger, vinduesenheder fyldt med gas eller krypton, solcellekontrolglas kan give nogen effekt. Men med store vinduespartier og dobbeltfoldede døre har man også brug for privatliv og solafskærmning. Her kan ruder med integrerede persienner være den helt rigtige løsning, da de giver en permanent forseglet, ren og smuk løsning, hvor der er store glaspartier.

Integrerede persienner giver termoruder øget energieffektivitet.

Som boligejer har man brug for, at boligens glaspartier kan medvirke til at skabe en balance mellem sommerens sol og varme og vinterens kulde og frost. Termoruder, der giver en tidssvarende isolering, og er forsynet med integrerede persienner, der skærmer for den kraftigste sol, er en ideel løsning på denne problemstilling.

Kunne denne artikel være interessant for andre?

Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Linkdin
Share on Pinterest

Flere artikler

Måleguide

Opmåling til solafskærmning skal være legende let. Derfor har vi

Oplys med dagslys

Det naturlige lys skaber, når det er godt fordelt og administreret, et mere afslappende rum, mindre belastning af øjnene, stimulerer døgnrytmen og øger positivitet og produktivitet.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Kontakt vores serviceteam for spørgsmål eller konsultation

Gør brug af vores ekspertrådgivning Uforpligtende produktrådgivning og vejledning til et specifikke projekt Siden 2016 har vi hjulpet tusindvis af boligejere, artiketekter, fabrikker samt glas- og byggefagfolk.

This is popup title

You don't need to waste your time and money anymore.

We know your demands for building a perfect website. You will find all the functionalities of your imagination here.

Oplys med dagslys

Nye produkter i webshoppen

Efterlad en kommentar