Integrerede persienner hjælper med at holde hjemmet mere behageligt

Indholdsfortegnelse

I de senere år har dør- og vinduesdesign udviklet sig i en retning fra tidligere perioders mere almindelige vinduer og døre til produkter med en større andel af glas. Det vil sige større vinduer, terrassedøre og foldedøre.

Moderne døre og vinduer kræver moderne glas

De fleste moderne boligbyggerier omfatter store glaspaneler, vinduer og døre. Derfor er kravene til selve glassets kvalitet også vokset, og fremstillingen af det sker ved mere avancerede processer.
 
Det er vigtigt for boligejeren, at glasset er af bedst mulig kvalitet. Det handler blandt andet om vinduesenergivurdering, og størstedelen af forbrugerne forventer et A-klassificeret vindue.
 
I de senere år har bygningsreglementet har ændret sig, og det vil fremover ændre sig yderligere med krav om endnu mere effektive vinduer og tidssvarende glas. Med store glaspartier følger også et større behov for at kunne kontrollere varmetab og solindfald og derigennem sikre boligens komfort.
 

Når glasarealerne vokser, skal effektiviteten følge med

Før i tiden var udestuer kendt for, at de stort set var ubrugelige om vinteren, fordi der var koldt – og lige så uanvendelige om sommeren, fordi der blev for varmt. I dag kan glas sagtens være lig med komfort, fordi den teknologi, der anvendes til fremstilling af glasset, har udviklet sig.
 
Glasbelægninger, vinduesenheder fyldt med gas eller krypton, solcellekontrolglas kan give nogen effekt. Men med store vinduespartier og dobbeltfoldede døre har man også brug for privatliv og solafskærmning. Her kan ruder med integrerede plisségardiner være den helt rigtige løsning, da de giver en permanent forseglet, ren og smuk løsning, hvor der er store glaspartier.
 

Integrerede persienner giver termoruder øget energieffektivitet

Som boligejer har man brug for, at boligens glaspartier kan medvirke til at skabe en balance mellem sommerens sol og varme og vinterens kulde og frost. Termoruder, der giver en tidssvarende isolering, og er forsynet med integrerede persienner, der skærmer for den kraftigste sol, er en ideel løsning på denne problemstilling.

Flere artikler

10 fordele og muligheder med integrerede persienner

Salget af integrerede persienner vinder mere og mere frem. Udviklingen skyldes i høj grad de mange fordele og muligheder de integrerede persienner giver. Denne blog beskriver 10 fordele du kan opnå med integrerede persienner.

Besøg vores blog for flere artikler, vi skriver både sjove, lærerige og hjælpsomme artikler og guides.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Kontakt vores serviceteam for spørgsmål eller konsultation

Gør brug af vores ekspert-rådgivning, uforpligtende produktrådgivning og vejledning til et specifikt projekt. Siden 2017 har vi hjulpet tusindvis af virksomheder, offentlige institutioner, boligejere, arkitekter, fabrikker samt glas- og byggefagfolk.

Efterlad en kommentar

icon_specialfremstillet solafskræmning


FREMSTILLES UDFRA DINE ØNSKER

icon_kvalitetsgaranti

KVALITETSGARANTI

icon_elektrisk_solafskrærmning

ELEKTRISK SOLAFSKÆRMNING

EUROPÆISK DESIGN

Hvor finder jeg typen og størrelsen på mit VELUX ovenlysvindue?

1

Hvis du åbner dit VELUX ovenlysvindue, vil du finde et typeskilt foroven i enten højre eller venstre side.

2

Typeskiltets udseende afhænger af, hvilket ovenlysvindue du har. Find dit typeskilt herunder for at se, hvor du kan finde de rette informationer om dit vindue.

3

Vælg vinduestype og -størrelse i felterne: = vinduestype, f.eks. GGL, GGU eller VE … = vinduesstørrelse, f.eks. M08, MK06, 304 eller 4 …

0
Ingen produkter i kurven