Fordele ved træpersienner i køkkenet

Indholdsfortegnelse

Persienner i ægte træ giver køkkenet en række fordele. Næsten 180 graders rotation betyder, at lysstyringen er mere præcis end nogen anden persienne, hvilket er perfekt til solrige morgener. De roterende lameller kan også vinkles med dit privatliv i tankerne, hvilket forhindrer uønsket udsigt udefra. Vores køkkener bliver ofte overset af naboer, så det er vigtigt for dig og din familie at føle sig trygge. Samtidig bruger vi alle meget tid i dette rum, så en strøm af naturligt lys og frisk luft er altid værdsat. Heldigvis tillader strukturen af ​​træpersienner dette, så dit køkken kan være et lyst og luftigt rum, som du kan nyde.

 

Uanset om dit køkken er et sommerhus-inspireret rum med masser af tern, andeæg og shaker-stilskabe eller et trendy køkken med slanke linjer, blanke finish og moderne apparater, vil træpersienner gøre underværker. Træets naturlige åre og varme giver det til en række indretningsstile, så shoppere behøver ikke at jage højt og lavt for at koordinere en bestemt nuance eller et bestemt mønster. Træpersienner kan også lægges i lag med ekstra vinduesbeklædninger, såsom voile og gardiner. Dette er en fantastisk mulighed for boligejere, der ønsker en blødere vinduesudstilling, eller som ønsker at indsprøjte lidt mere farve.

 

Træ er i sagens natur holdbart og slidstærkt, hvilket gør det til det perfekte materiale til en rullegardin, der skal bestå tidens tand. Hvis dit vindue er placeret lige over en vask, kan du selvfølgelig være bekymret for om dine persienner bliver våde og vrider sig. Det er her imiterede træpersienner kommer ind.

Flere artikler

10 fordele og muligheder med integrerede persienner

Salget af integrerede persienner vinder mere og mere frem. Udviklingen skyldes i høj grad de mange fordele og muligheder de integrerede persienner giver. Denne blog beskriver 10 fordele du kan opnå med integrerede persienner.

Besøg vores blog for flere artikler, vi skriver både sjove, lærerige og hjælpsomme artikler og guides.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Kontakt vores serviceteam for spørgsmål eller konsultation

Gør brug af vores ekspert-rådgivning, uforpligtende produktrådgivning og vejledning til et specifikt projekt. Siden 2017 har vi hjulpet tusindvis af virksomheder, offentlige institutioner, boligejere, arkitekter, fabrikker samt glas- og byggefagfolk.

Efterlad en kommentar

icon_specialfremstillet solafskræmning


FREMSTILLES UDFRA DINE ØNSKER

icon_kvalitetsgaranti

KVALITETSGARANTI

icon_elektrisk_solafskrærmning

ELEKTRISK SOLAFSKÆRMNING

EUROPÆISK DESIGN

Hvor finder jeg typen og størrelsen på mit VELUX ovenlysvindue?

1

Hvis du åbner dit VELUX ovenlysvindue, vil du finde et typeskilt foroven i enten højre eller venstre side.

2

Typeskiltets udseende afhænger af, hvilket ovenlysvindue du har. Find dit typeskilt herunder for at se, hvor du kan finde de rette informationer om dit vindue.

3

Vælg vinduestype og -størrelse i felterne: = vinduestype, f.eks. GGL, GGU eller VE … = vinduesstørrelse, f.eks. M08, MK06, 304 eller 4 …

0
Ingen produkter i kurven