7 fordele ved elektrisk solafskærmning

Indholdsfortegnelse

Overvejer du elektrisk solafskærmning til dit hjem eller arbejdsplads? Er du fascineret af motoriserede persienner og rullegardiner mm., men ikke helt sikker på, hvad alle fordelene er? Hvis ja, så skal du læse med her.

Mange boligejere, lejere og arbejdspladser, der overvejer motoriserede solafskærmning til vinduer og døre, har stor interesse for den elektriske løsning, men er ikke helt sikre på om det er den rigtige investering.

Her gennemgår vi 7 af de største fordele, der er forbundet med elektriske rullegardiner, persienner mm. med henblik på at hjælpe dig med at træffe en informeret beslutning om, hvilke fordele du kan forvente af din motoriserede solafskærmning.

De 7 fordele ved elektrisk solafskærmning er:
• Bekvemmelighed
• Sikkerhed og frihed uden snore og ledninger
• Skab et smartere hjem og arbejdsplads
• Større energieffektivitet
• Forebyggelse af indbrud
• Optimere pladsen i dit hjem og på arbejdspladsen
• Beskyt dine møbler, gulve og kunst

1. Elektrisk solafskærmning er bekvemt

Det er svært at rangere fordelene ved elektrisk solafskærmning. Men hvis vi skulle vælge en fordel, der forener næsten alle motoriserede løsninger, ville det være bekvemmelighedsfaktoren.

I de senere år er fremskridtene inden for automatisering i hjemmet og på arbejdspladserne blevet endnu smartere og endnu mere intuitive. Du kan købe en robot til at vaske og støvsuge dine gulve og slå græs, fortælle din opvaskemaskine om at begynde at vaske fx om natten, men du sover, og endda programmere din termostat til at holde hjemmet eller kontorerne på en ideel temperatur. Denne automatisering kan du også integrerer i hverdagen i hjemmet eller på arbejdspladsen med elektrisk solafskærmning.

Motorisering af din solafskærmning giver dig mulighed for at automatisere en gentagne opgave, som gør hverdagen nemmere fordi persiennerne fx nogle gange er i svært tilgængelige områder, og at der er mange af dem. Her er elektrisk solafskærmning nøglen til komfort og effektivitet i dit hjem og på arbejdspladsen.

Dine motoriserede rullegardiner eller persienner mm. giver dig mulighed for at justere dine solafskærmning i vinduer og døre med et tryk på en knap, ’on location’ og på afstand. Brug én fjernbetjening eller smartenhed til at styre alt din solafskærmning, eller planlæg dine justeringer til at foregå automatisk i løbet af dagen og natten.

2. Sikkerhed og frihed uden snore og ledninger

Mange elektriske enheder er i dag ledningsfrihed. Din trådløse støvsuger forhindrer sammenfiltring af ledning og at du snubler over den, mens din trådløse mus giver mere effektivitet og bedre komfort i arbejdet. De fleste motoriserede persienner, rullegardiner og plisségardiner mm. er også ledningsfri. Men de lednings- og snorefri løsninger byder på meget mere end blot bekvemmelighed.

Snorene, der bruges til at betjene traditionelle solafskærmningsløsninger, kan være til fare for børn og kæledyr. De virker som sjove legetøj når de i virkeligheden er kvælnings- og kvælningsfarer. Dine motoriserede persienner er 100 % lednings- og kædefri, og er den sikre og bekvemme løsning for alle medlemmer af din familie, både de to- og firbenede. Den snorefri gardinløsning betyder samtidig, at der ingen huller er i solafskærmningen, som optimerer din kontrol af sollyset.

3. Skab et smartere hjem og arbejdsplads

Med flere smarte automatiske løsninger er det sandsynligt, at du allerede har en stemmeassistent, smart termostat, smart køleskab eller andre tilsluttede enheder i dit hjem og på arbejdspladsen. Motoriserede persienner og gardinløsninger kan også interagere med andre smarte produkter, hvilket skaber en nem automatisering, og gør hjem og arbejdsplads smartere og mere effektivt.

Lige meget hvor du befinder dig på smart home-spektret, fra nybegynder til teknisk troldmand, er der en smart løsning til dit behov. Motoriserede persienner, rullegardiner og persienneruder mm. er perfekt til at opdatere dit hjem eller kontorbygningen, og du kan nemt og helt ubesværet styre og indstille din automatiske solafskærmning via din smartphone, fjernbetjening og sensorer mm. Og med de fintfølende og støjsvage motorer opnår du også en præcist og perfekt indstilling af lyset i rummene.

4. Større energieffektivitet

Hvis du er interesseret i at maksimere hjemmets eller kontorbygningens o.l. energieffektivitet, er investering i elektrisk solafskærmning et helt rigtigt sted at sætte ind. At åbne og lukke din solafskærmning handler om meget mere end blot at blokere eller lukke lys ind i et rum. Ved at indstille dine persienner eller rullegardiner korrekt i forhold til årstiden og tiden på dagen, kan realisere reelle besparelser, når din energiregning ankommer. Hvordan?

Når solen bager ned for oven på en dejlig sommerdag blæser energiregningen derudaf, hvis du kører klimaanlægget eller ventilatoren på fuld udblæsning, samtidig med at du lader solen strømme ind i dit hjem eller på kontoret. Her skal du klogt bruge din solafskærmning til at holde rummene behagelig, så du ikke bruger penge på klimaanlæg mv. Omvendt kan du om vinteren udnytte varmen fra solen til at varme dit hjem op, og holde på varmen når solen går ned.

Din elektriske solafskærmning giver dig en hurtig og bekvem måde at spare energi og penge på, alt imens du skaber et mere behageligt indemiljø. Og endnu bedre, hvis du bruger en sensor eller timer med dine elektriske persienner eller rullegardiner mm. Med dem kan du automatisere din gardinløsning til at gøre alt dette for dig, så du ikke engang behøver at tænke over det.

7 fordele ved elektrisk solafskærmning
Solafskærmning giver store besparelser på energiregningen

5. Forebyggelse af indbrud

Når du forlader byen på ferie eller en lang weekend, stopper du så levering af morgenavisen eller beder en nabo om at hente den? Hvis du gør det, er du sikkert klar over, at du tager enkle, men vigtige skridt for at gøre dit hjem lidt mere sikkert. Det samme gælder for virksomheder, der fx har lyssensorer på matriklen.

Med elektrisk solafskærmning kan du øge sikkerheden og forebygge indbrud. Når noget ved dit hjem og arbejdsplads ændrer sig, hvad enten det er et lys eller indstillingen af solafskærmningen på dine vinduer og døre, kan det få det til at se ud, som om nogen for nylig har været hjemme.

Når du er væk, kan du ændre indstillingen på din solafskærmning via en timer, eller ændre positionen fra din smartenhed fx et par gange om ugen. Ved hjælp af appstyring kan du fx indstille din elektrisk solafskærmning når du er ferie efter den samme rutine som til hverdag, så gardinerne bevæger sig hele dagen for at holde dit hjem eller din arbejdsplads sikker.

6. Optimere pladsen i dit hjem og på arbejdspladsen

Elektrisk solafskærmning skaber ikke flere kvadratmeter. Men det kan gøre alle rummene mere anvendelige og fleksible i dit hjem og på arbejdspladsen. En stue, der fungerer som hjemmebiograf. Et soveværelse, der er lystæt om natten, men lader solen komme lige i tide til at vække dig blidt. Eller solafskærmning, der fungerer som ruminddeling på arbejdspladsen, hvor det åbne kontormiljø skaber private rum på få sekunder o.l.

Udendørs kan du ligeledes skabe gode skyggeløsninger med motoriserede solafskærmning. Motoriserede pergolaer og markiser er fantastiske måder at maksimere komforten og anvendeligheden af din terrasse o.l. Med pergolaer kan du via fjernbetjeningen eller din smartenhed du nemt og hurtigt lukke solen ind på terrassen med de motordrevne lameller når der skal solbades, og lukke af for solen når du vil have et behageligt, skyggefuldt område fx ved frokosttid. Det har aldrig været så godt at slappe af i haven.

7. Beskyt dine møbler, gulve og kunst

En yderligere fordel, som motoriserede persienner kan give, er en bedre beskyttelse af møbler, gulve og værdifuld kunst mod skadeligt sollys.

Når solen strømmer gennem vinduer og døre i dit hjem eller på arbejdspladsen, giver det dejlig og varm sollys. Men med tiden kan det skarpe sollys vaske alle de livlige farver ud, der befinder sig på dens vej. Selvom du bestemt ikke ønsker din stue eller kontoret som en mørk hule, kan sænkning af dine persienner på den lyseste del af dagen forlænge levetiden på dine møbler, tæpper og endda din vægmaling. Sentimentale familiebilleder vil også blive beskyttet mod utilsigtet aldring.

Derfor er solafskærmning vigtigt til at beskytte interiøret i dit hjem og på arbejdspladsen mod solskader. Men mange forsømmer at ændre indstillingen af deres solafskærmning og tage højde for solens position. Det er typisk fordi det kræver gentagne manuelle handlinger og kræver, at du er på matriklen for at gøre det. Elektrisk solafskærmning tager sig automatisk af disse udfordringer, og er dit perfekte værktøj, når det kommer til at beskytte møbler og værdigenstande mod solskader.

Læs mere om produkter og projektsalg

Nu har du fået godt indblik i de fordele, du kan opnå når du installerer elektriske rullegardiner og persienner o.l. i dit hjem, udendørs eller på din arbejdsplads.

Hvis du tror, at elektrisk solafskærmning er en værdifuld løsning for dit hjem eller arbejdsplads kan du læse mere om vores produkter på vores hjemmeside.

Hvis du står foran et større projekt med renovering eller nybyg mv. kan du læse mere om vores projektsalg af elektrisk solafskærmning.

Flere artikler

10 fordele og muligheder med integrerede persienner

Salget af integrerede persienner vinder mere og mere frem. Udviklingen skyldes i høj grad de mange fordele og muligheder de integrerede persienner giver. Denne blog beskriver 10 fordele du kan opnå med integrerede persienner.

Besøg vores blog for flere artikler, vi skriver både sjove, lærerige og hjælpsomme artikler og guides.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Kontakt vores serviceteam for spørgsmål eller konsultation

Gør brug af vores ekspert-rådgivning, uforpligtende produktrådgivning og vejledning til et specifikt projekt. Siden 2017 har vi hjulpet tusindvis af virksomheder, offentlige institutioner, boligejere, arkitekter, fabrikker samt glas- og byggefagfolk.

Efterlad en kommentar

icon_specialfremstillet solafskræmning


FREMSTILLES UDFRA DINE ØNSKER

icon_kvalitetsgaranti

KVALITETSGARANTI

icon_elektrisk_solafskrærmning

ELEKTRISK SOLAFSKÆRMNING

EUROPÆISK DESIGN

Hvor finder jeg typen og størrelsen på mit VELUX ovenlysvindue?

1

Hvis du åbner dit VELUX ovenlysvindue, vil du finde et typeskilt foroven i enten højre eller venstre side.

2

Typeskiltets udseende afhænger af, hvilket ovenlysvindue du har. Find dit typeskilt herunder for at se, hvor du kan finde de rette informationer om dit vindue.

3

Vælg vinduestype og -størrelse i felterne: = vinduestype, f.eks. GGL, GGU eller VE … = vinduesstørrelse, f.eks. M08, MK06, 304 eller 4 …

0
Ingen produkter i kurven