Rullegardiner efter mål forbedrer funktionalitet, lyskontrol og energieffektivitet

Persienner og plisségardiner og rullegardiner efter mål er skræddersyet til at passe nøjagtigt til et bestemt vindue eller dør. Solafskærmning efter mål giver flere fordele i forhold til rullegardiner, persienner og plissé med standardmål.

Indholdsfortegnelse

Persienner og plisségardiner og rullegardiner efter mål er skræddersyet til at passe til de nøjagtige mål på et bestemt vindue eller dør. I modsætning til færdiglavede solafskærmning i standardmål passer skræddersyet gardiner og persienner til de unikke dimensioner af dit rum, hvilket giver en perfekt pasform og maksimal funktionalitet. På den måde undgår du at efterlade huller eller sprækker, så du kan afskærme lysindfaldet fuldstændigt, og sikre et stilrent look.

Fordele ved rullegardiner efter mål vs. rullegardiner med standardmål

Solafskærmning, der er lavet efter mål giver flere fordele i forhold til rullegardiner, persienner og plissé med standardmål. Disse fordele omfatter:

• forbedret funktionalitet
• øget privatliv og sikkerhed
• bedre lyskontrol
• et mere æstetisk udseende
• sikre en behagelig temperatur både sommer og vinter
• større energieffektivitet

Derudover eliminerer solafskærmning, der er specialfremstillede, behovet for trimning eller justeringer, så de passer til dit vindue, hvilket kan være tidskrævende og vanskeligt.


Elektrisk solafskærmning øger lyskontrollen

Når det gælder lyskontrollen opnår du en endnu større effekt med elektriske persienner og plisségardiner. For persienner og plisségardiner, der styres manuelt har indvendige snore i stoffet, som betyder, at der kommer lidt lys igennem.

Så hvis du fx ønsker en optimal mørklægning i soveværelset, giver kombinationen af rullegardiner efter mål og solafskærmning med elektrisk betjening 100% mørklægning. Det vil forbedre nattesøvnen betyde, at du uden lysgener kan tage en lur i dagtimerne. Det vil også optimere lysforholdene og funktionaliteten i forhold til en projekter fremvisning i mødelokalet eller i andre arbejdssituationer, hvor 100 procent udelukkelse af sollyset giver de bedste arbejdsforhold.


Forbedre energieffektiviteten i boligen og på arbejdspladsen

Sprækker mellem vindues- eller dørrammen og fx rullegardin huller i gardinet forringer også den energieffektivitet, som rullegardinet giver. Her er der stor forskel på, hvor energieffektiv solafskærmningen er afhængigt af kvalitet og egenskaber.

Så hvis du stiler efter, at din solafskærmning effektivt skal være med til at reducere energiudgifterne, skal du både købe solafskærmning i en god kvalitet og købe på mål, så de passer perfekt i dine vindues- og dørrammer. Det vil samtidig betyde, at du med korrekte betjening af din solafskærmning, kan sikre et godt og behageligt indeklima året rundt, hvor varmen holdes ude i sommerhalvåret og kulden ikke kommer ind i vinterhalvåret.


Solafskærmning efter mål forbedrer rummets æstetik

Samtidig giver solafskærmning efter mål et mere æstetisk look i rummene. Med rullegardiner efter mål (og andre typer og materialer af solafskærmning) sikres den visuelle helhed i rummet fremfor et rullegardin med sprækker mellem gardin og karm eller et rullegardin, der et monteret på væggen og hænger ud over rammen til vinduerne og dørene.

Dermed understøtter et rullegardin på mål møblerne, indretningen og arkitekturen i rummet, og sammen med det rette farvevalg kan du fintune rummenes design.

Flere artikler

10 fordele og muligheder med integrerede persienner

Salget af integrerede persienner vinder mere og mere frem. Udviklingen skyldes i høj grad de mange fordele og muligheder de integrerede persienner giver. Denne blog beskriver 10 fordele du kan opnå med integrerede persienner.

Besøg vores blog for flere artikler, vi skriver både sjove, lærerige og hjælpsomme artikler og guides.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Kontakt vores serviceteam for spørgsmål eller konsultation

Gør brug af vores ekspert-rådgivning, uforpligtende produktrådgivning og vejledning til et specifikt projekt. Siden 2017 har vi hjulpet tusindvis af virksomheder, offentlige institutioner, boligejere, arkitekter, fabrikker samt glas- og byggefagfolk.

Efterlad en kommentar

icon_specialfremstillet solafskræmning


FREMSTILLES UDFRA DINE ØNSKER

icon_kvalitetsgaranti

KVALITETSGARANTI

icon_elektrisk_solafskrærmning

ELEKTRISK SOLAFSKÆRMNING

EUROPÆISK DESIGN

Hvor finder jeg typen og størrelsen på mit VELUX ovenlysvindue?

1

Hvis du åbner dit VELUX ovenlysvindue, vil du finde et typeskilt foroven i enten højre eller venstre side.

2

Typeskiltets udseende afhænger af, hvilket ovenlysvindue du har. Find dit typeskilt herunder for at se, hvor du kan finde de rette informationer om dit vindue.

3

Vælg vinduestype og -størrelse i felterne: = vinduestype, f.eks. GGL, GGU eller VE … = vinduesstørrelse, f.eks. M08, MK06, 304 eller 4 …

0
Ingen produkter i kurven