Denne blogpost skal fortælle om dette. I tabel nr. 1 har vi en kolonne der siger “Udendørs solafskærmning” jeg er i tvivl om der er tale om solafskærmning til brug udenfor, eller om det er solafskærmning på vinduer udendørs. Det skal afklares hvordan andre mennesker adskiller disse termer.

Søgeordet er interessant, jeg ved dog ikke HVEM der lige nøjagtigt søger på disse ting. Det er sandsynligvis privatpersoner, i så fald kan det være en informativ artikel om udvendig solafskærmning som udgangspunkt, som også fortæller om diverse andre løsninger for solafskærmning. Vi kan have en anden artikel der fortæller om forskellen mellem indvendig, udvendig og integreret solafskærmning. Disse artikler må kunne skrives på en måde så både private og professionelle kan lære af dem. Vores primære modtager er folk der ved noget og har brug for produkterne.

Formålet med denne artikel er at informere, samt at gøre opmærksom på hvad vores produkter er og hvad de kan, og hvorfor de er et godt alternativ til både udvendig og indvendig solafskærmning for private boliger.

udvendig solafskærmning 590
solafskærmning udvendig 320
udvendig solafskærmning privat 40
solafskærmning udvendig pris 30
solafskærmning udvendig screens 20
udvendig solafskærmning lameller 20
udvendig solafskærmning priser 20
solafskærmning vinduer udvendig 10
udvendig solafskærmning screens 10
udvendig solafskærmning til vinduer 10
udvendig solafskærmning velux 10
udvendig solafskærmning vinduer 10
udvendige persienner solafskærmning 10

Vejrforhold og udvendig solafskærmning

I Danmark forholder vi os til vejret næsten hver dag, både vi og alle ting påvirkes af vejret. De bliver medtaget, og det samme vil gælde for enhver løsning af udvendig solafskærmning. Det er samme årsag til, at vi tager vores udendørs solafskærmning, vores have- og altanmøbler indenfor, hvor de kan beskyttes mod hårdere vind og vejr, som vi er sikre at opleve både efterår og vinter.

Så er indendørs solafskærmning måske at foretrække? Ja bestemt i denne sammenligning, ingen tvivl er det bedre og det er billigere. Det er billigere at købe i de fleste tilfælde, vedligeholdelse og udskiftning er ikke lige så dyrt. Så jo, det er at foretrække.

Du kan måske fornemme at der er et ‘men’ på vej? Jep. Men.. hvad så med den vedligeholdelse af indendørs solafskærmning? Vi taler om rengøring af støv og fedtede fingre, måske lidt kæledyr-pels og fedtede fingre fra de nødvendige eventyr et barn må få ud af at lure ud på gaden. Altså, alle ser bedre med hænderne, vores syn og følesans er forbundet og det er skønt.

..tilbage til rengøringen.
Persienner og plisségardiner er besværlige og tidskrævende at gøre rent, de har mange kanter og kroge og de kan ikke tåle en støvsuger, OMG. Gardiner er lette at vaske, så ja, gardiner? Gardiner er flotte, de fungerer som en del af hele rummet og hjemmets følelse og udtryk. Men er de nok? Er det egentlig så fedt at skulle trække gardiner for, hvis man blot vil dæmpe solens stråler en smule? Ikke i min verden, hele rummet bliver lukket af, det bliver mindre og indelukket.

Vi har talt os hele vejen hen til integrerede persienner og plissegardiner nu. Elektriske, motoriserede, moderne, intelligente persienner og plissegardiner. Det er ‘the stuff’ i England og andre lande der værdsætter hjemlig hygge, modernitet og minimalisme. Og et rent hjem. Lad os tale om hvorfor.

Og meget mere tekst…

Jeg ved ikke om den personlige samtalende skrivetype fungerer for virksomheden, vi bør have flere forfattere med hver deres skrivestil, alle bør deltage med en artikel engang imellem, alle fra alle afdelinger i firmaet kan få en artikel at skrive som relaterer til deres område. Hvis de ikke føler sig gode til at skrive (hvilket jeg ikke gør), kan de ridse noget op, skrive nogle overskrifter og noget informativ tekst, så en anden kan løbe det over.