Træpersienne 25mm

kr. 9.999,00

Denne serie af persienner tilbyder en innovativ palet af farver med et udvalg af naturligt eller mat lakeret træ for at imødekomme de nyeste tendenser inden for interiørdesign. Vores træpersienner fås med eller uden bomuldsbånd i en række forskellige farver.
Opmærksomheden på de tekniske aspekter, især i fremstillingen hoved-skinnen i aluminium og omhu ved valg af vores materialer, garanterer kvaliteten og holdbarheden af vores træmodeller.

Varenummer (SKU): sb02-1-1 Kategorier: , Tag:

Beskrivelse

Naturlig smukke persienner

Denne serie af persienner tilbyder en innovativ palet af farver med et udvalg af naturligt eller mat lakeret træ for at imødekomme de nyeste tendenser inden for interiørdesign. Vores træpersienner fås med eller uden bomuldsbånd i en række forskellige farver.
 
Vi har et udvalg af skræddersyede persienner fremstillet af bæredygtigt, miljøvenligt træ. Disse persienner, der fås i smukke naturlige finish eller specielle malingseffekter, bliver lavet efter dine nøjagtige mål og specifikationer.
 
Træets tidløse skønhed gør vores træpersienner til et populært valg til at møblere ethvert vindue i huset. Vi har alt fra malede træpersienner til en traditionel blød kornfinish i vores udvalg af skræddersyede træpersienner.
 
Vores træpersienner er lige så hjemme på kontoret, for stil og privatliv, som de er i en stue, stue eller endda soveværelse. De har ikke mørklægningskvaliteten som et rullegardin, men de kan bruges sammen med rullegardiner, hvis totalt mørke er et krav.
 
5 fordele ved træpersienner

Farver

 
Udvalget af farver for træpersienner kan ses nærmere her, du kan desuden se og afprøve mulighederne når du sammensætter og konfigurer dit produkt. Prøv det, det er til stor hjælp og inspiration både i din beslutningsproces og under bestilling.
 
Montering og placering

Opmåling

Se vores guide til opmåling her

Rengøring

Afstøver og fugtig klud/svamp

Lamelbredder

Der er 4 forskellige lamelbredder på 25 mm, 35 mm 50 mm og 65 mm at vælge imellem.
Generelt får mindre lamelbredder vinduer til at virke større, så overvej størrelsen på dit vindue, når du bestemmer din lamelbredde.

Styresystem

Træpersienner fås både med manuel styring ved pind og snortræk eller enkeltstyring samt motoriseret hvor du kan styre med fjernbetjening, app, et centralt styringssystem og mere.
 
Denne serie af persienner tilbydes i en innovativ palet af farver med et udvalg af naturligt eller mat lakeret træ for at imødekomme de nyeste tendenser inden for interiørdesign.
 
Vores træpersienner fås med eller uden bomuldsbånd i en række forskellige farver.
 
Opmærksomheden på de tekniske aspekter, især i fremstillingen af den ekstruderede aluminiums hoved-skinne og omhu ved valg af materialer, garanterer kvaliteten og holdbarheden af vores træmodeller.
 
Oplev det bedste træpersienne til din stue ved at udforske vores fulde kollektion.

Yderligere information

Montering og placering

Loft, Væg

Materiale

Lysgennemskin

Lamelbredde

25 mm

Tykkelse

3mm

Styresystem

Trænuancer

, , , , , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.