Træpersienne 25mm

Denne serie af persienner tilbyder en innovativ palet af farver med et udvalg af naturligt eller mat lakeret træ for at imødekomme de nyeste tendenser inden for interiørdesign. Vores træpersienner fås med eller uden bomuldsbånd i en række forskellige farver.
Opmærksomheden på de tekniske aspekter, især i fremstillingen hoved-skinnen i aluminium og omhu ved valg af vores materialer, garanterer kvaliteten og holdbarheden af vores træmodeller.

OPMÅLING TIL ELEKTRISK TRÆPERSIENNE

Opmålingen er simpel. Følg blot nedenstående fremgangsmåde omhyggeligt:

  1. Mål vinduet, når du står inden døre med ansigtet mod vinduet.
  2. Vær opmærksom på hindringer som f.eks. håndtag, vinduesknapper, ledninger m.v.
  3. Læg mærke til vinduets drejeretning.
  4. Benyt et metalmålebånd, der er langt nok til at måle henholdsvis bredden og tilsvarende højden – det forebygger fejl.

 

Beslut, om rullegardinet skal monteres i vinduesnichen (inden for vinduesrammen eller mellem væggene) eller udenfor vinduesnichen (på vinduesrammen, mod væggen eller på loftet). (Se illustrationerne nedenfor.)

I vinduesniche (inden for vinduesramme)

  1. Mål på tre steder (øverst, midterst, nederst) for herved at opfange højde- og breddeforskelle. Oplys den mindste målte bredde ved bestillingen.
  2. Mål altid to gange og giv dig god tid – mål omhyggeligt uden at sjuske.

Træpersienne 25mm

Opmåling af indvendige karmmål

Udenfor vinduesniche (uden på vinduesramme)

  1. Fastsæt før opmålingen, hvor langt rullegardinet skal rage ud til begge sider af vinduesrammen.

Træpersienne 25mm

Opmåling af udvendige karmmål

Bemærk: Persiennen strømforsynes af et Li-Ion-batteri (batteriets dimensioner: 250×24×25 mm (L×H×B). Batteriet er automatisk inkluderet). Tilføj mindst en Li-Ion batterioplader fra `Valgfri ekstra muligheder´ for at kunne oplade batteriet. Skal oplades ca. en gang om året ved normal brug.

Vær opmærksom på at tage højde for placeringen af Li-Ion batteriet ved følgende dimensioner: bredde op til 72 cm og mellem 80-92 cm. Her skal batteriet placeret bag, foran, eller over persiennen. Med bredde mellem 72-79 cm og fra 93 cm kan batteriet placeres i topboksen af persiennen.
Træpersienne 25mm

DKK 9.999,00

Grå
Gylden
Hvid
Lys
Mørk
Natur
Sort
Ryd

Beskrivelse

Naturlig smukke persienner

Denne serie af persienner tilbyder en innovativ palet af farver med et udvalg af naturligt eller mat lakeret træ for at imødekomme de nyeste tendenser inden for interiørdesign. Vores træpersienner fås med eller uden bomuldsbånd i en række forskellige farver.

Vi har et udvalg af skræddersyede persienner fremstillet af bæredygtigt, miljøvenligt træ. Disse persienner, der fås i smukke naturlige finish eller specielle malingseffekter, bliver lavet efter dine nøjagtige mål og specifikationer.

Træets tidløse skønhed gør vores træpersienner til et populært valg til at møblere ethvert vindue i huset. Vi har alt fra malede træpersienner til en traditionel blød kornfinish i vores udvalg af skræddersyede træpersienner.

Vores træpersienner er lige så hjemme på kontoret, for stil og privatliv, som de er i en stue, stue eller endda soveværelse. De har ikke mørklægningskvaliteten som et rullegardin, men de kan bruges sammen med rullegardiner, hvis totalt mørke er et krav

Farver

Udvalget af farver for træpersienner kan ses nærmere her, du kan desuden se og afprøve mulighederne når du sammensætter og konfigurer dit produkt. Prøv det, det er til stor hjælp og inspiration både i din beslutningsproces og under bestilling.

Montering og placering

Opmåling

Se vores guide til opmåling her

Rengøring

Afstøver og fugtig klud/svamp

Lamelbredder

Der er 4 forskellige lamelbredder på 25 mm, 35 mm 50 mm og 65 mm at vælge imellem.
Generelt får mindre lamelbredder vinduer til at virke større, så overvej størrelsen på dit vindue, når du bestemmer din lamelbredde.

Styresystem

Træpersienner fås både med manuel styring ved pind og snortræk eller enkeltstyring samt motoriseret hvor du kan styre med fjernbetjening, app, et centralt styringssystem og mere.

 

5 fordele ved træpersienner

Persienner har evnen til fuldstændig at ændre stemningen i et rum, og trægardiner har været et populært valg i årtier på grund af deres mange æstetiske og praktiske fordele. De er et alsidigt stykke og helt overkommelige, hvilket gør dem til en fast favorit blandt holdet her

Hvis du overvejer at installere træpersienner i dit hjem, vil disse følgende 5 fordele ved træpersienner helt sikkert hjælpe med at tippe vægten til deres fordel.

Øget privatliv
Mens PVC- og stofpersienner nogle gange kan virke gennemskinnelige eller kaste skygger, der giver udenforstående mulighed for at få indsigt i dit privatliv, er træpersienner helt solide og uigennemsigtige, så når de er lukket, er din familie og hjem fuldstændig skjult for nysgerrige øjne.

God isolering
Træ er en fremragende isolator, og træpersienner er en af ​​de mest isolerende persienner. Det betyder, at du kan holde varmen i dit hjem om vinteren og ude om sommeren, og opretholde en behagelig temperatur i dit hjem uanset årstiden. Dette vil sænke dine energiregninger, da dit behov for centralvarme eller ventilatorer og aircondition vil blive reduceret, hvilket sparer dig penge i det lange løb.

Langtidsholdbar
Træpersienner er utrolig stærke og holdbare, i stand til at modstå mange års brug uden at blive beskadiget eller svækket. De er en utrolig langtidsholdbar og omkostningseffektiv investering, og de vil fortsætte med at se luksuriøse og stilfulde ud i de kommende år.

Lav vedligeholdelse
Materialet i stofpersienner tillader snavs og snavs at trænge ind i overfladen og misfarve persiennerne, hvilket betyder, at der vil være behov for regelmæssig dybderengøring for at holde persiennerne flotte. Med træpersienner behøver du ikke bekymre dig om dette, den hårde overflade danner en effektiv barriere mod snavs, og persiennerne skal simpelthen støves hver uge eller deromkring for at holde dem så gode som nye.

Smagfuld
Det måske største træk ved træpersienner er deres tidløse natur. De er et klassisk stykke, der rummer en stor del af naturlig skønhed, hvilket gør dem til et perfekt valg til ethvert hjem. Persiennerne kan efterlades almindelige, så de naturlige træårer kan ses, eller de kan males og glanses i forskellige nuancer, så de passer til enhver indretning.

Denne serie af persienner tilbydes i en innovativ palet af farver med et udvalg af naturligt eller mat lakeret træ for at imødekomme de nyeste tendenser inden for interiørdesign.

Vores træpersienner fås med eller uden bomuldsbånd i en række forskellige farver.

Opmærksomheden på de tekniske aspekter, især i fremstillingen af den ekstruderede aluminiums hoved-skinne og omhu ved valg af materialer, garanterer kvaliteten og holdbarheden af vores træmodeller.

Hvordan fungerer træpersienner?
Træpersienner har en række vandrette lameller, der er forbundet med et snor-rullesystem. Dette design af persienne er også kendt som venetiansk. Når de er helt hævet, samles lamellerne i toppen af ​​vinduet og afslører det fulde udsyn udenfor. Når de sænkes og drejes, skjuler træpersienner udsigten udefra og blokerer for alt sollys. Træpersienner kan også arrangeres i forskellige positioner, afhængigt af mængden af ​​privatliv og naturligt lys, du har brug for.

Hvilken finish skal jeg vælge?
Du kan vælge den rigtige finish til dit rum ved at overveje dets funktionalitet, den type stemning, du ønsker at fremkalde, og den øvrige indretning i rummet.
Hvis du vil skabe varme og hyggelige vibes, vil en mørkere lak nuance være med til at sætte tonen. Men hvis du ønsker at få dit hjem til at føles lettere, lysere og mere frisk, er en hvid eller crememalet finish mere velegnet.

Hvad med bredde, fald og lamelstørrelse?
Lamellerne er tilgængelige mellem 25 mm og 65 mm. Prisforskellen mellem lamelstørrelser er ikke stor, og de største afgørende faktorer for lamellerne er sollys og vinduesstørrelse. Jo bredere lamellen er, jo mere overflade af vinduet dækker den.

Jo mindre vinduet er, jo mindre skal træpersiennelamellerne være. Det er værd at huske på, at brede træpersienner også vil have en mindre stabelhøjde, da der vil være færre lameller i rullegardinet.

Vores træpersienner har den fineste kvalitet der kommer fra bæredygtige skove. Det er ægte træ med en subtil åre og naturlig stil. Den er let, men alligevel robust, og dens alsidighed betyder, at den er perfekt til persienner.

Ægte træpersienner er uovertruffen i deres elegance og vil koordinere med alle indretningsstile, uanset om dit hjem er moderne og minimalistisk eller hyggeligt og traditionelt.

Det betyder selvfølgelig ikke, at imiteret træløsninger er mindre effektive, et højkvalitets PVC imiteret trægardin er den ultimative løsning til våde og fugtige områder i boligen, da der ikke er risiko for fugtoptagelse og vridning.

Dette slanke, robuste, altid stilfulde design er en favorit af en grund – træ går jo aldrig af mode!
Men hvad gør en træpersienn så speciel? Hvor godt fungerer det? Vil det komplementere dit rum? Og hvordan ved du, hvilken farve og finish du skal vælge?

Hvordan fungerer træpersienner?
Træpersienner har en række vandrette lameller, der er forbundet med et snorrullesystem. Dette design af persienne er også kendt som venetiansk. Når de er helt hævet, samles lamellerne i toppen af ​​vinduet og afslører det fulde udsyn udenfor. Når de sænkes og drejes, skjuler træpersienner udsigten udefra og blokerer for alt sollys. Træpersienner kan også arrangeres i forskellige positioner, afhængigt af mængden af ​​privatliv og naturligt lys, du har brug for.

Oplev det bedste træpersienne til din stue ved at udforske vores fulde kollektion.

Produktinformation

Additional information

Montering og placering

Loft, Væg

Materiale

Lysgennemskin

Lamelbredde

25 mm

Tykkelse

3mm

Styresystem

Trænuancer

, , , , , ,

Kunder der købte dette har også set på:

Træpersienne 25mm

FREMSTILLES UDFRA DINE ØNSKER

Træpersienne 25mm

KVALITETSGARANTI

Træpersienne 25mm

ELEKTRISK SOLAFSKÆRMNING

Træpersienne 25mm

EUROPÆISK KVALITET & DESIGN