Indendørs solafskærmning til skillevægge og ruminddeling

Indendørs solafskærm med integrerede persienner er den perfekte løsning bl.a. til åbne kontorlandskaber, mødelokaler, læge- og tandlægeklinikker samt konferencelokaler.

Et godt og sundt arbejdsmiljø er helt vitalt for arbejdsglæden og effektiviteten. Indendørs solafskærmning med integrerede persienner skaber en elegant og fleksibel ruminddeling, som lynhurtigt kan gå fra et transparent kontormiljø med frit lysindfald til fx et lukket undersøgelsesrum, kontor eller mødelokale. På den måde kan din arbejdsplads både have et åbent miljø og skabe det private arbejdsrum med ro og diskretion.

Integreret persienner - ruminddeling

Indendørs solafskærmning giver stor lydisolerende effekt

Samtidig med at indendørs solafskærmning visuelt skaber fleksible arbejdsrum, har de integrerede persienner også en stor lydisolerende effekt. Afstanden mellem de to lag glas i ruderne skaber en lydisolerende effekt, som kan optimeres yderligere ved at anvende to forskellige glastykkelser eller glastyper.

Det betyder, at lydniveauet halveres i rummene og mellem rummene, som både øger roen til at arbejde og sikrer diskretionen for fx patienter.

Integrerede persienner sikrer høj hygiejne

Integrerede persienner er indbygget i termoruden mellem glassene og er hermetisk lukkede. Det betyder, at persiennerne er 100 procent lufttæt, som beskyttet persiennerne helt mod beskadigelse, støv og snavs.

Dermed har indbyggede persienner en meget høj hygiejne, som bl.a. hindre allergireaktioner. Samtidig kræver de integrerede persienner i skillevægge, og som rumdeler hverken rengøring eller vedligeholdelse. På den måde giver indbyggede persienner også mindre udgifter til rengøring. 

Indendørs ruminddeler
Vinduer med indbyggede persienner

Integrerede persienner er energi- og klimavenlige

Hvad enten integrerede persienner bruges i facaden eller som indendørs solafskærmning bidrager de med en række energimæssige fordele til bygningens samlede klimaskærm:

  • Lavere energiforbrug til afkøling og ventilation (rudens g-værdi forbedres med op til 78% og er dermed med til at sænke temperaturen i rummet).

  • Lavere energiforbrug til opvarmning af lokalerne (en lukket persienne reducerer varmetabet med op til 12 procent).

  • Lavere energiforbrug til belysning (mængden af energikrævende og opvarmende kunstig belysning kan reduceres, da det naturlige lys udnyttes bedre end med markiser og lignende).

Lamellerne fås i to varianter

Du kan vælge mellem to varianter af lameller til at afskærme fra sollyset og  lave private rum på din arbejdsplads.

1. Standard lameller
Standard lameller fra ShadowWindows er 16 mm tykke og bliver produceret i aluminium. Lamellerne fås i en række forskellige farver som kan ses nedenfor.

2. Perforerede lameller
Perforerede lameller har små huller, der giver et mere blødt lysindfald. Ved fuld afskærmning kan der ikke ses ind i rummene, men indefra kan man se skyer mm. udenfor. Perforerede lameller leveres uden garanti på snorene og anbefales kun med vippefunktion.

Vinduer med indbyggede persienner
Indendørs ruminddeler

Bliv ringet op

Din henvendelse er uforpligtende og vi anbefaler at søge råd hos vores eksperter og gøre brug af vores ekspertise i integreret solafskærmning. 

Nogle af vores kunder

Indendørs ruminddeler
Indendørs ruminddeler
Indendørs ruminddeler
Indendørs ruminddeler
Københavns Kommune Logo
Indendørs ruminddeler
Aarhus Universitet Logo