VELUX rullegardin

VELUX rullegardin

Pris fra kr. 513,00

 kr. 513,00  ekskl. moms

Vinduestype

Vinduesstørrelse

Betjening

Listefarve

Leveringstid: 7-15 dage

Beskrivelse af VELUX rullegardin

VELUX rullegardin regulerer dagslyset og forbedrer privatlivet. Således forhindrer et lysdæmpende rullegardin indkig og dæmper lyset effektivt i rummet, hvor der ikke er behov for total mørklægning. Det er en effektiv og praktisk løsning, der yder den rette solbeskyttelse og som samtidig er elegant. Rullegardinet er velegnet til opholdsrum, kontorer og legerum samt rum, hvor du ønsker at forhindre indkig og mulighed for at dæmpe lyset.

Det kraftige stof, lavet af en smudsafvisende polyester, udgør ikke blot et praktisk valg, men tilbyder også en æstetisk tiltalende løsning til enhver boligindretning. Med et bredt udvalg af spændende farver og mønstre, giver det dig mulighed for at skabe et personligt præg i dit hjem, der harmonerer perfekt med både farverne og stilen i dine omgivelser.

VELUX rullegardin betjenes trinløst via et skinnesystem, så du altid kan justere det præcist efter dine behov. Vælg mellem et motordrevet eller solcelledrevet gardin, der begge kontrolleres ved hjælp af en fjernbetjening. En tredje mulighed er den manuelle model, der også er den mest økonomiske.

Produktets egenskaber

50672

giver en varm og behagelig lyseffekt

50673

begrænser indsyn og sikrer udsyn

50674

forbedrer vinduets isoleringsevne med op til 27%

50675

OEKO-TEX® Standard 100 certificeret – indeholder ingen skadelige stoffer

50676

ideel til fx stue og kontor

50677

er nem montering på få minutter med VELUX Pick&Click!® system. (Se monteringsvideo neden for)

Hvor finder jeg typen og størrelsen på mit VELUX ovenlysvindue?

1

Hvis du åbner dit VELUX ovenlysvindue, vil du finde et typeskilt foroven i enten højre eller venstre side.

2

Typeskiltets udseende afhænger af, hvilket ovenlysvindue du har. Find dit typeskilt herunder for at se, hvor du kan finde de rette informationer om dit vindue.

3

Vælg vinduestype og -størrelse i felterne: = vinduestype, f.eks. GGL, GGU eller VE … = vinduesstørrelse, f.eks. M08, MK06, 304 eller 4 …

0
Ingen produkter i kurven