VELUX mørklægningsgardin

VELUX mørklægningsgardin

Pris fra kr. 498,00

 kr. 498,00  ekskl. moms

Vinduestype

Vinduesstørrelse

Betjening

Listefarve

Leveringstid: 7-15 dage

Beskrivelse af VELUX mørklægningsgardin

VELUX mørklægningsgardin tilbyder enestående solafskærmning, der effektivt lukker sollys ude, og sikrer et helt mørkt rum. Med den præcise pasform er dette gardin ideelt til soveværelser eller børneværelser, hvor fuld kontrol over lyset er afgørende for en god nattesøvn eller en uforstyrret middagslur. Opnå den perfekte mørklægning med disse mørklægningsgardiner.

Rullegardinet har en 100% mørklæggende effekt, er Oeko-Tex® certificeret og har trinløs placering. Du får det i et slankt og diskret design, som passer perfekt til dine skråvinduer/ovenlysvinduer. Der er en reflekterende aluminiumsoverflade på bagsiden, som giver en bedre isolering. VELUX mørklægningsgardin kan monteres på få minutter med det unikke Pick&Click!TM system. Kombinér med udvendig markise for optimal lys- og varmekontrol.

Mørklægningsgardiner fra VELUX kan forbedre din komfort betydeligt. For at øge bekvemmeligheden kan du vælge elmotordrevne eller solcelledrevne mørklægningsgardiner fra VELUX, der kan styres med fjernbetjening. Disse moderne kontrolmuligheder giver dig nem adgang til at justere gardinernes position og lysniveau, og sikrer en optimal atmosfære i rummet.

Alle tekstiler i dette produkt bærer Oeko-Tex® Standard 100 certifikatet. Denne internationale godkendte standard for helbreds- og produktsikkerhed er din garanti for, at ingen skadelige stoffer findes i det produkt du køber. Du kan trygt anvende VELUX mørklægningsgardin uden bekymring for din sundhed og sikkerhed.

Produktets egenskaber

Varme og kulde

aluminiumsbelægning på bagsiden beskytter mod varme og kulde

Mørklægning

aluminiumsbelægning på bagsiden lukker helt af for lyset

Isoleringsevne

forbedrer vinduets isoleringsevne med op til 33%

Øko-tex

OEKO-TEX® Standard 100 certificeret – indeholder ingen skadelige stoffer

Soveværelse og mødelokale

ideel til soveværelse og mødelokale

VELUX Pick&Click!® system

er nem montering på få minutter med VELUX Pick&Click!® system. (Se monteringsvideo neden for)

Hvor finder jeg typen og størrelsen på mit VELUX ovenlysvindue?

1

Hvis du åbner dit VELUX ovenlysvindue, vil du finde et typeskilt foroven i enten højre eller venstre side.

2

Typeskiltets udseende afhænger af, hvilket ovenlysvindue du har. Find dit typeskilt herunder for at se, hvor du kan finde de rette informationer om dit vindue.

3

Vælg vinduestype og -størrelse i felterne: = vinduestype, f.eks. GGL, GGU eller VE … = vinduesstørrelse, f.eks. M08, MK06, 304 eller 4 …

0
Ingen produkter i kurven