VELUX Kids Collection

VELUX Kids Collection

Pris fra kr. 754,00

 kr. 754,00  ekskl. moms

Vinduestype

Vinduesstørrelse

Betjening

Listefarve

Leveringstid: 7-15 dage

Beskrivelse af Velux Kids Collection

VELUX Kids Collection er ikke blot en serie af gardiner; det er en invitation til at skabe et inspirerende og hyggeligt miljø i børneværelset. Med et fokus på både funktionalitet og æstetik giver disse gardiner ikke kun mulighed for at regulere lyset, men de tilføjer også en sjov og livlig dimension til rummet med deres ungdommelige designs og farver.

Den manuelle betjening af mørklægningsgardinet er en pålidelig løsning, der sikrer enkel brug, mens de smarte gribelister og sideskinner giver ekstra sikkerhed og let bevægelse ved justering af gardinerne. Det betyder, at børnene selv kan tage kontrol over lysets indtrængen i deres rum, hvilket kan være en værdifuld læring.

Med ni forskellige designs at vælge imellem er der noget for enhver smag i Kids Collection. Fra lyse og legende mønstre til mere dæmpede toner, kan man finde det perfekte match til ethvert børneværelse.

VELUX Kids Collection er en serie af mørklægningsgardiner og duo mørklægningsgardiner designet til børn og unge – og til dem med ungdommelige sind. Luk lyset ude med mørklægningsgardinet eller brug det transparente plissè fra duogardin 2-i-1 til at justere sollyset.

Kids Collection mørklægningsgardin fås kun med manuel betjening.

Bemærk: Gengivelsen af farver og størrelsesforhold kan afvige fra den virkelige dug. Motiverne vises udelukkende som eksempler. Mørklægningsgardinerne kan adskille sig fra virkeligheden, eftersom hvert motiv skaleres for at passe til den specifikke størrelse ovenlysvindue.

Produktets egenskaber

50362

OEKO-TEX® Standard 100 certificeret – indeholder ingen skadelige stoffer

50328

Kids Collection rullegardiner fås kun med manuel betjening. Gribelisten og sideskinnerne sikrer problemfri betjening.

50361

VELUX Kids Collection er en serie af mørklægningsgardiner designet til børn og unge

50363

er ideel til børneværelser og sommerhuse

50227

Kids Collection har 9 designs med ungdommelige farver og mønstre til børneværelset.

Øko-tex

er nem montering på få minutter med VELUX Pick&Click!® system. (Se monteringsvideo neden for)

Hvor finder jeg typen og størrelsen på mit VELUX ovenlysvindue?

1

Hvis du åbner dit VELUX ovenlysvindue, vil du finde et typeskilt foroven i enten højre eller venstre side.

2

Typeskiltets udseende afhænger af, hvilket ovenlysvindue du har. Find dit typeskilt herunder for at se, hvor du kan finde de rette informationer om dit vindue.

3

Vælg vinduestype og -størrelse i felterne: = vinduestype, f.eks. GGL, GGU eller VE … = vinduesstørrelse, f.eks. M08, MK06, 304 eller 4 …

0
Ingen produkter i kurven