Rullegardin Nettuno small

Rullegardin Nettuno small beskytter helt mod sollys og isolerer mod varme fra solen. Derfor er Nettuno small det perfekte valg af rullegardin i kontorbygninger til mørklægning af mødelokaler mv., og samtidig er rullegardinet helt ideel til soveværelset.

OPMÅLING TIL ELEKTRISK TRÆPERSIENNE

Opmålingen er simpel. Følg blot nedenstående fremgangsmåde omhyggeligt:

  1. Mål vinduet, når du står inden døre med ansigtet mod vinduet.
  2. Vær opmærksom på hindringer som f.eks. håndtag, vinduesknapper, ledninger m.v.
  3. Læg mærke til vinduets drejeretning.
  4. Benyt et metalmålebånd, der er langt nok til at måle henholdsvis bredden og tilsvarende højden – det forebygger fejl.

 

Beslut, om rullegardinet skal monteres i vinduesnichen (inden for vinduesrammen eller mellem væggene) eller udenfor vinduesnichen (på vinduesrammen, mod væggen eller på loftet). (Se illustrationerne nedenfor.)

I vinduesniche (inden for vinduesramme)

  1. Mål på tre steder (øverst, midterst, nederst) for herved at opfange højde- og breddeforskelle. Oplys den mindste målte bredde ved bestillingen.
  2. Mål altid to gange og giv dig god tid – mål omhyggeligt uden at sjuske.

Rullegardin Nettuno small

Opmåling af indvendige karmmål

Udenfor vinduesniche (uden på vinduesramme)

  1. Fastsæt før opmålingen, hvor langt rullegardinet skal rage ud til begge sider af vinduesrammen.

Rullegardin Nettuno small

Opmåling af udvendige karmmål

Bemærk: Persiennen strømforsynes af et Li-Ion-batteri (batteriets dimensioner: 250×24×25 mm (L×H×B). Batteriet er automatisk inkluderet). Tilføj mindst en Li-Ion batterioplader fra `Valgfri ekstra muligheder´ for at kunne oplade batteriet. Skal oplades ca. en gang om året ved normal brug.

Vær opmærksom på at tage højde for placeringen af Li-Ion batteriet ved følgende dimensioner: bredde op til 72 cm og mellem 80-92 cm. Her skal batteriet placeret bag, foran, eller over persiennen. Med bredde mellem 72-79 cm og fra 93 cm kan batteriet placeres i topboksen af persiennen.
Rullegardin Nettuno small

kr. 9.999,00

Beskrivelse

Rullegardin Nettuno small har 0 procent lysgennemstrømning, som gør Nettuno til et mørklægningsstof, der beskytter helt mod sollys og isolerer for sollysets varme.
 
Rullegardin Nettuno smallRullegardin Nettuno small Rullegardin Nettuno small Rullegardin Nettuno small Rullegardin Nettuno small Rullegardin Nettuno small
 
Derfor er Nettuno small et perfekt valg af rullegardin i kontorbygninger til mørklægning af mødelokaler mv., hvor der skal være helt mørkt til fx ved oplæg med projekter. Derudover er Nettuno rullegardiner helt ideel til soveværelset, da stoffet garanterer maksimalt privatliv og totalt mørke, der forbedrer din søvn.
 
Vores rullegardiner er altid i høj kvalitet og med individuelle løsninger. Derfor bliver dine rullegardiner behandlet af eksperter fra produktion over kvalitetskontrol til levering. Alle rullegardiner vi sælger, er håndlavede, og vi garanterer dig, at de lever op til den høje kvalitet, som vi er kendt for.
 
 
Rullegardin Nettuno small
Rullegardin Nettuno small
Rullegardin Nettuno small 
Rullegardin Nettuno small

Produktinformation

Additional information

Stoffarver

, , , , , ,

Lysgennemskin

Egenskaber

, , , ,

Styresystem

,

Materiale

,

Tykkelse

0,4 mm

Betjeningsside

Højre, Snor højre og stang venstre, Snor venstre og stang højre, Venstre

Størrelse (CM)

100×160, 80×160

Montering og placering

Loft, Væg

Producent

Kunder der købte dette har også set på:

Rullegardin Nettuno small

FREMSTILLES UDFRA DINE ØNSKER

Rullegardin Nettuno small

KVALITETSGARANTI

Rullegardin Nettuno small

ELEKTRISK SOLAFSKÆRMNING

Rullegardin Nettuno small

EUROPÆISK KVALITET & DESIGN