Standard aluminiumpersienne

Standard persienner tilbyder høj alsidighed og passer til enhver indretningsstil. Dette er muligt takket være det store udvalg af nuancer og de mange kombinationer af profil- og lamellerfarver.

OPMÅLING TIL ELEKTRISK TRÆPERSIENNE

Opmålingen er simpel. Følg blot nedenstående fremgangsmåde omhyggeligt:

  1. Mål vinduet, når du står inden døre med ansigtet mod vinduet.
  2. Vær opmærksom på hindringer som f.eks. håndtag, vinduesknapper, ledninger m.v.
  3. Læg mærke til vinduets drejeretning.
  4. Benyt et metalmålebånd, der er langt nok til at måle henholdsvis bredden og tilsvarende højden – det forebygger fejl.

 

Beslut, om rullegardinet skal monteres i vinduesnichen (inden for vinduesrammen eller mellem væggene) eller udenfor vinduesnichen (på vinduesrammen, mod væggen eller på loftet). (Se illustrationerne nedenfor.)

I vinduesniche (inden for vinduesramme)

  1. Mål på tre steder (øverst, midterst, nederst) for herved at opfange højde- og breddeforskelle. Oplys den mindste målte bredde ved bestillingen.
  2. Mål altid to gange og giv dig god tid – mål omhyggeligt uden at sjuske.

Standard aluminiumpersienne

Opmåling af indvendige karmmål

Udenfor vinduesniche (uden på vinduesramme)

  1. Fastsæt før opmålingen, hvor langt rullegardinet skal rage ud til begge sider af vinduesrammen.

Standard aluminiumpersienne

Opmåling af udvendige karmmål

Bemærk: Persiennen strømforsynes af et Li-Ion-batteri (batteriets dimensioner: 250×24×25 mm (L×H×B). Batteriet er automatisk inkluderet). Tilføj mindst en Li-Ion batterioplader fra `Valgfri ekstra muligheder´ for at kunne oplade batteriet. Skal oplades ca. en gang om året ved normal brug.

Vær opmærksom på at tage højde for placeringen af Li-Ion batteriet ved følgende dimensioner: bredde op til 72 cm og mellem 80-92 cm. Her skal batteriet placeret bag, foran, eller over persiennen. Med bredde mellem 72-79 cm og fra 93 cm kan batteriet placeres i topboksen af persiennen.
Standard aluminiumpersienne

DKK 9.999,00

Grå
Hvid
Sort
Ryd

Beskrivelse

Den klassiske persienne

Klassike, eller standard persienner er en håndværkstraditionen. De er lavet med 15 mm og 25 mm lameller og fås også i trapezform.

Standard persienner tilbyder høj alsidighed og passer til enhver indretningsstil. Dette er muligt takket være det store udvalg af nuancer og de mange kombinationer af profil- og lamelfarver.

Vi leverer forskellige typer aluminiumspersienner. De findes i et stort udvalg af nuancer og overfladefinish, eksempelvis metalliske farver såsom børstet aluminium, stålblå og bronze, samt et stort udvalg af både neutrale og stærke farver med støvet eller blankt finish. Du kan uden tvivl finde den stil og farve, der passer til dit hjem fra vores mange valgmuligheder.

Alle skærme kommer skræddersyet for at sikre, at den stil, du har valgt, passer ubesværet på sin plads, hvilket gør installationsprocessen så nem og hurtig som muligt.
De fleste minigardiner i standardstørrelse kræver kun to beslag, der skal skrues på plads inde i vinduesrammen. Længere persienner kræver et midter-beslag for at fordele vægten ensartet og forhindre fald og forlænge levetiden.

Du kan vippe, skråtstille og trække dine solskærme op og ned med blot et lille vrid i hånden. Alle persienner i aluminium er meget holdbare, hvilket gør det til en leg at støve og rense dine vinduer og din solafskærmning, uden frygt for at bryde dine nye persienner.

Hvorfor Aluminium?
Aluminium har utrolige reflekterende egenskaber, som gør det muligt at reflektere næsten 92 procent af alt synligt lys, der kommer i kontakt med det. Aluminium har cirka 33 procent af densiteten og hårdheden af ​​stål, hvilket gør det meget nemt at fremstille og støbe. Når aluminium udsættes for luft (ikke kun ilt), udvikler det en belægning af et kemikalie kaldet aluminiumoxid, som gør metallet meget modstandsdygtigt over for fugt og rust, undtagen i nærværelse af saltvand. Aluminiums evne til at modstå fugt gør det til det ideelle grundlag for mange typer kommercielle malinger.

Produktinformation

Additional information

Producent

Farve

, ,

Montering og placering

Loft, Væg

Tykkelse

2mm

Materiale

Lamelbredde

25 mm

Styresystem

Kunder der købte dette har også set på:

Standard aluminiumpersienne

FREMSTILLES UDFRA DINE ØNSKER

Standard aluminiumpersienne

KVALITETSGARANTI

Standard aluminiumpersienne

ELEKTRISK SOLAFSKÆRMNING

Standard aluminiumpersienne

EUROPÆISK KVALITET & DESIGN