Aluminiumpersienne 15 mm

kr. 9.999,00

Standard persienner tilbyder høj alsidighed og passer til enhver indretningsstil. Dette er muligt takket være det store udvalg af nuancer og de mange kombinationer af profil- og lamellerfarver.

Varenummer (SKU): sb02 Kategorier: ,

Beskrivelse

Den klassiske persienne

Klassike, eller standard persienner er en håndværkstraditionen. De er lavet med 15 mm lameller og fås også i trapezform.

Standard persienner tilbyder høj alsidighed og passer til enhver indretningsstil. Dette er muligt takket være det store udvalg af nuancer og de mange kombinationer af profil- og lamelfarver.

Vi leverer forskellige typer aluminiumspersienner. De findes i et stort udvalg af nuancer og overfladefinish, eksempelvis metalliske farver såsom børstet aluminium, stålblå og bronze, samt et stort udvalg af både neutrale og stærke farver med støvet eller blankt finish. Du kan uden tvivl finde den stil og farve, der passer til dit hjem fra vores mange valgmuligheder.

Alle skærme kommer skræddersyet for at sikre, at den stil, du har valgt, passer ubesværet på sin plads, hvilket gør installationsprocessen så nem og hurtig som muligt.
De fleste minigardiner i standardstørrelse kræver kun to beslag, der skal skrues på plads inde i vinduesrammen. Længere persienner kræver et midter-beslag for at fordele vægten ensartet og forhindre fald og forlænge levetiden.

Du kan vippe, skråtstille og trække dine solskærme op og ned med blot et lille vrid i hånden. Alle persienner i aluminium er meget holdbare, hvilket gør det til en leg at støve og rense dine vinduer og din solafskærmning, uden frygt for at bryde dine nye persienner.

Hvorfor Aluminium?
Aluminium har utrolige reflekterende egenskaber, som gør det muligt at reflektere næsten 92 procent af alt synligt lys, der kommer i kontakt med det. Aluminium har cirka 33 procent af densiteten og hårdheden af ​​stål, hvilket gør det meget nemt at fremstille og støbe. Når aluminium udsættes for luft (ikke kun ilt), udvikler det en belægning af et kemikalie kaldet aluminiumoxid, som gør metallet meget modstandsdygtigt over for fugt og rust, undtagen i nærværelse af saltvand. Aluminiums evne til at modstå fugt gør det til det ideelle grundlag for mange typer kommercielle malinger.

Yderligere information

Lamelfarve kode

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Farve

, ,

Tykkelse

2mm

Materiale

Lamelbredde

15 mm

Styresystem

, ,

Struktur

Montering og placering

Loft, Væg

Producent