Leverandører af eksklusiv solafskærmning

Om ShadowWindows

KVALITETSKONTROL


Al elektronikproduktion til ShadowWindows™ foretages på ISO certificerede fabrikker.


Der udføres 100% end-of-line kvalitetskontrol på alle ShadowWindows™ producerede produkter.

Om ShadowWindows

PRODUKTION

ShadowWindows bruger de bedste delkomponenter fra anerkendte producenter i produktionen i et højautomatiseret produktionsmiljø.


Al ShadowWindows™ elektronikproduktion foretages på ISO certificerede fabrikker.

Om ShadowWindows

VISION

ShadowWindows™ vil løbende flytte grænserne for et komfortabelt indendørs arbejds- og opholdsmiljø og samtidig forbedre energieffektiviteten i alle nybyg og bygningsrenoveringer, hvor naturens energi og rytme anvendes proaktivt til forbedring af bygningens energieffektivitet og økonomi.

Edit

ENOCEAN

GREEN. SMART. WIRELESS. ENERGY HARVESTING SENSOR SOLUTION FOR BUILDINGS, SMART HOMES AND THE INTERNET OF THINGS.

Indenfor trådløs kommunikation anvender vi EnOcean alliance standarden, som fremmer intelligente grønne bygninger gennem en bred vifte af standarder for trådløs kommunikation med grøn strømføring, i stedet for batterier, ved hjælp af energy harvesting princippet.

 

Sensorer i små kompakte vejrstationer, batteriløse betjeningstryk mm. gør bygninger mere energieffektive, fleksible og lavere omkostninger.

 

Fordi det er en åben alliance standard, så er der mange producenter af bl.a. trådløse vejstationer, LUX målere, CO2 målere, betjeningstryk mm.

 

The EnOcean Alliance is a consortium of companies working to further develop and promote self-powered wireless monitoring and control systems for sustainable buildings by formalising the interoperable wireless standard. The EnOcean Alliance has the largest installed base of field-proven wireless building automation networks in the world.

Om ShadowWindows
Edit

SHADOWWINDOWS ENVIRONCONTROL®

Standalone og fuldintegreret styresystem til kontrol og overvågning af indeklima i bygninger.

Vores ambition er at være førende leverandør til bæredygtige og smart buildings med energibesparelser hele året. Derfor investerer vi kontinuerligt i det intelligente ShadowWindows Environcontrol styresystem for at skabe den optimale balance mellem bygningens komfort for hver enkelt person, der anvender bygningen, og bygningens energieffektivitet som helhed. Vi har specielt fokus på at undgå overopvarmning og unødig nedkøling i de lange tidsperioder, hvor der ikke er personer i rum. Tænk blot på hvor meget energi, der kan spares i en bygning med flere hundrede vinduer.

 

ShadowWindows Environcontrol styresystemet fungerer som stand alone, samt fuldt integreret i en bygnings Centrale Tilstands og kontrol System (CTS), hvor man fra ét sted kan kontrollere og overvåge, hvad der sker i bygningens rum.

Om ShadowWindows
Edit

KNX

DEN ENESTE ÅBNE STANDARD FOR BOLIG- OG BYGNINGSAUTOMATION

I integrerede løsninger hvor ShadowWindows™ systemet kommunikerer med bygningens styresystem (CTS) anvendes den åbne KNX standard. KNX er en OSI-baseret netværks kommunikations protokol inden for bolig- og bygningsautomatik. KNX er en europæisk standard (EN50090) og en verdensstandard specificeret i ISO/IEC 14543. KNX Association udvikler, producerer og markedsfører komponenter baseret på en fælles teknologi til bygningsautomation.

 

Hvad enten det er i et enfamiliehus eller et kontorkompleks, vokser behovet for bekvem og fleksibel styring af aircondition, belysning og systemer til adgangskontrol. Samtidigt bliver det vigtigere og vigtigere med effektiv brug af energien. Mere komfort og sikkerhed kombineret med lavere energiforbrug kan kun opnås med intelligent styring og overvågning af alle de involverede funktioner.

 

Dog indebærer dette, at der skal trækkes flere kabler, der løber fra sensorer og aktuatorer til styrings- og overvågningscentralerne, hvilket til gengæld kan blive dyrt og øge brandrisikoen.

 

For at kunne overføre styringsdata til alle komponenter i bygningen kræves der et system, hvor alle komponenter kan kommunikere via ét og samme sprog: kort sagt et system såsom KNX-bussen, som er uafhængig af producent og anvendelsesområde. Denne standard er baseret på over 20 års erfaring på markedet med forgængerne til KNX-systemet: EIB, EHS og BatiBUS. Via KNX-mediet, som alle busenheder forbindes til (enten via parsnoede kabler, trådløs, 230V-net eller IP/Ethernet), kan der udveksles informationer.

Busenhederne kan enten være sensorer eller aktuatorer brugt til styring af bygningsautomation såsom: belysning, solafskærmning, sikkerhedssystemer, energistyring, ventilations- eller airconditionsystemer, signalerings- eller overvågningssystemer, interfaces til vedligeholdelse og bygningsovervågning, fjernstyring, måling, audio-/videostyring, hårde hvidevarer etc. Alle disse funktioner kan styres og overvåges gennem ét system.

Om ShadowWindows