Model 83 (Interior)

Persiennevarianter

1. Persienne der kan hæves, sænkes og vippes

Vores standardpersienne.

 

2. Persienne med styresnore i siderne

Dette sikrer at persiennen kører optimalt i vinduer, som kan drejes 180 grader.

 

3. Persienne der hænger frit ned

Her er der kun mulighed for at vippe lamellerne.

4. Persienne der er fastjort i top og bund af termoruden

Her undgår man styresnore, der hænger i vinduet imens persiennen er kørt op.

 

5. Persienne der sidder fast i vinduet

Denne kan altså ikke hæves, sænkes eller vippes. Denne persienne er beregnet til brug ved f.eks. etageadskillelser med glasfacader hvor persiennen ikke skal kunne bevæges.

Lamelvarianter

1. Almindelige lameller

 

2. Perforerede lameller

Giver et mere blødt lysindfald. Ved fuld afskærmning kan der ikke ses ind i bygningen, men indefra kan man se skyer mm. udenfor

Betjeningsmetoder

Manuel betjening

Snoretræk (snor eller kugle)

Kan monteres på karmen af vinduet så udsynet ikke forringes eller forstyrres.

Drejeknap

Til vipning af lameller. Kun ved persienner, der ikke kan hæve/sænke). En meget hygiejnisk løsning med rengøringsvenlige overflader, da der ikke er snore o.lign.

Magnetbetjening

Til vipning af lameller. Kun ved persienner, der ikke kan hæve/sænke). Sidder på glasoverfladen og kræver ikke bearbejdning af vinduets karm.

Motorbetjening

24 volt jævnstrømsmotor

Indbygget i termoruden. Hæver, sænker og vipper persiennen. Motoriserede persienner kan styres enkeltvis eller i grupper. Alle persienner i et rum kan således styres af den samme kontakt. Grupper opbygges elektronisk med et bus-kabel. Antallet af persienner, der styres sammen bestemmes i samarbejde med kunden. Der er således ikke et max. antal persienner, der kan betjenes med samme kontakt. Opdatering af motoriserede persienner kan ske “on-site” hos kunden eller fra ShadowWindows kontoret.

Øvrige betjeningsmetoder

Manuelt betjent vippekontakt

Med kabelforbindelse til systemet, der hæver, sænker og vipper persienner enkeltvis eller i grupper.

Trådløs manuelt betjent vippekontakt

Hæver, sænker og vipper persienner enkeltvis eller i grupper. Rækkevidden afhænger af bygningskonstruktionen (op til 50 m).

Timerstyring

Styrer persiennerne i tidsintervaller f.eks. lukning af persienner uden for åbningstid, i weekender og ferier. Kan virke forebyggende mod indbrud o. lign., da der er lukket for indsyn i bygningen.

Vejrstationstyring

Persienner indstiller automatisk efter solens placering på himlen eller efter den udvendige temperatur f.eks. kan persiennerne køre ned på bygningens syd/øst side om morgenen for at skærme mod morgensolen, og herefter indstilles persiennerne automatisk efter solens placering i løbet af dagen.

Hent Produkt PDF

Klik her for at downloade en PDF med produktinformation